Inlägg från: Anonym (Ledsen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ledsen)

    Strippor och lapdance

    Hej!

    Behöver lite råd då mina egna tankar gör mig galen... Min kille gillar porr... Visst ok

    Men det är så mkt!

    För några veckor sen åkte han firma på julfest till Tyskland. Vi hade pratat om att kollegorna går alltid på strippklubb, bordell... Han skojade o frågade om jag hade blivit sur om han köpt en lapdance och jag sa ja!!

    Trots detta går han på strippklubb och köper en lapdance... Jag grät mig själv till sömns den natten han ringde från Tyskland och berätta. Jag trodde nig själv aldrig att jag skulle ta det så hårt men att någon annan levande person med bröst o rumpa i ansiktet o ett charmigt sätt får min pojkvän kåt är så sjukt sårande så nu vill jag höra strippors åsikt.

    Hur ser ni på lapdance? Hur går det till sitter alla i knät o gnider sig? Hur länge pågår det? Tycker ni att jag bör mår dåligt lr är det en skotten? Mår riktigt dåligt över detta. Har aldrig varit på strippklubb själv så vet inte hur det går till utan går bara på mina damasker jag målar upp o det är skitjobbigt.

    Killar får oxå gärna ge åsikt ;)

    Kramar

  • Svar på tråden Strippor och lapdance
  • Anonym (Ledsen)

    När vi pratade efter att han kom hem blev han helt chockad att jag blev så ledsen... Kommer inte ihåg att du sa det sa han lr att jag skojade... Bad om ursäkt och skulle aldrig såra mig medvetet! Aldrig igen sa han och ja ska aldrig åka på resan igen?

    Vet inte bad ja ska tro

    Blivit en tagg i mitt hjärta...

    Ja är väl mer kåt än andra säger han??

  • Anonym (Ledsen)

    Fått se fitta??! Allvarligt... Är dom nakna?

    Han sa hon tog av sig o visa brösten.. Inte helnaken..

    Blir så arg när ja tänker på det så ja kokar, fy fan!

  • Anonym (Ledsen)

    Jag har valt att gå vidare för ha älskar honom såpass mkt... Men jag har en förmåga att såra mig, han har adhd och blir lätt uttråkad vilket oroar mig till döds... Är alltid orolig när han är ute osv...

    Vissa dagar säger han att han älskar mig så det gör ont o ibland vill han ta en paus på en vecka för att han har fått för sig att det skulle vara upphetsande, sjuk tanke tycker jag.

    Antar att jag bara ville höra andras åsikter o tankar kring lapdance då detta rör upp känslor fortfarande nät ja tänker på det.

    Kram

  • Anonym (Ledsen)

    Ja självklart har du rätt... På nåt sätt tycker ja att han borde förstå att detta skulle göra mig ledsen och även det sårar...

    Du borde varit tydligare sa han och visst det kanske jag borde men jag trodde aldrig att han skulle gå in då han förra året inte gick med.

    Jo att han är ärlig får ja uppskatta, många av gans kollegor tyckte han va dum som berätta men det är u ändå en bra grej.

    Har många gå ger tänkt på att gå ifrån honom men tanken på att låta någon få hans fina sidor känns outhärdligt.

Svar på tråden Strippor och lapdance