Inlägg från: Anonym (hehe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hehe)

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Vill inte länka till skitsajten stoppapressarna. De laddar upp för en bomb under veckan som kommer. Stackars Federley, det här kan inte vara kul.

  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-11-30 08:05:38 följande:

    Du bygger hela ditt resonemang på skvaller och du vet inte vad politikern visste om sin sambo. Det är inte heller rimligt att döma någon för gärningar som man själv inte begått.


    Tro inte heller att du är en bättre människa för att du inte länkat till en skallersajt. Att du underlåter dig att föra skvaller som du läst på vidriga skvallersajter vidare gällande en person som själv inte är misstänkt för något är inget annat än lågt. Sedan ger du intrycket av ren desperation när du mitt i natten, i en tråd om socialdemokraterna, sprider skvaller om sambon till en centerpartistisk politiker.. 


     


     


    Federley skriver ju själv på sin facebook att han valt att dela sitt liv med en man som vi vet är dömd för 22 grova barnvåldtäkter. Expressen skriver detta rakt ut.

    Du tycker inte det ligger i väljarnas intresse huruvida makthavarna lever som de lär? Annie skrev ju nyligen en debattartikel där hon gick till angrepp mot pedofili. Tycker du den går ihop bra med att 2:e vise ordförande lever med en en sådan?
  • Anonym (hehe)

    Det börjar bli lite jobbigt för S samarbetspartner C nu.

    Verkar som även partisekreterare dras in i affären. Vi får se var detta tar vägen.

    Tydligen är även en f.d toppolitiker i Norge insyltad.

    Vilken soppa.

  • Anonym (hehe)
    KillBill skrev 2020-12-01 08:10:59 följande:
    Ser på Twitter att folk lämnar C och går till S (iofs inte pga Federley utan pga av friskolepolitiken men ändå). Tänk stt du skulle bli valarbetare för S på gamla dar!
    Var det inte C som på riktigt föreslog månggifte för några år sedan? Från dess ungdomsförbund har det kommit direkt vidriga förslag genom åren.

    Friskolepolitiken kommer inte ha någon inverkan på valresultatet. Men om Federley-skandalen briserar med full kraft kommer folk att fly till alla möjliga partier.

    Jag är positiv till om väljare går från C till S. Rörelse inom blocket spelar ju ingen roll. Dessutom tycker jag det är positivt ju sämre det går för C och L. Det ska inte löna sig att blåsa sina väljare.

    Medier i Europa har nu lite smått börjat skriva om Federley-skandalen.
  • Anonym (hehe)

    Centerns partisekreterare uppger att förtroendet för Federley "är skadat". No shit. Det uppges också att Federley känt till det hela en längre tid.

    Gissa om han är rökt, röktare eller röktast.

  • Anonym (hehe)

    Nu kommenterar Marcus Oscarsson Fredricks och pedofilgate:


    "Även om Federley inte själv begått brott och även om den dömde redan avtjänat sitt straff och även om man i Sverige inte hålls ansvarig för andras brott så gäller följande:
    1- Politik är en förtroendebransch.
    2- Det hela är inget femöresbrott utan av extremt grov och fullkomligt avskyvärd art."

    Jag håller med Oscarsson på varje punkt. Fullkomligt avskyvärt är vad det är. Att det finns folk på detta forum som försöker försvara samröret med en så pass vidrig individ får mig att mer eller mindre kräkas. Uppenbart är partibok viktigare.
  • Anonym (hehe)

    Hahahahahar Federley avgått ännu?

    Läste att en sosse-kvinna som blivit kär i en ostraffad snubbe tvingades bort från politiken helt och hållet, snubben råkade nämligen tillhöra sd.

    Om man tillhör "de goda" är det däremot okej att sova med satan själv.

  • Anonym (hehe)

    Som jag förutspådde:

    Nu är både Expressen och Aftonbladet fullspäckade med Federley-skandalen. Man kan undra vad C håller på med som fortfarande inte agerat pedofilfrågan.

  • Anonym (hehe)

    Nu lanseras en pedofil nr3 som också han ska ha haft en nära relation till FF. Spännande detta.

    Intressant också hur media hanterar frågan. Kan man ha förtroende för en högt uppsatt politiker som lever på detta vis? 

    Ebba Busch blir utsatt för drev för att hon köpt ett hus via mäklare. FF behandlas med silkesvantar. Varför?

  • Anonym (hehe)
    Anonym (Peddo-Filip) skrev 2020-12-04 00:31:19 följande:
    Federley har god värdegrund och värnar om djurens rätt och kämpar för bättre klimat. Dessutom är han HBTQ-profil. En riktig godhetsapostel

    Då kommer man undan med att älska och umgås med pedofiler.

    Bara du har fin värdegrund kan du bete dig hur som helst.
    Kandiderar FF till miss Universum?
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?