Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Anonym (Eric) skrev 2021-03-16 23:36:07 följande:
    Haha, det där är ju väsensskilt från det du påstod att jag skrivit.

    Du anser ju att en solklar högermajoritet bör leda till en vänsterregering. Understödda av ett nyligen kommunistiskt parti med massmördare porträtterad på kansliet.

    Ännu märkligare är att du kräver att oppositionen ska vara splittrad eftersom du inte gillar SD. Men partier som inte samarbetar lämnar ju walk-over. Då får vi en ständig vänsterregering. Du kanske tycker det är demokratiskt. En vanlig uppfattning bland kommunister.


    C o Lch samarbetar med MP och S - de lämnade inte walkover som du anser att andra partier gör..
  • Padirac
    Anonym (Eric) skrev 2021-03-17 00:02:29 följande:
    Grattis du lyckades citera min fråga till dig: Vill du införa diktatur padi?

    Att jag skulle skrivit nedanstående har du dock fabulerat ihop själv:
    "Argumentet att det skulle införas dikatatur för att partier inte samarbetar med nyssnazisterna"
    "införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen""

    Kan du redogöra för hur en fråga formuleras och hur ett påstående formulers och vilken skillnad det är på dessa

    Har vi inte tragglat detta oändligt många gånger tidigare - de där underförstådda idéerna om vad andra tror stärker inte dina argument, tvärt om.

  • Padirac
    Anonym (Eric) skrev 2021-03-17 00:18:06 följande:
    Eftersom du uppenbart har problem att tolka den enklaste av texter så tror jag det inte kommer hjälpa dig att jag skriver mer text. Ett tips är dock att ? betyder fråga. Du verkar tro att ? betyder nynassar eller liknande. Har du tittat under mattan om det ligger några nynassar där? Du verkar tro att sådana finns överallt.

    Det verkar som du gått vilse mellan halmdockor och lögner och nu försöker rädda som som räddas kan. Hehe, lite kul är det att du ser nynassar överallt. Hur många nynassar skulle du uppskatta att det finns i landet? Jag skulle uppskatta dessa till ett fåtal idioter. Några 100 kanske.
    Om du såg dig omkring utan vonPapenglasögon så skulle du kanske ha sett de där två SD-partisterna i Nacka, en blev påkommen med nazism och den betrodda företrädaren från partiet central som partiet skickade dit för att rensa upp i nazi-sörjan var den andra som blev påkommen som nazist...

    Sen är det ju det där med den omtalade noll-toleransen... och chefsideologen .och partiledaren ...





    lite nazism och rasism och antidemokrati är inget problem - och ingenting i sak har förändrats utan bara sätten de ska formulera sig på..

    Nazister i kostym sa en överlevare från koncentrationsläger -  kanske hade någon av SDs medgrundare som arbetade för Hitlers armé och var aktiva troende nazister till sina sista dagar direkt att göra med den som sade detta om SD - det var i vilket fall som helst inte en lögn. SD grundades av fascister, nazister , vitmak.. de fick principprogrammet från nyfascisten och nazisten Per Engdlahl som organiserade de euopeiska nyfascistiska partierna som SD samarbetar med i EU och har samarbetat med under hela partiets existens.

    Hur kan du inte se nynazisterna som poppar upp ur SD som om SD vore en plantskola för detta?

    Så var det det där med frågor och påstånden..  "införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen""

    var är frågan, var är påståendet - kan du peka ut och markera detta så att du förstår vad du skriver i dina inlägg?
  • Padirac
    Anonym (Eric) skrev 2021-03-17 00:12:44 följande:
    twitter.com/ArbaKokalari/status/1093856753752...

    Nej vänsterpartiet har ju sen länge gjort upp med kommunismen. Eller?
    Och det är ditt argument för att M och KD (och L och C också kanske) ska samarbeta med nyssnazisterna SD? För annar skan man lägga ner borgeligheten och införa diktatus? och det vill jag säger du?

     Eller missförstår jag dig?  
    Anonym (Eric) skrev 2021-03-16 20:44:29 följande:
    Ser du något annat sätt som SD och M kan komma till makten? Övergivna av sina forna Allians-kamrater som i sin tur tynar bort till följd av korkade vänsterbeslut.

    Så länge vänsterblocket samarbetar med kommunisterna så måste högerblocket samarbeta med SD. Annars kan man ju lika gärna lägga ner borgerligheten och införa diktatur. Är det vad du vill Padi? Ja, troligen.
  • Padirac
    Jonnynilsson skrev 2021-03-18 15:22:23 följande:
    Men jag har ju inte någon förmögenhet trots att huset är värt över 4 miljoner. En stor del av huset äger banken och jag får lov att nyttja huset genom att betala banken en avgift (ränta och amortering) varje månad.

    Skall jag verkligen betala skatt på något jag inte har?

