• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    jess89 skrev 2015-06-24 09:03:26 följande:

    phpUUGAOQ04924.jpg

    BIM + 2

    Fattar inte!!


    Men lägg av, vad roligt! :D Ingen tvekan där inte, grattis! :)
  • soofa
    jess89 skrev 2015-06-24 09:03:26 följande:

    phpUUGAOQ04924.jpg

    BIM + 2

    Fattar inte!!


    Slänger du upp en bild på din graf är du gullig? :D
  • soofa
    jess89 skrev 2015-06-24 16:27:33 följande:
    Såhär ser den ut.. Kan inte fatta det!!
    Så himla roligt! Glad Grattis igen! 
  • soofa
    redofördig skrev 2015-06-24 22:13:19 följande:
    Så är det ungefär för mig med .. Jag får spottings ca 2-4 dagar innan mens sedan jag tog ut min hormonspiral i januari men har denna månad haft det i 8 dagar och mensen skulle, enlig NC kommit i söndags men än så länge bara spottings? Graviditetstest är negativa så jag vet inte alls vad min kropp håller på med smile4.gif Är du orolig över dina spottings? 
    Åh, vad irriterande. Tycker inte man ska behöva blöda mer än de dagarna som man har mens.

    Jag kontaktade faktiskt gyn för mina spottings och var där i början av månaden. Hon skrev ut Primolut-nor som jag ska ta från och med cd 16-25 för att göra mensen mer regelbunden. Den är ju på sätt och vis regelbunden men eftersom spottingsen har ökat så anses den ändå inte som regelbunden. Tar sista tabletterna i morgon, sen ska mensen komma 2-4 dagar efter det. Hoppas såklart inte att den kommer, men om den kommer så hoppas jag i alla fall att den kommer utan några spottings. Jag meddelar dig om några dagar, då vet jag mer.

    Skönt att man inte är ensam om spottings i alla fall, det verkar vanligare än vad jag trodde innan.
  • soofa
    redofördig skrev 2015-06-24 22:26:34 följande:
    Känner igen mig så! smile4.gif  Tog ut min spiral i januari och har sedan dess tampats med dessa spottings. Kan komma 5-2 dagar innan mens .. Har hat så i 5 månader nu men BM säger att jag inte ska vara orolig?? Ingen mens denna månad men inte heller ett plus ... haft haft spottings i 8 (!!!!) dagar nu så vad tusan är det som händer med mig?? 
    Såg du mitt förra inlägg? Jag tror inte det är något att vara orolig över men det kanske vara ett tecken på att man har lägre nivå av ett gulkroppshormon och det kan göra lutealfasen kortare (som jag har förstått det). Fortsätter det så prata med din gynekolog igen och säg att du vill prova något för det. Även om det är helt ofarligt så är det ju sjukt störande.
  • soofa
    redofördig skrev 2015-06-24 22:39:47 följande:
    Tack det vore ju jättesnällt om du ville meddela hur det går! Hoppas inte mensen kommer. Men kan de du fått utskrivet påverka fertiliteten? Hatar verkligen mina spottings, och jag var hos BM för 2 veckor sedan och hon typ mer eller mindre skrattade bort de. Hon sa att jag inte aaaaalls skulle oroa mig och att jag kunde komma tillbaka om 1,5 år om jag inte blivit gravid .. ?? Är 23 år så vet inte om de ha någon betydelse? Får du som småblödningar eller mest brunt? Jag får bara bruna flytningar .. 
    Nej, de ska inte påverka fertiliteten. Om mensen inte kommer och jag plussar ska jag dock sluta med dem.

    Men oj, vilken konstig reaktion av henne! Jag sa att jag hade haft spottings sen jag slutade med mina p-piller för 1,5 år sedan och att de ökat de senaste två månaderna. Då fick jag en tid. Har du kontakt med någon annan, någon gynekolog eller så? Överdriv lite om det behövs (sjukt att det ska behövas) och säg att du vill prova något som kan minska dem. Men du, jag är med i olika trådar och i en av dem var det nyligen en med spottings som blev gravid så det behöver absolut inte betyda att man har svårare att bli gravid.

    Förut fick jag bara bruna flytningar, väldigt illaluktande dessutom. De senaste två månaderna även enstaka småblödningar som har gjort det svårt för mig att veta vilken dag jag ska räkna som den första mensdagen.
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-24 22:40:09 följande:

    Jag verkar inte ens ha haft äl denna cykeln..:( trots positivt äl test för första gången massa äl sekret och värk...


    Nä, det ser inte så ut. Obestämd Men det är ju helt normalt, det brukar vara så några gånger per år och det är ju det som är bra med att tempa - att man har koll på när det blir så!
  • soofa
    funderat skrev 2015-06-25 07:49:11 följande:

    Åh, vad tror ni om detta?


    Åh, jag ser något! Vågar mig nästan på ett grattis! Skrattande Och det ger ju mig hopp, som också bara fick till det en gång kring äl den här månaden. Flört
  • soofa
    redofördig skrev 2015-06-25 09:38:24 följande:
    Tack för dit pepp! Kändes lite bättre av även de med spottings kan bli gravida. Om det inte går bort efter två cycler till så ringer ag gyn och säger att de faktiskt måste hjälpa mig. Då har det gått 7 månader och eftersom jag inte hade såhär innan jag tog ut spiralen måste det ju vara något knas nu ju .. Fick mens inatt också .. så nu böjar vi om på 3e försöket med bebis Hur du barn sedan tidigare?
    Ja, gör det - du har absolut rätt att få hjälp med dem, det behöver ju inte vara så avancerat utan att du bara får något tillskott av någon form. Jag hade inte heller några spottings innan jag började med p-piller, utan de kom när jag slutade med dem. Så irriterande! Skrikandes

    Vad skönt att mensen kom igång i alla fall. Hoppas att juli blir din månad! Nej, varken jag eller min sambo har några barn sedan innan.. vi är inne på tredje försöket vi med. Har du några barn sedan innan? Bim - 5 i dag! 
  • soofa
    BIM-lista:

    25/6: fastfrusen

    27/6 funderat

    30/6: soofa

    1/7: halo83

    5/7 bärz

    6/7: Rawr

    8/7: Tr86

    30/7: Emmissara
    saklek
    ecmov
    frokenasta
    redofördig

    Trådens PLUS:

    Anonym124 (BIM 28/5, plussade den 27/5)

    ViLdiNG (BIM 3/6, plussade den 29/5)

    jess89 (BIM 22/6, plussade den 24/6)

    Uppdaterad lista! Fyll gärna i de uppgifter som saknas! Glad
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles