• fastfrusen

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    soofa skrev 2015-08-25 11:18:17 följande:

    Åh, ännu mer väntan. Kunde hon säga något?


    Nej inte mer än att det var ganska vanligt med dom symtomen, och att vi skulle förutsätta att jag är gravid. Hon var supersupertrevlig och kändes väldigt bra. Hon sa också att om jag får mycket blödningar o smärta att jag skulle åka in till gynakuten o vägra gå därifrån förrän jag blivit undersökt. Så himla bra med en barnmorska som förstår hur man känner sig!
  • fastfrusen

    Mitt stämmer inte alls, men jag tror det är för att jag inte tempar o för att jag tog gravtest så sent. Tänker att jag ska mejla dom o höra om de kan ändra (skiljer en månad)

  • fastfrusen

    Hej tjejer! Uppdaterar mitt i natten från sjukhuset! Jag var gravid men det var ett utomkvedes så har blivit akut opererad inatt.. Fick jätteont på eftermiddagen en halvtimme ungefär, sen klingade det av så tvekade på att åka in men gjorde det ändå o tur var ju det! Känns overkligt, o vill inte gå igenom det igen typ.. De tog min vänstra äggledare.


    D
  • fastfrusen

    Hej!
    Tack för all omtanke <3 Är hemma nu från sjukhuset och har ontontont men det går väl över.. Vill att det ska läka på rätt sätt.. och sen är jag otroligt rädd för en ny graviditet för vill inte opereras igen.. Gör ett uppehåll från denna tråd nu, tänker att jag ska börja tempa efter mensen har börjat komma igång. Inser att fertiliteten är sänkt nu efter ett x. Känns så orättvist och overkligt och trist. Håller tummarna för er andra <3

  • fastfrusen

    Hej igen tjejer! Har varit borta från tråden en månad nu, opererades för ett X som hade gjort att vänster äggledare sprack för 4 veckor sedan, de tog bort min äggledare och fick skrapa och bränna lite på min vänstra äggstock. Hade först ett hCG på 19,000, vilket är väldigt mycket!

    De har följt mitt hCG varje vecka, och nu idag var det äntligen nere på 4!!! Så när jag får min mens så är det full on baby making mode igen :D Så himla glad! Har inte behövt ta några smärtstillande på 5 dagar, och jag mår mycket bättre nu när hCGt är någorlunda normalt igen, och jag tror till och med att jag har äl idag pga mina flytningar!

    Min fertilitet har minskat, och de vill göra ett VUL i vecka 6 om jag blir gravid igen, men jag är ändå väldigt hoppfull, och började tempa tidigare i veckan. Så nästa månad kör vi :D 

  • fastfrusen

    Fick mens idag, första efter operationen! Är så himla glad att kroppen kommit igång igen, och att vi kan fortsätta försöka nu!! Är dock snart 1år sen vi började försöka, man tror inte det ska ta såhär lång tid..

  • fastfrusen
    Sajocawa skrev 2015-10-09 07:21:52 följande:

    Hej alla! Jag har varit lite inaktiv här då jag blev gravid i augusti, men läser lite då och då hur det går för er och hejar på er. Jag tempar dock inte längre då det var svårt för mig med litet barn hemma som vaknar olika tider osv..
    När jag blev gravid kändes det bara för bra för att vara sant när det gick på första försöket. Det var för bra för att va sant. Idag går jag in i vecka 11 men fick konstaterat MA igår. Väntar nu på att gyn hör av sig för att kunna starta igång det. Just nu är jag bara arg att kroppen inte förstår för om kroppen hade fattat direkt när det hände hade jag säkert kunnat va gravid igen vid det här laget (kanske inte riktigt men det är typ så länge jag har gått runt "gravid" utan att vara det...). Jag har varit lite orolig senaste dagarna bara då mina symptom är borta så tog tempen en dag faktiskt, men då var tempen precis lika hög som vanligt så slutade oroa mig.
    Antar att tempen sjunker iom att allt kommer ut sen..
    Hur som helst är det dags att plocka fram termometern igen och det känns så tråkigt att gå från de blåa dagarna i NC till gröna dagar.. Är det någon mer här som varit med om MF/MA, hur lång tid tog det innan ägglossningen kom igen?
    Jag vet att vissa läkare rekommenderar att vänta 2-3 cykler med att bli gravid igen men jag längtar efter ett barn för mycket, vi vill köra igång direkt så att vi kan lägga det här bakom oss.
    Sorry för långt inlägg. Kram till er alla!


    Nej usch vad trist :( kan relatera till att man vill att ens kropp ska komma på banan så att man kan komma igång så fort som möjligt efteråt.. har precis haft min första mens efter utomkveds. Hoppas att ni kan börja försöka igen snart!
  • fastfrusen

    Åh vad dryg väntan på äl är! Är första cykeln efter operationen efter x:et och den kommer aldrig, inte ens en liten skugga på äl-test i ett par dagar nu..

  • fastfrusen

    Idag hade min temp gått upp och NC satte ut ÄL i söndags! Så sent som på cykeldag 20-något.. Man tänker att det hade varit så mkt skönare med 28-dagarscykler när man väl inser att det inte tagit!

    Nu har vi försökt i ett år.. några månader har visserligen gått bort pga utomkveds. Men för ett år sedan trodde man att man skulle vara tre i familjen vid det här laget. 

  • fastfrusen
    halo83 skrev 2015-11-01 12:33:44 följande:

    Jag tror jag ev kan ha plussat !!!

    Kommer bli sjukt långa dagar för å se om de blir starkare.

    Fått spök förut men då har det knappt gått att få på bild men nu syns det starkt irl.. Lite svårt än att få på bild , den övre är oredigerad å undre redigerad


    Gud vad spännande! Tycker också jag anar något! 
  • fastfrusen
    halo83 skrev 2015-11-02 05:54:38 följande:

    JAG ÄR GRAVID!!!! efter 18mån så äntligen är det våran tur!

    Gråter skakar å är superlycklig just nu..


    Grattis :D är så glad för din skull :) Ger oss andra som försökt länge hopp också!!
  • fastfrusen

    Bim -3 idag, fortsatt hög temp men inga symtom. Alltså min lutealfas är på 11-12 dagar, det borde väl betyda att det är större risk att man plussar efter bim??

  • fastfrusen

    Såhär ser min kurva ut nu, har aldrig varit så jämn temp i lutealfasen ens när jag var gravid förra gången. Dock tror jag NC satt ut min äl fel o att den eg skedde någon dag senare! Men enl NC kom ju tempökning några dagar efter äl! Jag är så orolig över att inte kunna bli gravid igen, den här månaden har vi legat som f'n också, drömde att jag plussade inatt..

  • fastfrusen
    Eemmmmaa86 skrev 2015-11-04 08:35:00 följande:
    Ser bra ut. :) När är Bim?
    Bim om 2 dagar, men med en kort lutealfas så tänker att om det har tagit sig så dröjer det några dagar till innan det kan synas.. 
  • fastfrusen
    Zeeeeta skrev 2015-11-05 12:30:12 följande:

    Detta tar jag som positivt? Inte ens morgonurin och jag tycker det är tydligt på CB.På apotekets syns det i verkligheten men knappt på bilden..


    Stort grattis :)
  • fastfrusen

    Tjejer! Jag är gravid :D Har egentligen äl+14 på söndag men bim idag så tog en vanlig sticka från grav.kollen som visade nästan ingenting, men ska resa imorgon så tog ett digitalt också!! Jag är orolig för att det är ett nytt utomkveds, men kan ju inte kolla det såhär tidigt ändå, så ska försöka njuta av resan och boka ett vul när jag kommer hem!

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles