• soofa

    Tråden för oss som använder NaturalCycles

    Woho, en dag innan jag trodde! Äl+3 i dag alltså. :)

  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-06-17 20:25:06 följande:
    Ja men det brukar jag också ha! Liksom, vattnigare! Eller jag tänker att det är kring äl som jag brukar ha det. Har inte haft det denna månaden dock! Annars brukar jag inte känna att något är annorlunda!
    Okej. Nä då är det kanske så att du inte har någon ägglossning den här månaden, vilket ju är vanligt någon-några månader om året. Eller så är den bara väldigt sen. :)
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-17 21:06:33 följande:

    När brukar NC appen registrera in äl? Fick positivt test i måndags och skrev in det men det syns ingen äl i prognosen.. Dock står det att den skulle vara igår men det smmer inte med symptomerna..


    I början av månaden hade NC märkt ut min äl den 15/6, sen försvann den markeringen några dagar men efter morgonens registrering kom den tillbaka, men en dag innan. Så vänta några dagar så hittar den nog rätt. :)
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-17 21:31:11 följande:

    Den har ju märkt i kalendern att den ska vara idag men det stämmer inte.. Och kollar man på graf så finns det ingen blå linje.. Och så har den inte sagt till att den påträffat min äl heller.. Men de kanske tar några cykler?


    Men den kommer nog säga det om några dagar. För mig kom ägglossningen upp i appen i morse, tre dagar efter ägglossningen.
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-06-18 08:31:50 följande:

    Alltså jag tyckte det kändes lite annorlunda imorse så jag tog ett äl-test och visst är det positivt? Isåfall en veckas försenad äl..
     


    Ja, det vill jag påstå! Hoppas sambon är hemma nu då?! Skrattande
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-20 10:30:41 följande:

    Hmmmm fick världens tempdipp idag... Ska inte den öka fram till mensen?


    Jo, tempen ligger generellt högre mellan ägglossning-mens men däremellan är det vanligt med en tempdipp som KAN vara en implantationsdipp (om man är gravid) men det förekommer även hos icke gravida. Jag hoppas såklart på en implantationsdipp! Flört
  • soofa
    halo83 skrev 2015-06-20 11:41:29 följande:

    Aha...spännande! Skönt med experter i gruppen för de hade jag ingen noll på... Nu känns tiden mellan äl och bim inte lika långtråkig å trälig som innan för jag e så nyfiken å ivrig på att lägga till info i appen haha


    Här kan du läsa lite mer om det: www.fertilityfriend.com/Faqs/Implantation-dip.html
  • soofa
    fastfrusen skrev 2015-06-20 12:37:41 följande:

    Trots att jag haft pos äl-test två dagar nu sa NC att min äl var för ca 10 dagar sen.. Oh well! Vi får se om mens kommer i veckan eller ej!


    Vad konstigt! Markerade du att äl-testerna var negativa de dagarna som du tog dem? Prova att göra det annars så kanske appen korrigerar ägglossningen.
  • soofa
    Ahlmen skrev 2015-06-20 12:27:27 följande:

    Hej! Vad kul med en tråd som denna! :)

    Har precis börjat använda naturalcycles och samtidigt börjat bebisverkstaden ;)

    Några tips till oss? :)

    Ska köpa äl-test för att säkerhetsställa äl lite bättre :)


    Välkommen hit! :)

    Jag kan bara tipsa om att mäta ungefär samma tid varje morgon (efter ungefär lika många timmars sömn) och innan du kliver upp ur sängen. Äl-tester är ju jättebra för att få bra koll på när man har äl, NC brukar ju tipsa om när man ska börja använda dem.

    Lycka till!
  • soofa
    Tr86 skrev 2015-06-21 19:34:08 följande:

    ÄL enligt NC på torsdag men jag hade på känn att det var lite sent. Testade det här LHtestet precis. Hur är det nu? Kommer ägglossningen ett dygn efter ett såhär starkt test? Är jag mest fertil ikv eller imorrn eller tisdag? :) haha, killen sover borta natten till onsdag men ikv och imorrn kv kan vi ju ligga! ;) phphL9t6P61844.jpg


    Tror det beror på om du testar positivt en eller två dagar. Är det en dag så tror jag ägglossningen inträffar 12-24 timmar efter positivt test, är det två dagar så inträffar den 24-48 timmar från första positiva testet. Ligger ni i kväll och i morgon så borde ni alltså täcka upp det bra. På honom bara! ;)
Svar på tråden Tråden för oss som använder NaturalCycles