• halo83

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Är på äl+7 idag och fick ett svaaaagt streck på en teststicka... Dock vågar jag inte hoppas än men det är starkare än när jag första gången fick ett spökstreck. Dök upp direkt å syns utan att behöva vinkla å ha sig.. Dock svårare att få på bild..

  • halo83

    Ja denna månad har jag inte alls känner mig lika stressad el så.. Så de kanske var det som behövdes :)


    frokenasta skrev 2015-07-18 11:03:28 följande:

    ÅH SÅ SPÄNNANDE?! Det kanske äntligen är din tur nu :) Kanske för du hade bestämt dig för att ta det som det kommer? :) Jag håller tummarna!


  • halo83

    Det stämmer :)


    SessanSessan skrev 2015-07-19 08:51:52 följande:

    Nu har jag läst lite mer och hittat BIM- och +-listan. :)

    Vad jag förstår också av er som lagt ut bilder på er kurvor, är det så att om tempen håller sig jämnt hög efter ÄL är chansen stor att man är gravid?


  • halo83

    Bim-6 idag och nu börjar det bli nervöst att tempa på morgonen. Om jag kollar bakåt så får jag en tempdipp i morgon som sen ökar lite å sen sjunker tills mensen kommer. Hoppas hoppas den håller sig lika hög nu!

  • halo83

    Kan försöka svara på lite .

    Du bör mäta ungefär samma tid men viktigast är att du haft minst 4tim sammanhängande sömn och mäter innan du går upp.

    Vet inte när man kan lita på appen jag har haft den i 3 mån och den sätter alltid ut äl då jag själv trott att jag haft den när jag går efter kroppens signaler.

    Att mäta tar 30sek :)


    EETAG skrev 2015-07-19 23:16:03 följande:

    Hej. Då har även jag skaffat NC plan. Sambon och jag har försökt få till ett syskon till dottern, började försöka i januari men inget har fortfarande hänt. Så tänkte ge detta en chans. Men jag är nybörjare så har lite frågor. Och eftersom familjelivs medlemmar är bäst så tänkte jag fråga er, om någon vill svara vill säga.

    När kan man börja "lita" på appen, att den visar rätt fertila dagar osv?

    Måste man nära samma tid varje dag eller räcker det med att man mäter innan man går upp ur sängen?

    Hur lång tid tog det att få hem termometern?

    Hur lång tid tar det att ta tempen?

    Tacksam för svar :)


  • halo83

    Idag blev det en dipp som jag trodde ,dock fortfarande över linjen men det känns ändå kört då den verkar stämma med övriga grafer jag haft innan. :(

  • halo83

    Nån mer som är nära bim och e nervös för att tempa varje morgon? Själv e de lite skräckblandad förtjusning typ.. Skitnyfiken på hur kurvan blir men samtidigt livrädd för svaret... Så här ligger jag nu . Bim på fredag el söndag

  • halo83

    Ni som använt NC ett tag, har ni fått detta meddelande förut nära bim? Första gången för mig...

  • halo83

    Tempen börjar sjunka men är fortfarande över linjen men känns som de e kört iaf...bim-3 idag och neg test så jag inväntar mensen..:( så jävla frustrerande att det aldrig tar sig och sååååå less på att va skengravid och denna besvikelse precis innan bim..

Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles