Inlägg från: Anonym (,,) |Visa alla inlägg
  • Anonym (,,)

    Kvinnor, vill ni ha bajssex?

    Nej!

  • Anonym (,,)
    Anonym (Baken) skrev 2020-12-02 18:10:51 följande:

    Det stämmer inte att Internet är "fullt" med filmer med bajssex. Det förekommer sådana filmer om man letar efter dem, men det är inte så att de normalt förekommer ens på "vanliga" porrsidor.


    Det gör de visst.
  • Anonym (,,)
    Anonym (Baken) skrev 2020-12-02 18:30:33 följande:

    Nej.

    Eftersom jag är intresserad av att se sådant emellanåt, så vet jag var man hittar det. Man hittar det inte på sidor med mainstreamporr och man behöver veta vilka sökord man skall använda. Dessutom finns det mycket, mycket mer än porr på Internet och mycket, mycket mer annan porr än bajsporr på Internet, så det är inte alls "fullt" av bajsporr.


    Jo det finns så mycket på internet. Någon skrev scat i någon tråd så var tvungen att googla för att se vad det var för något, då kom det upp bajsporr på vanliga mainstream porrsidor.
  • Anonym (,,)
    Anonym (Baken) skrev 2020-12-02 19:12:30 följande:

    Du menar att det finns på i stort sett varenda sida på Internet, eftersom du menar att Internet är fullt av det. Jag har då aldrig sett det på någon vanlig sida för nyheter, myndighetsinformation, utbildning, vanlig underhållning, bank, diskussionssida eller annan sida som inte uttryckligen är till för hårdporr.


    Ingen porr överhuvudaget finns på exempelvis myndighetsinformation eller banker...
  • Anonym (,,)
    Anonym (Baken) skrev 2020-12-02 20:12:51 följande:

    Nä precis, men ändå påstod du att det var fullt av bajsporr där.


    Nej? Var har jag påstått det?
Svar på tråden Kvinnor, vill ni ha bajssex?