• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Cupcakes skrev 2015-07-20 16:56:39 följande:

    Skumt :s aja, då ska jag bli bättre på att skriva in mina resultat. Den har dock satt min senaste ÄL på en dag då jag skrivit in negativt resultat... Ibland önskar jag att de utvecklade lite i meddelandet man får, "vi har hittat din ägglossning! Baserat på din senaste temperaturhöjning och datumet känner vi oss väldigt säkra trots ditt negativa LH-test."...typ.


    Jag tror de tar mer hänsyn till temperaturhöjningen än till äl-testerna då det finns vissa som aldrig får positiva äl-tester men som ändå har ägglossning. Sen sker ju ägglossningen normalt någon eller några dagar efter ett positivt äl-test.
  • soofa
    Sajocawa skrev 2015-07-21 07:06:13 följande:

    Och jag har också en fråga till er kunniga. Tempade imorse, 3 gånger som tipsat här för att ta medelvärdet, men mina tre mätningar blev 36.65, 36.43, 36.57... Ska det verkligen skilja så mycket?


    Innan du mäter första gången, ligg en stund med munnen stängd ifall du sovit med öppen mun. Då kanske mätningarna blir jämnare.
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-21 00:02:20 följande:

    Vet inte om jag vågar göra de när jag vaknar...
    phpu6OCct51336.jpg


    Men GUD vad spännande! Meddela oss om det blev något test eller inte. :)
  • soofa
    Emmissara skrev 2015-07-21 11:08:58 följande:

    Vad tror ni?
    phpL0cwvK47490.jpg


    Jag ser också ett streck! :D
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-21 18:52:00 följande:

    Hej! Har läst alla sidor nu :) grattis till alla plus här i tråden! Jag och min sambo är inne på försök 5 och har använt NC i tre månader. Har en fråga till er, jag har bim idag men i morse när jag fyllde i min temp ändrade den bim tills imorgon, har det hänt er innan? Än så länge håller sig tanten borta :)


    Tror det är för att du inte skrev i att din mens kommit, då gör den nog så. Låter ju lovande att mensen inte kommit! :) När ska du testa?
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-21 18:59:27 följande:

    jaha okej! Jag tänkte testa imorgon men vet inte om det är förtidigt. Om jag är gravid tror jag att ägget fäste i söndags då jag fick en rosa flytning. Usch vill så gärna att det ska vara något den här gången. Hur går det för dig?


    Åh, vad spännande! Nu i söndags menar du? Vilken äl-dag är du på? Jag inväntar bim på måndag, varierar mellan en känsla av att det har tagit sig och en som säger att det absolut inte har gjort det. De vanliga känslorna såhär innan bim alltså. ;)
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-21 19:12:25 följande:

    Känner igen mig i de! Jag är på äl+12. Just nu känner jag inte jättemycket faktiskt, hade lite ont i ryggen på söndagen så jag trodde mensen va tidig men sen släppte de...vad är du på?


    Okej. Ja, då kanske det kan vara bra att vänta några dagar med att testa (om du kan). Men även om du testar och det visar negativt kan det ju visa positivt om några dagar. Bådar ju gott med tanke på att du har bim idag. Hur är tempen? Jag är på äl+8 bara, tänkte testa på äl+12 om mina spottings inte kommit då. När jag har bim är jag på bim +14.
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-21 19:21:27 följande:

    Hoppas dina spottings håller sig borta!! Min temp är fortfarande hög men inte högre än andra månader :( den har dippat samma dag mensen kommit en gång tidigare så den skulle ju kunna dippa imorgon. Men jag brukar också ha spottings men dem har inte kommit än. Vågar dock inte tro att jag är gravid än, håller på att gå ner i vikt och vet att det kan påverka hormoner och annat i kroppen...åh man önskar varje månad att man slapp vänta in mensen..! Skulle funnits ett enklare sätt att se om man var gravid eller ej så man kunde fokusera på något annat :P


    Haha ja, jag håller med! Man kan ju få sms-påminnelser om så mycket, vore bra om kroppen kunde skicka något liknande direkt efter ägglossning och meddela om det blev något eller inte. :D Även om man försöker att inte hoppas för mycket så blir man ju ändå besviken när mensen kommer. :/

    Hoppas verkligen att du är gravid, du har ju mycket som talar för det i alla fall med både tempen, uteblivna spottings och ingen mens! Min temp ligger betydligt högre den här månaden men det kan ju likväl bero på någon infektion i kroppen eller något.
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-21 19:38:16 följande:

    Haha en smsfunktion hade varit perfekt! =D

    Men om du inte känner dig krasslig så låter ju även din temp lovande! Har ni försökt länge? Tack för peppningen förresten just nu går jag på toa stup i kvarten för att kolla om tant röd har kommit haha :P


    Jag har en fot som är svullen och som skulle kunna vara inflammerad, det kan ju påverka tempen. :S Hoppas såklart att den håller sig hög av andra anledningar. :) Det här är vårt fjärde försök, men det första riktiga försöket. Ert femte va?

    Haha, känner igen det där. Man blir så lättad varje gång man tittar ner och ser att det inte är något där.
  • soofa
    Woodwick skrev 2015-07-22 07:53:48 följande:

    Det låter inte roligt med en svullen fot! Men då förstår jag varför du tror tempen är hög. Min temp är strax ovanför linjen nu och har känningar i svanken så tror tyvärr att mensen kommer idag :(


    Hur går det? Någon mens än? :S
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles