• fastfrusen

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Alltså jag tyckte det kändes lite annorlunda imorse så jag tog ett äl-test och visst är det positivt? Isåfall en veckas försenad äl..

  • fastfrusen

    Trots att jag haft pos äl-test två dagar nu sa NC att min äl var för ca 10 dagar sen.. Oh well! Vi får se om mens kommer i veckan eller ej!

  • fastfrusen
    saklek skrev 2015-06-21 20:24:45 följande:

    Hejsan allihopa! Jag hoppar in här jag med. Är 25 år och är inne på fjärde försöket nu... Har använt NaturalCycles under 11 cykler men de första cyklerna var det alltså som prevent, det är först sista 3 månaderna som vi har börjat försöka. Det verkar dock gå trögare än vad vi hade hoppats på, jag hade dumt nog trott att det skulle ta sig på första försöket... Min mens har varit hyfsat regelbunden hela tiden och appen säger att jag haft ÄL varje månad även om jag tyckte att senaste ÄL inte märktes av alls... Aja, jag har precis fått min mens och har nästa beräknade ÄL 3/7, så det är väl bara att ta nya tag Hur länge har ni andra försökt?


    Välkommen hit :)
    Vi är inne på 6e försöket men bara andra med NC!
  • fastfrusen

    Jag tänker att mäter man på rätt sätt och inte är utsatt för yttre omständigheter som bakfylla, infektion etc så borde man kunna lita på kurvan eftersom temperaturen återspeglar hormonförändringarna i kroppen under cykelns gång. Med det sagt litar jag inte alls på min kurva den här månaden men jag har varit sjuk i över en vecka :P

  • fastfrusen

    Ja eftersom jag har haft feber ;P

    Jag kom på ngt som jag nog gjort fel, jag har alltid sådan hemsk mensvärk o knaprar massa alvedon och ipren/naproxen vid den tiden för att överleva, men tydligen minskar fertiliteten när man äter antiinflammatoriska.. Så nu är det slut med sådant! Varje dag lär man sig något :)

  • fastfrusen

    Är det någon av er som äter ngt kosttillskott utöver folsyra?? Verkar ju finnas massor men blir inte klok på om de kan göra ngn skillnad?

  • fastfrusen

    BIM-lista:

    25/6: fastfrusen, försök nr 6

    27/6 funderat

    30/6: soofa, tredje försöket

    1/7: halo83

    5/7 bärz

    6/7: Rawr

    8/7: Tr86

    17/7: saklek, fjärde försöket

    30/7: Emmissara

    ecmov

    frokenasta, andra försöket

    redofördig, tredje försöket

    pannkakan87

    Trådens PLUS:

    Anonym124 (BIM 28/5, plussade den 27/5)

    ViLdiNG (BIM 3/6, plussade den 29/5)

    jess89 (BIM 22/6, plussade den 24/6)

  • fastfrusen

    Jag testade imorse men det var neg då, o ingen mens än men tänker att jag kanske hade äl i helgen så vi får se när den dyker upp!

  • fastfrusen

    Haha gud ja man hoppas alltid in i det sista! Alltså tänk känslan när man äntligen lyckas, måste kännas helt surrealistiskt!

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles