• halo83

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Skrev fel.. Den ska enligt appen vara idag men symptomer och test visar på igår..

  • halo83

    Den har ju märkt i kalendern att den ska vara idag men det stämmer inte.. Och kollar man på graf så finns det ingen blå linje.. Och så har den inte sagt till att den påträffat min äl heller.. Men de kanske tar några cykler?

  • halo83

    Aha får vänta å se då :)

    Har fått lite molvärk idag å ömma bröstvårtor. E de nåt man kan få strax efter äl tro?

  • halo83

    Rätt kul å se att bara efter 1 period se hur mönstret vid äl nästan är identiskt från förra månaden :)

  • halo83

    Hmmmm fick världens tempdipp idag... Ska inte den öka fram till mensen?

  • halo83

    Aha...spännande! Skönt med experter i gruppen för de hade jag ingen noll på... Nu känns tiden mellan äl och bim inte lika långtråkig å trälig som innan för jag e så nyfiken å ivrig på att lägga till info i appen haha


    soofa skrev 2015-06-20 10:35:56 följande:

    Jo, tempen ligger generellt högre mellan ägglossning-mens men däremellan är det vanligt med en tempdipp som KAN vara en implantationsdipp (om man är gravid) men det förekommer även hos icke gravida. Jag hoppas såklart på en implantationsdipp! 


  • halo83

    Efter gårdagens kraftiga tempdippr den nu högre igen... Åh hoppas hoppas de va en sån där implantationsdipp

  • halo83

    Vi är onne på 13e försöker men det är bara cykel 2 med NC.. Så hoppas den Hjälper till lite ;)


    saklek skrev 2015-06-21 20:24:45 följande:

    Hejsan allihopa! Jag hoppar in här jag med. Är 25 år och är inne på fjärde försöket nu... Har använt NaturalCycles under 11 cykler men de första cyklerna var det alltså som prevent, det är först sista 3 månaderna som vi har börjat försöka. Det verkar dock gå trögare än vad vi hade hoppats på, jag hade dumt nog trott att det skulle ta sig på första försöket... Min mens har varit hyfsat regelbunden hela tiden och appen säger att jag haft ÄL varje månad även om jag tyckte att senaste ÄL inte märktes av alls... Aja, jag har precis fått min mens och har nästa beräknade ÄL 3/7, så det är väl bara att ta nya tag Hur länge har ni andra försökt?


  • halo83

    Wohooo tempen fortsätter att öka efter dippen.. Snart är jag över linjen ;)

  • halo83

    Själv fick jag positiva äl tester mån men appen har inte registrerat nån.. Förra månaden fick jag inga positiva på äl testerna men appen registrerade äl.. Mycket märkligt


    ecmov skrev 2015-06-22 20:50:02 följande:

    I maj så registrerade inte appen någon ÄL - och jag hade inget positivt ÄL-test. Nu i dag registrerade appen i efterhand att jag hade ÄL, trots mina negativa Äl-tester. Så jag har inte den blekaste om vad som pågår. Jag fortsätter väl mäta varje morgon men tror jag struntar i testerna nu. Vi får väl mysa till det mest hela tiden istället, hehehe..


Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles