Inlägg från: Anonym (enkelt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (enkelt)

    Tjejer, hur "avslöjar" ni att en kille enbart är ute efter sex?

    Anonym (Singeldilemma) skrev 2015-03-12 19:18:14 följande:
    Det enda "felet" kvinnan gör isåfall är ju att hon missbedömer folk och låter sig bli utnyttjad gång på gång. Som sagt det handlar om att undvika denna typen av män.
    Du låter exakt likadan som en man som påstår att en kvinna är frigid för hon inte vill ha sex med just honom.

    Män vill ha förhållanden, även om de inte vill ha det just med dig.
  • Anonym (enkelt)
    Anonym (Singeldilemma) skrev 2015-03-12 19:33:13 följande:
    Har aldrig påstått att män generellt inte vill ha förhållanden eller att alla måste vilja ha ett förhållande med mig.

    Det är väldigt fascinerande hur mycket du skriver i tråden och hur upprörd du verkar vara? Kanske dags att starta en egen tråd där du kan få tips om hur du ska få ligga mer ? Eller ligga överhuvudtaget? För du verkar rentav oerhört bekymrad över den här tråden.
    Du påstår att det finns en viss "typ" av män, och att den typen inte vill ha förhållanden.

    Jag konstaterar att det är en felaktig utgångspunkt.
  • Anonym (enkelt)
    Anonym (Singeldilemma) skrev 2015-03-12 19:29:15 följande:
    På vilket sätt förställer hon sig?
    Anonym (T) skrev 2015-03-12 19:35:40 följande:
    Vad menar du med att kvinnan förställer sig?

    Om kvinnan väljer att INTE ha sex första gången för att hon vill lära känna mannen och kolla om han verkar intresserad,tycker du att hon förställer sig då?
    Genom att agera på ett sätt som hon annars inte skulle agerat, bara för att få en chans att observera reaktionen hos mannen.



  • Anonym (enkelt)
    Anonym (Singeldilemma) skrev 2015-03-12 19:28:10 följande:
    Ok jag skrev fel, fyra tips var det visst, om det är viktigt för dig...

    Fortfarande ett extremt dåligt tips att ligga med mannen för att få reda på om han är seriös. Det är ju uppenbarligen du som tycker att man skall använda sex - fast omvänt - för att "testa" någon - inte jag!! Jag tycker man ska ligga med någon för att man är sugen på sex med den personen, inte av någon annan anledning.

    Inte behöver du oroa dig för mig heller. 
    Jag får ligga när jag vill och letar i lugn och ro efter någon jag vill mer med och den personen lär jag känna och gör  vad jag vill med i min takt.
    Det intressanta var att du utelämnade exakt det rådet som handlade om att vara misstänksam mot just sex.

    Jag tycker också ska ligga om man är sugen.

    Det är ju det diskussionen kom att handla om. Kvinnor i tråden tyckte just precis att man skulle avstå från det för att kunna observera mannens reaktion och "avslöja" honom. Vilket ju är motsatsen.
  • Anonym (enkelt)
    Anonym (Singeldilemma) skrev 2015-03-12 19:18:14 följande:
    Det enda "felet" kvinnan gör isåfall är ju att hon missbedömer folk och låter sig bli utnyttjad gång på gång. Som sagt det handlar om att undvika denna typen av män.
    Anonym (Singeldilemma) skrev 2015-03-12 19:54:18 följande:
    Fel. Jag påstår möjligen (om ens det) att det finns män som bara är ute efter att ligga och inte är intresserade av ett förhållande. Det är knappast en världsnyhet.  
    Om de är en viss "typ"? Kanske. Kan också vara så att de är i ett visst skede i livet då man av någon anledning inte är ute efter ett förhållande. Eller vilken anledning som helst. Men anledningen har ju ingen betydelse för sakfrågan i sig. Nämligen, hur undviker man dessa om man själv är ute efter något annat.  
    "Som sagt det handlar om att undvika denna typen av män."

    Den "typen" av män finns inte, eller är försvinnande liten som grupp. Om världen hetaste tjej som visar sig vara en underbar flickvän dyker upp så vill män ha förhållanden.

    Därmed blir frågeställningen i din TS skev.

    Och att tro att män som gillar sex och vill ha sex snabbt skulle vara ointresserade av förhållande är rent ut sagt befängt, speciellt då den gruppen män nästan omfattar samtliga män som finns.

    Det enda det här tramset leder till är att män kommer att låtsas att inte vilja ha sex tidigt för att framstå som mer seriösa och därmed få ligga snabbare. Alltså en slags idiotisk armsrace mellan könen som bara leder till mer missförstånd och färre genuina möten mellan människor.
  • Anonym (enkelt)
    Anonym (T) skrev 2015-03-12 20:04:13 följande:
    Och det vet ju inte mannen om, hur hon annars skulle agera eller inte.

    Vill hon vänta och lära känna mannen för att hon vill lära känna honom innan hon tar ett steg till för att hon tycker det känns bäst för henne, föreställer hon sig ju inte.
    Jo det vet han ju visst.

    Det är ju bara läsa i den här tråden. Om det nu fanns några tvivel om hur kvinnlig game ser ut. Läs "The Rules", eller för all del ta del av vilket råd som helst som kvinnor ger varandra runt sånthär, de ser nästan alltid likadant ut.

    Därmed vet män, och det lär ju knappast göra män mindre målinriktade på just sex att veta hur kvinnor fungerar.
  • Anonym (enkelt)
    Thyla skrev 2015-03-12 20:04:14 följande:
    ja...håller med. Men tror det blir så när man sitter i gröten. En person man dejtar eller kanske vart tillsammas i flera år  som visar sig inte vara så intresserad...det kan vara svårt att svälja det därav bortförklaring. :/
    Alltid lättare att vara den objektiva personen.

    Men angående råd... och din fråga: om hur man avslöjar de som enbart är ute efter sex eller fejkar ett genuint intresse.

    Man lär sig med sin erfarenhet och med sin intution att se varningssingalerna.
    De som fejkar ett genuint intresse kan ju vara svårare; ...

    hmmm
    De som fejkar brukar ju dock ljuga mkt och kan ha svårt att hålla reda på alla lögner. En grej iaf.

    Det som kan vara segt är ju att man kanske få gå igenom rätt mkt innan man hittar guldkornet...
    Men men; allt som är värt att göra är aldrig enkelt :)
    Nu låter det som jag bara helt enkelt är emot allt du säger. Men jag tror faktiskt inte heller det där är ett bra mått.

    Folk ljuger för att sanningen inte är bra nog. För att lögnen ger en bättre bild än sanningen.

    När man är rätt ointresserad av tjejen så skiter man ju lite i hur det går och därför är man ju oftast mer öppen och ärlig med just henne. Ej sällan är det en sån sak som gör tjejen mer på, i kombo med att man inte är så intresserad vilket av nån anledning ofta är ett afrodisiakum för tjejer.

    Ofta kan man som man vara mer benägen att visa en front med en stark frame just mot tjejer man verkligen vill ha, för man vill inte riskera att missa just henne. Att en kille överdriver eller bröstar sig är mer en indikation på att han faktiskt är intresserad på riktigt. Lögner kostar så de ägnar man sig inte åt i onödan.
  • Anonym (enkelt)
    Anonym (Singeldilemma) skrev 2015-03-12 20:34:31 följande:
    Jag tror snart jag skrivit det 100 ggr men det verkar inte gå in i huvudet på dig. Det är ingen som påstått att män aldrig någonsin vill ha ett förhållande. Men det finns män som fejkar intresse av att vilja mer enbart i syfte att få ligga.

    Men ärligt talat börjar det bli lite tjatigt det här. Kom med något nytt eller ännu hellre - starta en egen tråd med din fråga som du får välja precis vad du vill?
    Du har ju fått fungerande råd där. De enda som fungerar.

    1) Kalibrera ditt val av potential partner så det matchar ditt eget sexuella marknadsvärde som flickvän, så du inte dejtar utanför din liga med män du aldrig kan få.

    2) Öka ditt sexuella marknadsvärde som flickvän så kommer att ha chans på fler män. Det finns kvinnor som kan välja på massor av män och andra kvinnor som inte har chans på nästan nån, så det är här du kan göra något konkret.
  • Anonym (enkelt)
    Thyla skrev 2015-03-12 21:11:29 följande:
    nu börjar du låta gameskadad...
    Säger damen som läst både "The rules" OCH "He's just not that into you".
  • Anonym (enkelt)
    Anonym (Singeldilemma) skrev 2015-03-13 22:06:28 följande:
    Synd bara att dina tips är helt-off topic och inte besvarar frågan i tråden.

    Detta inlägg är knappt värt att svara på men generellt sett är kvinnors "sexuella marknadsvärde" betydligt högre än mäns. Det är ju uppenbarligen män som är mest desperata på att ligga och därmed kan ställa lägst krav. Kvinnor får enkelt ligga om de vill och kan därmed ställa högre krav på män. Och då inte enbart på vad du kallar för "sexuellt marknadsvärde". Vi har högre krav som spänner över betydligt fler områden än så.
    Tipsen är on topic, fast jag omformulerade din frågeställning eftersom den är helt felställd. Män vill ha förhållanden, men med rätt kvinna.

    Vilket leder till ditt andra stycke. 

    Kvinnor har högre sexuellt marknadsvärde än män i heterosex när det gäller rent sex. Dock har de inte det när det gäller riktiga förhållanden. Det är precis det som skapar missförståndet i din trådstart. 

    Eftersom kvinnor kan knulla med män de inte har en chans att få ett förhållande med, så blir de ofta dumpade efter sex, alternativt hamnar de i "förhållanden" som är en sträng med dejter som alla handlar om sex egentligen. När de försöker rationalisera det här efteråt, så låter det ungefär som i din trådstart. För att skydda sina egon så hittar kvinnor på förklaringar för varandra om att det är männen som det är fel på eftersom de inte vill ha förhållanden. Sanningen är nästan alltid en helt annan. Män vill ha förhållanden, med rätt tjej, och du var inte bra nog.
Svar på tråden Tjejer, hur "avslöjar" ni att en kille enbart är ute efter sex?