• Emmissara

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Starletz skrev 2016-09-15 10:41:21 följande:
    Häftigt hur kroppen kan göra sån skillnad mellan två graviditeter :)
    ja precis, därför jag va så säker på att jag inte var gravid. Men detta är ju ett tydligt exempel på att en gravidkurva kan se ut på olika sätt :D 
  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-09-15 20:06:08 följande:
    Dina gravidgrafer var ju helt olika men man kunde ändå se att det var en gravidgraf på båda tycker jag
    aa de är verkligen som natt och dag. Min kurva som jag har nu är dock väldigt lik mina vanliga kurvor så tror det är därför jag har svårt att tro att jag är gravid, även fast jag har gravidsymtom som illamående (spytt 1 gång varit på väg några fler gånger :P) och att jag har extrem växtvärk. 
  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-09-15 21:15:03 följande:
    Helt underbart om man får säga så, då ökar ju hormonerna i rasande fart. Skönt att det gick snabbt att bli gravid igen va? Mådde du illa sist?

    ja jo absolut den här gången känns det ändå skönt att må illa och spy (konstigt men sant). aa grymt skönt, men fattar inte HUR jag kunnat bli gravid den här månaden, det måste nog ha att göra med att jag tog munkpeppar och rosenrot. 


    aa jag mådde illa sist, vet att jag mådde sämre av mjölk och även andra mejeriprodukter så de har jag lite halvt som halvt redan lagt av med. 


    håller tummarna nu att din temp ska fortsätta vara hög, fast ta mig som ett exempel min temp är int mycket högre än vad den brukar vara. Kan lägga in en jämförelse bild imorgon 

  • Emmissara
    Bell13 skrev 2016-09-16 05:52:05 följande:

    Suck, nu flög tempen ner till 36.62 så det är förmodligen ingenting. Har precis beställt en fertilitetsanalys via werlabs. Lika bra att kolla läget och sluta försöka om det ändå inte är sannolikt att det går att bli gravid.

    Men munkpeppar är det nåt att testa? Hur tar man det isf? Från första mensdag och slutar vid ägglossning? Känns hopplöst helt plötsligt.


    jag håller ändå tummarna att det ska gå vägen <3 

    Munkpeppar ska man ta får första mensdag till några dagar innan ÄL. Jag fick inte hem mina förens på cd 5 så tog ifrån då.
  • Emmissara
    Emsaflisaan skrev 2016-09-16 13:26:00 följande:

    Heeej tjejer.

    Skulle behöva lite kloka ord eller synpunkter från er.

    Tror jag haft ÄL men tempen vill liksom inte ta sig uppåt över strecket. Den har höjt 5 dagar i rad. Hade sticky tvådagar innan den började höjas tror jag hade ÄL då med tanken på smärtor i magen men varför vill tempen inte höjas mer? Är det någon som kan svara på det, eller har ÄL inte varit trots allt. Tycker det är konstigt att den ändå blivit högre varje dag även om den inte höjs jätte mkt .

    Bifogar med en bild:)


    Testa att inaktivare tempen på cd18 (den höga tempen där i mitten) och se om den sätter ut ÄL, om man har en temp som sticker iväg har jag lärt mig att den kan störa systemet. 


    Eftersom att du kände något så kan de ju vara så att äggblåsan som sprack inte hade något ägg i sig, så därför kände du något och fick fertila flytningar men ingen ÄL. Fast jag har ingen koll på om tempen kanske ökar ändå? Bara lite funderingar ifrån mig. 

  • Emmissara
    evins skrev 2016-09-16 18:24:16 följande:
    Nej, jag håller mig på FL tills jag passerat v 12 :-P Får se hur det blir därefter
    förstår det, bara att skriva till mig när du känner dig redo att hoppa in så kan jag se om gruppen fortfarande är öppen för folk att hoppa in i. (den är hemlig så ingen förutom de som är med i gruppen ser att man är med i gruppen, går inte ens att söka på gruppen). 
  • Emmissara
    Cersei skrev 2016-09-17 14:23:33 följande:

    Hej!


    En fråga om termometern. Jag började mäta 12 augusti och idag, ca 5 veckor efter, så visar termometern att jag har 1/3 kvar på batteriet. Har mätt normalt 1 gång per dag så ofta jag kan. Såg att det gick att reklamera om batteriet tar slut inom tre månader från start. Hur har ert batteri hållit på er termometrar?


    har du NCs termometer? 
  • Emmissara

    Jag har visat lite innan men här kommer en tydligare skillnad på mina 2 graviditets kurvor, den lila linjen är cykeln jag har just nu och den gröna linjen är ifrån graviditeten i feb/mars. 


    Och bilden här under är den lila linjen min nuvarande cykel (gravid cykel) och den gröna linjen är en icke gravid cykel från förra året, fram till BIM är de VÄLDIGT lika. 


  • Emmissara
    Starletz skrev 2016-09-17 16:56:41 följande:
    Häftigt att se! Vilken app använder du för att lägga in detta? :)
    fertility friend. Det är pro variationen men man får en test period på 30 dagar tror jag så jag har inte köpt pro variationen utan tyckte bara de va kul att se skillnaden på NC och FF den här cykeln som va. 
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles