Inlägg från: nattuw |Visa alla inlägg
  • nattuw

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Flash Gordon skrev 2022-10-06 15:39:13 följande:

    www.gp.se/ledare/v%C3%A4nsterns-sd-propaganda-skr%C3%A4mmer-m%C3%A4nniskor-p%C3%A5-riktigt-1.82552770

    "Vänstern har skruvat upp volymen så högt att de fått människor med invandrarbakgrund att på riktigt blir rädda för sin personliga säkerhet när Sverige byter regering. Det, om något, är att underminera demokratin."


    Alltid uppfriskande och hoppfullt med socialdemokrater som vågar stå upp mot partitoppens dumheter.
  • nattuw
    Rataxes skrev 2022-11-19 16:45:12 följande:

    Läser att såssarna tillsammans med MentalPartiet stoppar trafiken på Sveavägen under helgerna, cruisingen på Sveavägen var ju en av få anledningar till att besöka Mordor.

    Jaja, sojalattevänstern på slöddermalm har fått sin vilja igenom. Ni slipper mig och mina pengar i fortsättningen.


    Cruisingen behöver du nog inte vara orolig för. Raggare är ett härdat släkte vars kultur bygger på mobilitet. De hittar alltid nån väg runt.
  • nattuw
    Rataxes skrev 2022-11-27 09:15:43 följande:
    Visst är det så. Det finns många städer som tar emot bilintresserade med öppna armar. Cruisingen på Sveavägen i Mordor är ju en pytteliten del i sammanhanget. 
    En pytteliten del som likt ett törne skaver i ögonen hos de som föraktar kulturella uttryck som har sitt ursprung i arbetarklassen.
  • nattuw
    nihka skrev 2022-12-09 08:18:25 följande:
    Skulle bilar och att cruisa runt i dem ha sitt ursprung i arbetarklassen.
    Ja.
  • nattuw
    Rataxes skrev 2023-01-30 12:40:33 följande:
    " Bland de 50-tal nya medlemmar som infann sig till mötet i Folkets hus i Hallunda fanns, enligt flera källor inte bara personer som knappt ens kunde svenska och som inte tycktes begripa vad de gjorde där. "

    " Dessutom ska män med omfattande kriminalitet i bagaget plötsligt inte bara blivit politiskt aktiva på gräsrotsnivå utan även övertygade socialdemokrater.

    Enligt en av Aftonbladets källor deltog personer som associeras med gängkriminalitet i bortröstandet av Östlin." 

    Forumets koprofagvänster har säkert någon ursäkt, dessutom har de inte fiskat ål...


    Nu vet vi iallafall varför det är så viktigt för forumets socialdemokrater att släta över mord och sprängdåd.
  • nattuw
    Missermajser skrev 2023-02-04 09:30:18 följande:
    Krigspropagandan drar i gång runt hela världen och allt polariseras den utsatta befolkningen i Skåne skiter alla i och alla står upp för antingen Danmark eller Sverige. Ingen får kritisera hur Sverige hanterat Skåne från början  för då anses de vara dankinister trots att alla är eniga om att det inte var särskilt bra att Danmark lade sig i och utnyttjade situationen till sin fördel...  
    Då kanske vi äntligen går chansen att tvåla till danskarna en gång för alla.
  • nattuw
    Flash Gordon skrev 2023-02-10 16:50:15 följande:

    Det är väl bra att det kommer upp till ytan i alla fall så man kan börja rens bort sådant här, för det är förstås inte bara i Botkyrka det pågår


    Vad får dig att tro att det skulle finnas något intresse av att rensa?

    Kriminella nätverk som med socialdemokraternas goda minne verkar inom socialdemokratins nätverk är ett problem ( även om S uppenbarligen inte ser det som ett problem) som partitopparna redan känner till och har valt att blunda för.
  • nattuw
    Padirac skrev 2023-02-10 22:42:53 följande:
    Att den organiserade brottsligheten infiltrerar organisationer, partier och samhällets institutioner än inte unikt för Botkyrka eller S, gängen har ett systematiskt arbete med att placera sina personer på nyckelpositioner, tex som försvarsadvokater och inom andra institutioner.
    Ingen tror att problemet är unikt för Socialdemokraterna. Det unika med socialdemokraterna är den symbios som råder mellan de kriminella nätverken och Socialdemokraternas nätverk. Högt uppsatta Socialdemokrater som känt till kopplingen mellan kriminella och S i Botkyrka har valt att inte agera. Tydligen är värdegrunden inte så viktig när det gäller att köpa röster. Eller så är kriminalitet en socialdemokratisk värdegrund.
    Padirac skrev 2023-02-10 22:42:53 följande:
    Att tro att det här är ett problem kopplat till S är i bästa fall ett bevis på okunnighet och naivitet, att vara en nyttig idiot, i värsta fall är det ett försök att sprida desinformation av politiska skäl.
    Du ser uppenbarligen inget problem i symbiosen mellan kriminella nätverken och socialdemokratins nätverk. Däremot tycks du se det som ett problem att kopplingen mellan ett kriminellt nätverk och det socialdemokratiska nätverket drogs fram i ljuset.
  • nattuw
    Digestive skrev 2023-02-13 22:44:42 följande:
    Vem litar på en internutredning i en sådan fråga?
    Ingen men det behövs inte heller. Huvudsaken är att de socialdemokratiska spinndoktorerna har något att jobba med.
  • nattuw

    Henrik Jönsson reder ut den senaste (?) socialdemokratiska skandalen. Den där ABF, socialdemokraterna och den organiserade brottsligheten är inblandad:


Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?