• fastfrusen

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Jag fick min mens igår, som väntat enligt tempmätningen! Nästa äl beräknat till 11/6 med bim 25/6, men sambon är som sagt borta under äl-veckan så blir mest monitorering av temp för att se om kurvan blir ungefär likadan! Nästa försök blir 6e månaden för oss och andra med NC!

  • fastfrusen
    Bärz skrev 2015-06-03 17:16:31 följande:

    Snart är det bara 2 dagar till bim, känner varken bu eller bä, ingen pms ingen mensvärk inga gravsymptom heller men det fick jag inte med första förrän två veckor efter. Nc tycker jag ska ta ett test... känns säkrare att vänta långt efter eller? Man blir ju inte mer gravid men ja... ni fattar

    Lång väntan


    Hur är din temp?? Spännande!
  • fastfrusen

    Ah jag får inte copy paste att fungera från mobilen, men har nästa bim 25/6! Tänker att det kanske finns en liten gravchans ändå, om vi lyckas få fram superspermier som överlever några dagar! Så nu ligger vi på/i!!

  • fastfrusen
    Bärz skrev 2015-06-06 16:50:28 följande:

    Fuck! Jag är ledsen brudar!

    Pga dom konstiga blödningarna tidigare så tog läkaren massa tester. Jag fick ta om ett test som nu var sämre än innan.... Jag får inte bli gravid förrän dom gett mig rätt dos medicin och för att göra det måste jag göra ännu fler blodprover om 4 v och om 8 v....

    Hypotyreos, något med Sköldkörteln...kan inget om det...mensen kom idag också! :'( bläh!


    Åh vad trist :( Men det är bra att dom hittade det eftersom när värdena normaliseras så blir det lättare än när de är för höga! TSH ska ju ligga ganska lågt när man försöker, och det är viktigt att hålla koll på det under grav också! 
  • fastfrusen
    {#emotions_dlg.flower}BIM-lista:{#emotions_dlg.flower}

    31/5: funderat
    5/6: Bärz
    11/6: TR86
    19/6: ecmov
    22/6: jess89
    25/6: fastfrusen
    30/6: soofa
    1/7: halo83
    6/7: Rawr
    18/7: Emmissara

    PlusTrådens PLUS:Plus

    Anonym124 (BIM 28/5, plussade den 27/5)
    Norrlänning86 (BIM 28/5, plussade den 28/5)
    ViLdiNG (BIM 3/6, plussade den 29/5)
  • fastfrusen

    Alltså jag får inte ihop mina data den här månaden, har haft neg äl-test 3 dagar nu, och borde eg haft äl igår, men temp har stigit - kan det vara så att jag hade tidigare äl den här månaden?? Eller ska jag fortsätta kolla med äl-test??

  • fastfrusen
    soofa skrev 2015-06-15 18:07:27 följande:
    Hur har det gått för dig? Har du fortsatt testa med äl-tester? Jag har ägglossning i dag enligt NC, positiva äl-tester lör och sön. 
    Jag testade tom igår, men fortsatt negativa, och tempen är låg, så jag tror att det värdet ovanför strecket var ett felvärde (sov på annat ställe den natten) och att jag faktiskt har utebliven ägglossning den här månaden... Tur i oturen att det var den månaden sambon var borta kanske :P
  • fastfrusen
    Norrlänning86 skrev 2015-06-17 05:44:23 följande:

    Fick plocka bort mig från pluss listan, fick missfall i helgen.

    Så nu får kroppen läka och sen hoppar jag på detta igen senare. :)


    Nej åh vad tråkigt :( Beklagar verkligen! Du får hoppa in här igen när du är redo!
  • fastfrusen
    soofa skrev 2015-06-15 21:29:34 följande:
    Men då så, då var det kanske meningen! ;) Jag har lagt märke till att jag får väldigt annorlunda flytningar några dagar innan äl, skönt att ha något mer att förlita sig på utöver testerna. Märker du av några sådana symtom?
    Ja men det brukar jag också ha! Liksom, vattnigare! Eller jag tänker att det är kring äl som jag brukar ha det. Har inte haft det denna månaden dock! Annars brukar jag inte känna att något är annorlunda!
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles