Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka
    RebeckaZ70 skrev 2019-04-17 00:04:44 följande:
    Det är klart att du vill släppa det här innan någon råkar påpeka att din utrikesminister tar emot en hedersmedalj av en ultrakonservativ abortmotståndare och homofob på nedanstående bild...
    Regeringen pratar med ALLA (länder/stater eller motsvarande). ALLA regeringar pratar med ALLA. Det är deras jobb att göra det. De pratar med både Israel och Palestina. Förstår att du inte gillar att Sverige erkände staten Palestina, vilket var den ensamt mest avgörande orsaken till att Wallstöm fick denna utmärkelse av Palestina, men nu är det så att du och Israel får lägga ner tanken på att Israel på något sätt är mer av en stat än Palestina.

    Aduktussons jobb är INTE att prata med alla och i synnerhet inte på konvent anordnade av HBTQ-hatare. Han jobb är tvärtemot pretty much att undvika sådant om han inte vill associeras med HBTQ-hat.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    RebeckaZ70 skrev 2019-04-17 02:55:30 följande:
    Då har du inte sett bilden på den vapenvägrande försvarsministern, poserande med en likadan "medalj".
    Tycker du att försvarsministern ska ta till vapen så som de israeliska och palestinska terroristerna?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    RebeckaZ70 skrev 2019-04-17 16:05:47 följande:
    Du kan väl berätta vilka "medaljer" som BIldt och och Reinfeldt tog emot av doktoranden i förintelseförnekelse? 
    Eftersom de inte erkände Palestina som stat under sin regeringstid så uteblev medaljerna. Som sagt får du nog börja förlika dig med tanken att terroriststaten Israels terroristgranne är en stat precis som Israel.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KillBill skrev 2019-04-18 09:03:15 följande:

    Lars Adaktusson har vid flera tillfällen bjudit in den amerikanska högerkristna organisation ADF till Europaparlamentet trots att ADF är klassat som en hatgrupp och vill kriminalisera homosexualitet.  Jag tycker att det är fel att politiker samverka med hatgrupper och fundamentalister. 


    Tycker du plötsligt att det är ok att politiker umgås med religiösa fundamentalistiska organisationer som vill förbjuda homosexualitet?


    KD/are kan bjuda in fan själv och satan därtill och det ska inte ha någon bärighet på hur man ser på dem. Du vet, de är ju KRISTNA och därför höjda över allt ansvar och kritik Oskyldig
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2019-04-18 08:48:12 följande:
    Vad är "avslöjandet"? Hjälp mig förstå.

    Att Adaktusson deltar i två EU-seminarier om IS folkmord på kristna i Mellanöstern? 

    ADF är med på samma seminarium men det är alltså något klandervärt att delta på ett sådant seminarium?

    "Att jag arrangerat två seminarier om IS folkmord på kristna, där ADF-jurister deltagit, skrev jag själv om när de ägde rum. En annan deltagare var EU-kommissionens särskilda sändebud för religionsfrihet, Jan Figel. Extremist?"

    .
    Du får nog leva med att KD innehåller rätt många som faktiskt är kristna - hur illa du än tycker om det- och kristna grupper kommer att träffas och samtala med varandra.

    Vi VET att KD innehåller många som är KRISTNA. Många av dessa har en syn på livet som säger att livet börjar vid BEFRUKTNINGEN och därefter har samma skyddsvärde som ALLT mänskligt liv.

    Vet VET också att många ser på den religiösa delen av äktenskapet som en fråga för BIBELN att besvara (det är mellan man och kvinna). 

    Detta GÖR inget. Vi kan sympatisera med dem ÄNDÅ! 

    .
    Så, vad var det du vill med ditt inlägg ovan, sa du?
    Intressant att du ser på KD främst som KRISTNA som då måste vara med alla KRISTNA oavsett hur långt ut på fundamentalistkanten de befinner sig.

    Själv trodde jag KD var ett POLITISKT PARTI med en egen POLITIK baserad på en kristen värdegrund. Jag får tänka om där och istället se KD som KRISTET parti med mycket töjbara gränser där allsköns KRISTEN EXTREMISM välkomnas.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2019-04-18 11:09:08 följande:
    Här kom påståendet en gång till men nu definierar du att det gäller ADF.

    Då kanske du kan länka till någon slags bevis för den saken? För det är väl inte så att du bara sitter och hittar på?.
    Eller så kanske det är så att du FÖRSVARAR samröre med organisationer utan att veta ett skvatt om vad de står för Förvånad
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    RebeckaZ70 skrev 2019-04-22 12:35:17 följande:
    Åh! Den där härliga traditionen att dra alla över en kam är tillbaks!
    Är det OK att använda samma teknik mot dig?
    Eller är det bara OK att använda den när det gäller KD-bashing?
    Intressant hur du använder "bashing" som en beskrivning av kritik riktat mot något du försvarar eller stödjer medan den kritik du delar ut handlar om att, ja något HELT annat än "bashing". Förstås

    Jag sysslar då med Israelbashing och samhällsinformation om Palestina Själv kallar jag det för att kritisera båda parter. Du kanske också klarar av att landa där en dag.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    RebeckaZ70 skrev 2019-04-23 08:44:52 följande:
    Tänka sig att EBT, trots att hon gick i den krstna friskolan du föraktar, kom att bli en av de mest framgångsrika partiledarna i landet, som varanna svensk har stort eller mycket stort förtroende för.
    Man kan knappast kalla en partiledare för "framgångsrik" som aldrig behövt omsätta sina ord i någon praktik.

    Över 70 procent av svenska folket, mer än dubbelt så många som röstade på moderaterna hade stort eller mycket stort förtroende för statsminister Reinfeldt. Där kan man prata om framgångsrik på riktigt.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    RebeckaZ70 skrev 2019-04-23 09:33:48 följande:
    Fann du någon speciell tillfredställelse i att få nämna den böhmiske korpralen i samband med EBT eller var det bara ännu ett kapitel i avdelningen brunsmetande av KD?
    Touchy, touchy. Hitler och Reinfeldt är väl i så fall mer jämförbara då deras respektive enorma popularitet berodde på vad de gjorde snarare än vad de sa. 
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Har du förtroende för regeringen?