    Du och dina skattehungriga sossekompisar är så förblindade av hat mot oss vanliga människor som genom hårt arbete kunnat köpa oss ett boende. 

    Varför skall en hyresgäst ha rotavdrag? En hyresgäst varken får eller skall göra några kostsamma ingrepp i sin hyrda bostad. Återigen lyser avundsjukan igenom.
    I Sverige är du ägare till den fastighet du köpt för lånade pengar - du är också skyldig att betala din skuld. Ingen annan gör det åt dig. Skuldsanering undantaget.

    En del begriper mycket lite av hur samhället i Sverige är organiserat och fungerar - kanske är det ointresse eller så är det ren och skär okunskap eller tron att det är så som man sett på film eller tv om andra länder. 

    Hur som helst äger du både fastigheten och skulden i Sverige
  • Padirac
    KillBill skrev 2021-03-18 17:23:47 följande:
    Tom Jimpan verkar föredra Löfven..
    HAHAHA

    Jimpan är motsägelsernas mästare - helt oblygt ljuger han det mesta  
  • Padirac
    KillBill skrev 2021-03-18 20:22:31 följande:

    Det är lite Groucho_Marx över partiledare som Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson (Ulf som tidigare lovade förintelseöverlevaren Hédi Fried att aldrig samarbeta med Sverigedemokraterna, ett parti med rötter i nazism men som idag öppnar upp för Sverigedemokrater i regeringskansliet)


     


     "Detta är mina principer, och om du inte gillar dem... så har jag fler"


    Mer Groucho

    "De viktigaste egenskaperna är ärlighet och uppriktighet, lyckas man förfalska dessa kan man komma långt"

     Är UK att lita på då det blåser... står han för ett svagt ledarskap med de principer som visats upp med skattefinansierade Kinaresor, taxiresor och utnyttjande av bostäder för behövande..   är det brist på integritet och allt för makten.. 
     
  • Padirac
    Jonnynilsson skrev 2021-03-19 07:25:10 följande:
    Jag vet väl för fan att jag både äger och fastigheten och skulden. Jag försöker bara belysa det absurda i socialdemokraternas uppfuckade förslag om fastighetsbeskattning.

    Men du försöker med härskartekniker påskina at jag inte känner till hur det fungerar! Men det är så typiskt när man inte har något svar. Då flyttar man fokus från frågan och går till attack med något helt ovidkommande.

    Jag har INTE 4 miljoner men jag skall skatta för det!? Ser du inte hur jävla dumt det är?
    Så.. trots att du mycket väl vet detta så försöker du använda det motsatta som ett argument 

    Konsekvensen av ditt nya argument är att den som har höga summor i lån inte ska beskattas - jag tror inte det är vad du menar, men det är vad ditt argument framställs som.

    Jag tror kanske att du känner till hur det fungerar men att argumenten du för fram är dåligt underbyggda med oklara premisser - hur jävla dumt är det att förska tala för eller mot någonting med argument som haltar {#emotions_dlg.flower}
  • Padirac
    Jonnynilsson skrev 2021-03-19 10:33:46 följande:
    Man hör föreslagit 1% på taxeringsvärdet.

    Under tiden vi väntar på nya skatter och nedmontering av välfärden kan du väl svara på en några frågor.

    Var ska pengarna tas ifrån, när välfärden kraschar under trycket av att vi ska vara världens socialkontor?

    Vilka kommer att stanna kvar och skatta i ett Sverige som präglas av världens hårdaste skattetryck?

    Vilka vill leva i ett land där kriminalitet och otrygghet skjuter i höjden och välfärden havererar?

    Polariseringen i samhället blir total när landet ska tas över av bidragsberoende analfabeter från Mellanöstern och Afrika. Är socialdemokraternas plan?
    Demografin i Sverige är ett problem som finns oavsett invadring eller inte  - och detta problem finns inte bara i Sverige. Fler antal äldre, fler som lever längre, färre barn, det tar längre tid innan personer är etablerade på arbetsmarknaden och kan bidra till sin egen försörjning.  Så antalet arbetade år med möjlighet att bidra till födsel, barnbidrag, skola, tand- och sjukvård, studiebidrag, gymnasie och universitetsutbildning minskar..

    Att påstå att det finns en enkel lösning på ett komplext problem är jaktmarker för SD och andra rasister och populister.
  • Padirac
    Jonnynilsson skrev 2021-03-19 14:31:38 följande:
    Varför skall du beskatta mig för att jag har lån? Räcker det inte att jag betalar amorteringar och ränta med skattade pengar?
    Du vet och förstår helt säkert att det inte är fråga om att beskatta lån - framställ ditt argument bättre.

    Om du har lån så är du förresten 'bidragstagare' idag   Är det staten eller vi andra skattebetalare som står för dina fioler
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?