• Tr86

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Blir lite förvirrad nu. Bilden på LHstickorna visar den översta från söndags kväll, mittersta måndag morgon och längst ner måndag kväll. Det tyder väl att ägglossning är på G?
    Men tempökningen har fortfarande inte kommit? Visserligen stämmer det lite med tidigare cykler (när jag inte mätt med sticka) att höjningen syns först från dag 16 i cykeln. Men ska det verkligen ta typ 3-4 dagar från positivt test innan det sker..?

  • Tr86

    Här är dom senaste två cyklerna samt nu. (Ja, vi försöker pricka in alla röda dagar) ;)

  • Tr86
    soofa skrev 2015-06-24 06:48:13 följande:
    Från positivt äl-test till ägglossning brukar det gå mellan 12-48 timmar. Från ägglossning brukar det dröja ca 1-2 dagar innan man kan se en temphöjning så det är alltså helt normalt att det dröjer 3-4 dagar från positivt test. :)
    Åh så bra! :)
    Gud vad man analyserar ihjäl sig. Tänk, två ggr blev jag gravid i yngre dagar pga slarv med P-ring. Knappast så man hade koll på ÄL å sånt på den tiden. Och nu när man aktivt försöker så tar det sån tid! >_
  • Tr86
    halo83 skrev 2015-06-29 19:14:04 följande:

    Fick åter igen svagt streck på en sticka.. Får bli ett cb i morgon då det känns som om dom är säkrast..


    Vilken cliffhanger detta blir =)
  • Tr86
    halo83 skrev 2015-06-30 05:13:47 följande:

    Neg i morse.. Å tempdipp igen så de e kört för min del. Så jävla besviken ...


    Aw... :/ it aint over til the red lady sings... ;) men förstår att du ger upp. Man blir ju galen av det här...
  • Tr86
    fastfrusen skrev 2015-07-01 17:02:05 följande:

    Jag vet inte när min bim är, trodde den var förra veckan men tror min äl var försenad.. Gjorde ett nytt test nu i em med tester från billiga-tester och där syns strecket ännu tydligare.. Nu är jag skitnervös.  Syns fortfarande ganska kasst på bild men alltså, svagt men tydligt rosa/lila IRL..


    Jag vet inte vad ni tror/tycker?? Och förlåt.. vet att man eg inte kan veta förrän man väntat några dagar och testat igen, men gah, nervositeten?!


    Jag tycker nog man kan ana nått där. Så spännande :) prova igen imorrn bitti!
  • Tr86

    Godmorgon allihopa! Jag var aktiv hör i maj till juli sedan jag och sambon försökt bli gravid igen efter ett ganska jobbigt och långvarigt MA i mars. Jag har sedan dess haft skitkonstiga typ mellanblödningar (eller ljusrosa flytningar) ganska exakt fem dagar innan mena varje gång. Det hade jag aldrig haft förr... Så det oroade mig lite.
    Då vår första graviditet gick på första försöker så blev man ju lite kaxig och trodde det skulle gå fort att bli gravid igen. (Har även två aborter med samma kille för många herrans år sedan. Blev då gravid trots p-ring. Inget jag är stolt över, men så är det. Fertila ihop verkade vi ju vara...)

    Men nu gick månaderna. Blev inget i april. Inte juni. Inte juli. Samma jävla blödning.

    Till slut blev jag less och sa hejdå från FL. Kände att det stressade mig mest och gjorde mig ledsen över "alla" de andra som plussade.

    Vi tog semester. Åkte till stugan å började renovera den. Hade koll på ÄL men precis i vanlig ordning, fem dagar innan BIM så kom den där flytningen. Happ... Det var det. Denna gången tog jag inte ens några gravtest, dom skulle ändå visa neg. Orkade inte med den där blanka rutan igen.

    Så kom söndagen. Mensvärken. Köpte tamponger för att invänta. Men så kom den aldrig. Nejnej, det kan ju säkert diffa någon dag. Imorgon kommer den.
    Men inget på måndagen heller.
    Nej men den är väl väldigt sen den här gången, jag fick ju ändå den där blödningen. Då är det ju kört.

    Tisdag morgon så tog jag ett test eftersom mensen inte kommit under natten och... Två starka (!) streck!

    Jag vet inte om jag fortfarande tror på det... :)

    (Ursäkta långt inlägg)... :)

  • Tr86
    Sajocawa skrev 2015-08-07 09:19:23 följande:
    Så inspirerande! GRATTIS! Ibland är det bara stressen som sätter käppar i hjulet. Såååå roligt för er!
    Det ger mig lite hopp, jag har visserligen varken abort eller MA i bagaget men jag har ett barn sen tidigare och då tror man ju att man helt plötsligt är expert på att bli gravid, och det är så snopet när man märker att det spelar ingen roll alls, det kan ändå ta tid.. Jag har längtat efter ett syskon sen i november, så mitt "mål" är att bli gravid innan november i år, mest bara för att man hör om hur segt det går för andra när man stressar med att bli gravid (fast i smyg stressar jag ändå för jag saknar såååå att vara gravid).

    Grattis igen!!!
    Tack! :)
    Man vill ju inte tro att stressen och ens egna press ska göra någon skillnad. Och jag vet egentligen inte om det har gjort det för min del heller eller om det bara var så att kroppen behövde sin tid, och att allt annat oxå ska "klaffa".
    Men lite frisk skogsluft i Sverige gjorde iaf susen för mig;) (bor annars i Norge.)

    Jag var ju helt säker på att nått var fel hormonellt på mig så jag blev så vansinnigt uppgiven. Man ska aldrig ta barn och graviditet för givet även om de flesta lyckas till slut..!
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles