• ecmov

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Tack alla!

    Tempen var ännu högre idag! Nu sa även NC åt mig att ta ett gravtest.. Gud vad pirrigt det börjar bli. Hoppas testen kommer med posten idag så jag kan testa imorgon, annars springer jag å köper ett på affären ikväll, haha!

  • ecmov

    Nähepp! Testet var nog det mest negativa jag sett i mitt liv.. Jaja, bara vänta in mensen. Tempen är fortfarande lika hög. Tror min kropp spelar mig ett spratt.

  • ecmov
    soofa skrev 2015-07-30 07:39:47 följande:

    Men vad konstigt! :/ Brukar mensen vara sen ibland? Hur känner du dig i övrigt? Tänker med tanke på den höga tempen, kan det vara så att du har någon infektion i kroppen? Så var det för mig förra månaden.


    Jag har som mensvärk, men mår jättebra i övrigt. Det har hänt en gång förut att mensen kom 11dagsr sent, men då tempade jag inte :/
  • ecmov
    limonette skrev 2015-07-30 08:18:25 följande:

    Jätte märkligt!

    Vilket test var det du använde första gången när de visade svagt och vilket har du använt nu?


    Jag har inte testat något förrän idag, och idag var det clearblue plus jag använde.
  • ecmov

    Åhhhh jag blir knäpp på detta! BIM+8 idag, tempen fortsätter ligga högt. Testade negativt imorse igen.. Har haft mensvärk sedan i tisdags, men inte den vanliga utan det liksom spänner och molar.

  • ecmov
    sommarblomma1 skrev 2015-08-01 07:38:08 följande:
    Men vad konstigt. Kan det vara så att äl inträffat senare?
    Jadu jag har ingen aning! Jag får ingen ordning på mina tempar riktigt, denna månaden har jag glöm flera morgnar så jag vet inte jag. Det enda jag vet är att jag blir galen. Jag har ju aldrig tidigare fått någon riktigt klar ÄL heller, får aldrig positivt på ÄL-tester heller när jag har provat med det.
    sommarblomma1 skrev 2015-08-01 07:39:47 följande:

    Jag fattar ingenting. Tredje dagen med positivt ältest. Igår hade jag en tempdipp och idag steg den från 36,19 till 36,41. När ska jag tro att äl är egentligen?


    Sådär som du skrev här har jag också haft det, nästan varje månad. Man blir knäpp för mindre kan jag känna...

  • ecmov
    Sajocawa skrev 2015-07-31 20:07:17 följande:

    Här är en till från Stockholm :)

    Jag börjar tro att jag inte får några utslag alls på äl-test... Hela min äl-vecka har passerat utan positivt en enda gång, bara väldigt svaga streck...

    Kan det diffa mellan olika märken? Borde jag testa någon annan variant? Vet ju att vissa aldrig får positiva test trots ägglossning..


    Jag har heller aldrig nånsin fått positivt på ÄL-test, har testat flera olika märken. Har även testat morgon-urin, eftermiddags-urin, kvälls-urin. Ibland alla på samma dag. Inget funkar.
  • ecmov
    sommarblomma1 skrev 2015-08-01 08:00:30 följande:
    Ja det är frustrerande! Har alltid varit oregelbunden men så här lång cykel har jag inte haft tidigare! Har dock två barn sen innan så vet ju att jag kan men kroppen måste tydligen jävlas lite först.

    Har du barn sen innan?

    Nej det är första barnet vi försöker få. Detta är försök nr 8. Det känns som att kroppen bara jäklas mer och mer ju längre vi försöker. Min cykel har legat stabilt på 31 dagar. Men sen vi började försöka har det varit 33 dagar, 35 dagar - sen tillbaka till 31.. Som längst har jag haft 42 dagar, men då misstänker jag att det kan ha varit tidigt missfall, för jag fick ett positivt gravtest och dagarna efter var det negativt.


    Försökte ni länge med era tidigare barn?

  • ecmov
    soofa skrev 2015-08-04 11:19:19 följande:

    Men vad jobbigt! Och såhär sen brukar inte mensen vara eller? Avvakta några dagar och se om mensen kommer, annars tycker jag att du ska kontakta gyn och be dem ta ett gravtest.


    Idag under eftermiddagen kom mensen! Så himla skumt alltså, tempen högre än vad den brukar vara vid första mensdagen. Men jaja, ingen är gladare än jag, nu har det iallafall hänt NÅGOT så nu siktar vi vidare på ny ägglossning.
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles