• saklek

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    halo83 skrev 2015-06-28 04:19:58 följande:

    Sjukt besviken .. Neg i morse och världens tempdipp så mensen kommer ju komma som ett brev på posten


    Tråkigt! Vet känslan. Måste dock säga att jag tycker det är skönt när man får tempdippen, då känns det iaf för mig som att det är "över", annars hade jag fortsatt hoppas varje timme som mensen inte dök upp och säkert hunnit göra flertalet test. Nu blir temperaturen det som säger åt mig att "nu räcker det", på något sätt är det ändå skönt tycker jag..
  • saklek
    pannkakan87 skrev 2015-06-29 09:33:17 följande:

    Nu har NC ändrat min ägglossningsdag.. Suck. Men jag kände mycket väl när jag hade äl så tror inte att det stämmer för då skulle min cykel vara på 32 dagar och det har aldrig hänt förut?? Har alltid mellan 28-30 dagar, aldrig längre. Dessutom kände jag av äl jätteväl tre dagar innan NC nu har satt ut ägglossningsdagen.

    Jag var jätteimpad av NC innan men inte så mycket just nu faktiskt. :/


    Hur kände du av ÄL? En hel del symptom på ÄL kan ju komma dagarna innan ägglossningen faktiskt sker.
  • saklek

    Min temp sjönk efter två dagar med konstigt hög temp, nu känns det som att äl är på intågande med tydligt äggvitesekret samt illamående igår. Känns som att den kommer komma några dagar tidigare än planerat, ska bli spännande att se vad äl-test visar när jag kommer hem från jobbet.

  • saklek
    pannkakan87 skrev 2015-06-29 18:15:59 följande:
    Jo men jag har ju tagit äl-tester tidigare när jag haft som ondast och då gav det utslag. Nu har jag använt nc i 7 månader och den har fungerat klockrent och sen helt plötsligt så ändrar den och meddelar "att det är svårt att hitta min äl" typ. Jag har haft konstiga temperaturer denna månad men jag kanske är gravid, kan ju vara det..
    Fast ÄL-tester ger ju utslag 24-48 timmar innan ÄL, så det skulle ju ändå kunna stämma? Håller tummarna för att du får plus iaf! När var det du hade BIM?
  • saklek
    halo83 skrev 2015-06-29 19:14:04 följande:

    Fick åter igen svagt streck på en sticka.. Får bli ett cb i morgon då det känns som om dom är säkrast..


    Oj, vad spännande! Håller tummarna för dig!
  • saklek
    EkoS skrev 2015-06-30 06:41:13 följande:

    Bim -1 i dag, så tempen borde gått ner, men den håller sig hög. Har blivit helt besatt av att tempa nu för att se om den är på väg ner. Har tempat nästan 10 gånger i natt, varav ett par gånger i sömnen (!)


    Hehe, låter som att det skulle kunna vara jag om ca 2 veckor :) Min temp brukar dock inte sjunka förrän jag har börjat blöda så då är det ju blödning som är första tecknet på att det inte tagit sig. Har du gjort något gravtest än?
  • saklek
    EkoS skrev 2015-06-30 08:05:13 följande:

    Jag testade i lördags på -4, men då var det negativt. Sen dess har jag lyckats hålla mig (sambon gör att bra jobb med att stoppa mig när jag börjar tänka tanken ;) )

    Har du haft ÄL precis?


    Ah okej, ska du testa imorgon eller vara duktig och vänta ytterligare lite? Jag har det nog i dagarna, hade konstig tempökning för några dagar sedan men nu är den låg igen. Har beräknad äl på fredag men känns som att den kommer komma tidigare.
  • saklek

    Äl-tester från i förrgår överst, sen igår vid 16, igår vid 21 och så idag vid 17. Verkar vara äl på gång eller vad säger ni?

  • saklek
    marol skrev 2015-07-01 23:47:54 följande:

    Jajamän :) den sker nog snart ja! Vad härligt, lycka till!

    Har själv också äl inom kort, på lördag tror jag. Tänkte testa med stickor imorgon, fredag och lördag så får vi se. Märkte någon form trådig/seg flytning idag, men man kanske börjar få dem några dagar innan...


    Tack, du med! Jag fick sådan typisk äggviteflytning för 3-4 dagar sedan och det verkar som att jag hade äl igår eller ev idag.

    Min temp steg tydligt idag och jag hade smärta vid vad jag tänker borde vara höger äggledare hela kvällen igår och känns fortfarande lite ömt. Har haft sex dagligen i några dagar nu så blir det inget nu är det inte för att vi inte försökt iaf :p

  • saklek
    frokenasta skrev 2015-07-02 07:40:15 följande:

    Jag tog ett ÄL-test imorse och det visade positivt. Enligt NC har jag ägglossning på lördag. Då har vi tre ungefär samma tid då? Spännande :) Fast allvarligt talat är jag livrädd. Vill så gärna att det bara ska funka och ge plus sen!!!!!


    Då borde du ju ha äl inom 24-48h Håller tummarna för plus för oss alla
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles