• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    AmIAlone skrev 2015-07-22 11:06:38 följande:

    Ååhh, vad jag hoppas att detta är en implantationsdipp!!

    phpmHkqa906676.jpg


    Om du får en temphöjning i morgon så bådar det ju verkligen gott! :) Håller tummarna!
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-22 15:25:21 följande:

    Nä, inte än :) fan nu är man stressad haha va precis och handlade ett cb digital men har ett cb plus hemma som jag tänkte ta imorgon, tog bara ett billigt test imorse. Usch usch usch kissar varje halvtimme och är kallsvettig varje gång jag kollar pappret haha låter verkligen som ett psykfall. Men idag har jag börjat få lite värk men som sagt kan likagärna vara tanten som är på ingång...

    Hur har det gått för dig? Fortfarande hög temp?


    Åh, vad spännande! Hoppas på ett plus för dig imorgonbitti! :)

    Ja, idag hade jag över 38 grader när jag vaknade. Feber alltså. Ikväll har jag börjat få spottings. :/ Hoppas såklart på nidblödning men är rädd att det bara är tecken på att mensen är på ingång..
  • soofa
    rebeqqa skrev 2015-07-23 07:07:32 följande:

    Jag gjorde ju fel. Trodde man skulle ta detta direkt på morgonen. . Suck.

    Jag som är så orolig över att inte ha ägglossning mer än ett par gånger per år.. dags för ett dygns pass. Utan möjlighet att göra ytterligare ett test. Får bli till att vänta till nästa månad för att se om jag har ägglossning.


    Det är olika för olika personer vilken tid på dygnet som det ger bäst utslag. Jag t.ex. får alltid starkast utslag just på morgonen medan andra får det på eftermiddagen.

    För att ett äl-test ska vara positivt ska teststrecket vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket. Ditt är alltså inte positivt. Du kan beställa fler äl-tester från bland annat Testlagret, kan vara bra att ha ett gäng hemma. :)
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-23 06:29:47 följande:

    Nä usch va tråkigt! Fast är det inte lite tidigt för dig att få spottings? Finns ju fortfarande en möjlighet. Idag sprang jag och sambon upp från sängen så min temp blev inget bra haha, ligger på strecket nu. Jag tog två test ett från testlagret och ett från cb och på testlagrets sticka va det helt blankt men på cb kan man skymta ett streck, skulle självklart vara ett spökstreck. Fast till och med min sambo såg det så antar att jag får vänta och se om mensen kommer idag annars blir det ett digitalt imorgon :)


    Tempen var rekordlåg nu på morgonen, så nu är mina alternativ att jag har sjukt tidiga spottings och att mensen kommer när som helst ELLER att det är en nidblödning och en implantationsdipp. Gah, att kroppen inte bara kan vara lite mer tydlig! :D

    Men åh, vad spännande!!! Tror det är mer vanligt med spökstreck på TL-stickorna än på CB. Kan du inte lägga upp en bild på testet så att vi får analysera? :D Du trodde att ägget fäste i söndags va? I sådana fall är det ju inte konstigt att det inte är tydligare än. Hoppas hoppas!
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-23 08:46:08 följande:
    Herregud! Varför måste kroppen vara så komplicerad? hehe jag håller tummar och tår för dig att de var en implantationsdipp med tanke på att du fick spottings igår så är det ju stor chans!! Hoppas tanten håller sig borta nu! 

    Som sagt man kan bara skymta ett streck så det är inte säkert ni ser de...Ja jag hoppas att ägget fäste i söndag så då är det fyra dagar sedan idag...möjligtvis fortfarande lite tidigt men är på äl+14 idag.
    Haha ja, lite mer klarhet från kroppen skulle helt klart uppskattas! :)

    Jag anar absolut något! :D Är bilden redigerad? Även om du är på äl+14 så kan det ju dröja innan testet blir tydligare om det ni var så att det fäste så sent som i söndags. Ge inte upp, bara mensen håller sig borta så! Åh, vad spännande!
  • soofa
    AmIAlone skrev 2015-07-23 08:41:17 följande:
    Ser bra ut idag, men kanske progesteronkrämen gör sitt med temperaturen? Började smörja igårkväll pga vidrig pms.

    Fick i alla fall högsta tempen för mig hittills på 36,97 nu vid 8.30 men tempade även imorse vid 4-tiden och hade då 36,63 så jag lade den i mitten på 36,80.

    phpe0RGSV94547.jpg
    Woho, då satsar vi på att det var en implantationsdipp du hade igår! :D När har du bim?
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-23 09:59:43 följande:

    Ja jag hoppas att där är något...nä bilden är inte redigerad. Får uppdatera imorgon när jag har tagit de digitala om det inte är så att mensen kommer under dagen! Hoppas mensen håller sig borta för dig med!


    Men då så, en oredigerad bild är ju ännu bättre! :D Hoppas på ett "gravid" för dig på det digitala imorgon.
  • soofa
    AmIAlone skrev 2015-07-23 10:40:54 följande:
    28:e eller 29:e. Åh, varför känns det alltid som att tiden mellan ÄL och BIM är dubbelt så lång som vanligt?! :p
    Haha, jag vet - känner likadant. Jag har bim den 27/7. Hade spottings sent igårkväll och en rejäl tempdipp nu på morgonen - hoppas på en nidis och implantationsdipp men kan likväl vara spottings som ett tecken på att mensen är på gång. :/
  • soofa
    AmIAlone skrev 2015-07-23 10:59:36 följande:
    Hoppas också på nidis för dig! Brukar du ha spottings? Har du funderat på progesteronkräm och se om det hjälper att hålla dom borta? Har själv inte spottings men började smörja pga pms. Och krämen ska ju hjälpa slemhinnan att sitta på plats så ägget kan gosa in sig bra.
    Ja, det brukar jag. Innan hade jag det bara någon dag innan mensen men de senaste månaderna har de kommit redan 3-4 dar innan. Fick primolut-nor av gyn förra månaden som jag ska ta cd 16-25, stod dock över det den här månaden men ska uppta det nästa månad om nu mensen kommer.

    Fick du pergotime via gyn?
  • soofa

    Tempen har redan sjunkit under linjen och mensen verkar vara på ingång, bim-3 idag. Nu hoppas jag på er tur istället! :)

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles