• fastfrusen

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Åhhh jag drömde inatt att jag plussade och det var en sådan glad dröm! Sen vaknade jag, tempade, och noterade megadipp of doom.. Mens är sen men så var min äl, tänker att mens kommer nu vilken dag nu! Men vi ska lyckas ngn gång!

  • fastfrusen

    Men man hoppas ju in i det sista såklart :) min mens har inte kommit än, och har inte kunnat tempa de senaste två dagarna pga feber.. Om min lutealfas är samma den här månaden som förra tänker jag att den borde komma på tors!

  • fastfrusen

    Alltså. Jag tror jag är på äl +11 idag, och tog ett gravtest för att jag vet inte, och det dök upp ett suuupersvagt streck efter en liten stund. Det är på billigaste stickorna, graviditetskollens, så jag undrar om ni vet hur det är med spökstreck på dessa? Har försökt googla men inte kommit fram till något..

    Gah jag trodde aldrig jag skulle sitta och försöka få med ett test på bild och försöka mixtra med kontraster för att få fram det tydligare.. Men IRL syns det tydligare än det gör på kort, men när jag tar kort på det så syns det bäst framifrån och tycker det försvinner när man vrider skärmen. 

    Jag har inga symtom, sitter med dubbelsidig öroninflammation och en lunginflammation så har inga höga förhoppningar om att det stämmer eller att det inte blir missfall om det nu mot all förmodan stämmer. Det är lite spännande oavsett!

  • fastfrusen

    Jag vet inte när min bim är, trodde den var förra veckan men tror min äl var försenad.. Gjorde ett nytt test nu i em med tester från billiga-tester och där syns strecket ännu tydligare.. Nu är jag skitnervös.  Syns fortfarande ganska kasst på bild men alltså, svagt men tydligt rosa/lila IRL..




    Jag vet inte vad ni tror/tycker?? Och förlåt.. vet att man eg inte kan veta förrän man väntat några dagar och testat igen, men gah, nervositeten?!

  • fastfrusen

    Fick ett minustecken på CB precis, fortf svagt streck på grav.kollens o har inga test från billiga-tester kvar. Tänker att det antingen var för tidigt eller så är det spök trots allt :) Väntar till efter helgen nu!!

  • fastfrusen

    Hade likt mensvärk hela dagen igår och idag, idag var gravkollens sticka helt blank, och nu på kvällen kom mensen! Så spökstreck trots allt! Den här cykeln har varit jättemärklig med mkt senare äl än vanligt. Hoppas nästa cykel blir mer normal :) Går in på försök nr 7 nu!

  • fastfrusen

    Jag börjar tro att jag hade ett väldigt tidigt missfall? Fick ju ändå rosa streck på stickorna, och har haft helt annorlunda mensvärk än vad jag brukar ha, och blödningarna har tett sig annorlunda också. Det är ju egentligen skitsamma eftersom det är så pass tidigt, men jag börjar ändå tro det. 

    7e försöket nu, med sannolik äl 20/7 och bim 3/8. Åh. Får tänka att det är fint att kunna dricka mojitos i sommar :P

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles