• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Malva2015 skrev 2016-01-06 08:58:24 följande:

    Hej!

    Tillbaka här efter MA dagen innan jul.
    Precis kommit igång med sex igen efter att ha slutat blöda.
    Igår gick jag och kissade och det kom världens äl flytning. Aldrig varit med om det tidigare.
    Vi hade sex och idag gick tempen upp! Kan vi ha prickat helt rätt? Sjukt glad isf!!


    Åh, håller tummarna för dig! Hjärta
  • soofa
    atidah skrev 2016-01-05 23:14:07 följande:

    Alltså jag blir galen på den nya uppdateringen av NC. Så himla dålig! :((( Flera av mina tempningar och andra anteckningar och data som jag registrerat föll bort efter jag uppdaterade. Så nu är det ett stort glapp i min tempkurva. Har mailat NC två gånger nu utan att få svar. Så irriterande. Och utseendet på appen nu är ju katastrof. Så ful och ologisk. Och när man ska skriva in en egen anteckning så ser man ju inte ens vad man skriver för tangentbordet på mobilen täcker hela anteckningsrutan och det går inte att scrolla ned.. Aarrgh! :((( Är det nån av er som fått in sina förlorade data i appen efter uppdateringen?

    Såhär ser min tempkurva ut nu med glappet:


    Jag hatar också uppdateringen, det värsta är ju att den är likadan oavsett om man kollar på telefonen eller i datorn. Jag använder i princip bara Fertility friend nu, gillar den  mycket bättre och då är den dessutom gratis. 
  • soofa

    Det ser så ut, ja. Ska bli spännande att se morgondagen mätning! Har du använt äl-tester?


    anna90 skrev 2016-01-09 11:19:00 följande:

    Vad tror ni tjejer? Betyder dagens temphöjning att ÄL varit trots att det är 4 dagar tidigare än normalt? Ställde klockan på 07:30 för att ta tempen i rätt tid..


  • soofa
    Harmonie skrev 2016-01-07 12:50:03 följande:
    Så här ser min temp ut nu. Dippen med 36,47 grader var samma dag som jag hade en lätt blödning och "träningsvärk" i magen. Kanske nidblödning? Jag testade negativt igår morse (onsdag) med testlagrets test. Har bim på lördag 9/1. Vad tror ni? :)
    Hur har det gått?! Skrattande
  • soofa
    emma0789 skrev 2016-01-09 16:11:43 följande:
    Hej,

    Blir inte klok.. har väldigt regelbunden mens och tempar med NC
    varje dag så vet när jag har ägglossning och ska ha mens och den kommer alltid vid satt dag..
    Denna gången kom de bruna flytningar i början 2 dagar innan jag skulle ha mens och sen har jag haft mindre blödningar i 4 dagar nu.. inte alls som min mens brukar vara då den brukar vara väldigt riklig och ha våra menssmärtor... dvs denna gången inte alls mycket blod eller ingen mensvärk alls!
    Dessutom är min temp fortfarande förhöjd.. efter mens så ska den ju sjunka igen??

    Någon som vatt med om nått liknande? :)

    Om jag var du skulle jag ta ett gravtest bara för att utesluta en eventuell graviditet. Såvida du inte har någon infektion i kroppen så borde ju tempen som sagt ha sjunkit nu, så möjligheten finns ju att du är preggo och att blödningen du haft bara var på grund av att kroppen inte hajat läget än. Skrattande
  • soofa
    anna90 skrev 2016-01-09 12:03:23 följande:

    Fan, borde kanske dra in sambon i sovrummet nu då.. Eller är det försent?


     


    Ja jag har använt tester men får alltid bara svaga utslag, har aldrig fått pos (inte tidigare mån heller alltså) :( Vet inte varför..


    En kompis till mig fick aldrig positiva äl-tester, men hon blev gravid ändå så nog hade hon ägglossning alltid. Brukar du känna av din ägglossning på annat sätt? Med värk, sekret osv? Tänker till nästa månad om det nu inte skulle ta sig nu.. 
  • soofa
    Stardust88 skrev 2016-01-10 17:28:37 följande:

    Ni som känner av er ägglossning, hur känns det? Stämmer er prognos på NC överens med hur er kropp fungerar?

    NC sa att min ÄL skulle varit den 4/1. Jag tog ju två ÄL tester den 4:e och 5:e, som blev svagare den andra dagen. Men nu, med 4 dagar kvar till beräknad mens, känner jag ömhet i brösten och flytningar som i vanliga fall brukar vara rätt frånvarande. Hade delvis oskyddat den 3:e och 4:e. Undrar vad som är mest troligt, väldigt sen ÄL eller graviditet?

    Ni som blivit gravida, hur tidigt kände ni av era gravitidets-symptom?


    Åh, hoppas du är preggo! Om du brukar ha regelbunden mens och äl i vanliga fall, så vore det ju konstigt om äl helt plötsligt var så sen den här månaden. Men symtomen du beskriver beror nog inte så mycket på en eventuell graviditet (ev. de ökade flytningarna i sådana fall). De flesta symtom man upplever mellan äl och bim beror på den förhöjda nivån av progesteron som alltid blir efter äl. 
  • soofa

    Väldigt långsam stegring, men annars tycker jag inte att den ser så konstig ut. Tänker att det bara är bra om kurvan avviker från det vanliga. :)


    Agge83 skrev 2016-01-11 11:53:04 följande:

    Äntligen satte nc ut min äl efter 10 dagar.. Men fortfarande världens konstigaste kurva... :/


  • soofa

    Men det låter ju lovande, skulle kunna vara en nidblödning ju! Håller tummarna! När är bim? När tänker du testa? :)


    Agge83 skrev 2016-01-11 16:22:01 följande:

    Väldigt långsam stegring.. Samt fick för 3 dagar sedan en blodblandad flytning, men sen vart inget mer.. :/ så vi får väl se vad detta blir :)


  • soofa

    Hoppas du på att det ska vara en graviditet eller hur känner du?


    Stardust88 skrev 2016-01-11 00:03:10 följande:

    Ja, jag får väl helt enkelt vänta å se om mensen dyker upp, annars blir det ett test. Konstig tanke med en eventuell oplanerad graviditet. Smått skrämmande.


Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles