villsågärna38 skrev 2015-02-19 11:04:03 följande:
Huga, och även i ekologiska produkter. Vi äter som tur är inte riskakor, bara luft och kolhydrater som inte mättar ju undrar hur det är med ekologiskt fullkornsris. Får bevaka detta lite.
Jättebra tips om länken till kostdoktorn igår! Vi som är lchf:are till och från följer honom sen ett par år (maken äter bara det, inget gluten osv men jag äter allt möjligt just ju då jag ammar ) Jag testade att göra egen välling sist, samma som instagramlänken tipsar om (tack för länken, jättebra!!!) men storasyster gillade inte den heller så vi körde helt utan, gick också bra. Men ska testa den sen med Lovisa om det blir aktuellt
Hmm... hoppas att det är bättre med ekologiskt fyllkornsris. Meddela gärna om du får tag på någon info om det
.
Ja, alla är så olika. Jag Kommer prova denna först, den man gör själv. Så får vi seom hon ens vill ha välling. Mycket är så enkelt att göra själv. Bara brist på kunskap. Kostdoktorn rekommenderar en barnmat bok i länken jag la upp igåR. Någon som har den? Och kan rekommendera den?