Inlägg från: Anonym (hehe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hehe)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillBill skrev 2020-12-28 23:04:25 följande:

    Nja nu är det din matte som haltar. Du skriver själv att justitieministern tjänar 139 kkr i månaden och den inkomsten gånger 12 blir i alla i min miniräknare blir 1,66 miljoner vilket är ett par tiotusentals kronor mindre än Stureplansfestaren.


    Du förstår alltså inte att det betyder att de tjänar lika mycket.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 22:58:33 följande:

    Jag kan tänka mig att du myste när Ebba Busch lät säpovakterna agera fyllechaffis åt en influenser i höstas..


    www.dn.se/insandare/luktar-korruption-nar-sapo-kor-hem-buschs-kompis/
    Du får väl tänka lite på miljön också. 1 bil till hade inneburit dubbla utsläpp, helt i onödan.

    Sen verkar det som du har problem med att en blond snygg kvinna kan topp-politiker och umgås med influensers. Däremot är det helt i sin ordning om centertoppen frotterar sig med serievåldtäktsmän, med små barn som primära offer. Det är verkligen ingen vacker åsiktsvägg du målat upp i denna tråd.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-28 23:52:36 följande:

    Jag har enbart hävdat att SD toppen är åtalad.  Däremot hävdar du i inlägg #5105, för mer än 1 dygn sedan, att en SD topp har erkänt att han tagit en kvinna på brösten. Därför är det förbryllande att du nu påstår att du inte förstod att det var Peter Lundgren som åsyftades. Menar du att det finns ytterligare en SD topp som tvingat sig på och tagit en kvinna på brösten? Det är i så fall förfärligt!


    Angående målsägare så faller misshandel och sexualbrott under allmänt åtal och när en polisanmälan väl är gjord så måste en förundersökning genomföras. Om åklagaren finner tillräckliga bevis för att ett brott är begånget ska åklagaren driva ärendet till tingsrätten.


     


    Att misshandel och sexualbrott faller under allmänt åtal beror på att det är vanligt att kvinnor som blivit misshandlade eller blivit utsatta för sexuella övergrepp ofta, pga. hot, hat eller skam väljer att dra tillbaka anmälningar dvs. drar tillbaka sin anmälan trots att ett brott har begåtts.



    Återigen, hur vet du att han tvingade sig på? Finns ju ingenting som talar för detta i dagsläget. Det vore bättre om du höll dig till sanningen om vad som är fastslaget och vad som inte är det.

    Ja, jag trodde naturligtvis att du refererade till ett relevant fall. Inte till detta där målsägaren står på den åtalades sida. Det är ju pinsamt. Men visst. Jag skulle ju kunna vittna om att du tagit en kvinna på brösten och dra dig inför rätta. Men en vettig åklagare skulle ju inte ta det till domstol.

    I just det här fallet har ju kvinnan valt att ha semester tillsammans med den åtalade efter den trevliga kvällen. Tror du man väljer att fira semester tillsammans med någon som hotar, hatar etc?

    Nä, i detta fall finns ingenting som talar för att ett brott begåtts. Men mer info kan ju tillkomma.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-29 00:00:42 följande:

    Jo jag läser artikeln jag länkar till och enligt den så tjänar Ebba Busch med lite enkel matematik ett par tusen mer i månaden än justitieministern.  Jag kan hålla med om att det i sammanhanget är en blygsam differens men den finns där likväl. 


    Ja, men fy på blonda Ebba som tjänar mer än lille Morgan och dessutom umgås med influensers.

    Frederick är däremot en rekorderlig karl som umgås med 4 pedofiler och en mördare. Då riskerar man inget hat från KillBill.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-29 00:58:48 följande:

    Ebba Buch är politiker det är inte längre Federley. 


    Det där med mördare är inte sant. Federley kände ytligt en person som senare i sitt liv mördade någon (men Federley umgicks inte med mördaren vid tillfället för mordet eller senare).  Tycker du att det är rimligt att man ska ta ansvar för att det i framtiden kan slå slint i huvudet på folk man tidigare umgicks med? 

    Federley har tagit konsekvensen av sitt handlande och har avgått. Han är inte och har inte varit misstänkt för de brott som du så försåtligt antyder. Det räcker för mig. Du får gärna fortsätta att skriva inlägg efter inlägg om denna före detta centerpartist i denna tråd som egentligen ska handla om S men räkna med att jag kommer att svara upp med exempel på politiker som är åtalade för sexuella övergrepp eller som har dömts för detsamma.  


    Det är helt okej att du tar vilka exempel du vill.

    Du klagar på att Ebba umgås med en influencer men har inga problem med att Federley lever med en serievåldtäktsman - vare sig före eller efter hans avgång.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-29 07:19:45 följande:
    Enligt Rataxaxes tjänar han lika eller nästan lika mycker som Ebba B..
    Hur mycket tjänar då Federley?
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-29 20:40:01 följande:
    För en stund sedan kom det fram att även Sabuni besökt ett köpcentrum strax innan jul och den uteblivna kritiken från oppositionens partiledare indikerar att det finns fler partiledare som inte har ett helt helt rent samvete när det gäller att avhålla sig från att besöka butiker under julen.  
    Det är faktiskt ingen som bryr sig vad oppositionen gör. Det är ju inte Sabuni som talat till nationen om att undvika allt som inte är nödvändigt.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-29 22:15:08 följande:
    Men jisses människa du jämför ju äpplen och päron. En av SDs topppolitiker är åtalad för ett sexuellt övergrepp. Den C politiker som åsyftas har förvisso betett sig olämpligt men är inte misstänkt för något brott.
    Ingen av dem är dömd för någonting och så kommer det sannolikt att förbli.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-29 22:17:57 följande:
    Del aktuella centerpolitikern har alltså avgått/lämnat sina politiska uppdrag för flera veckor sedan..
    Med full lön under lång tid framöver.

    Han avgick först efter att gammel-media till slut var tvugna att lite plikttroget nämna sanningen i förbifarten.

    Centern å sin sida tyckte det var lämpligt att han satt kvar en lång tid efter att man visste om pedofilin.
  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2021-01-03 18:36:44 följande:
    Varifrån kommer citatet? Det stämmer inte om du menar journalister i etablerad media.

    Ge exempel på journalister som hyser kommunistiska idéer så tar vi diskussionen därifrån.
    Anders Lindberg och Ingvar Persson på Aftonbladet ligger långt åt vänster.

    Expressen samarbetar med researchgruppen.
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?