LCHF - hur äter ni på jobbet?!
Jag har försökt äta LCHF en tid nu men har inte riktigt lyckats gå ner i vikt som jag vill. Detta beror delvis på att jag är inkonsekvent och slarvar för mkt men jag tror också att jag gör lite fel när jag försöker göra rätt. Så jag behöver lite tips från de som är i samma livssituation som jag själv, dvs har ett stillasittande kontorsjobb och försöker träna ca 3 dagar i veckan varvat med promenader övriga dagar. Jag vill helst också att maten inte kostar multum.
Hur äter ni under en dag? Vad äter ni och när äter ni?
Såhär ser min dag ut i nuläget:
06.00 Väckarklockan ringer
06.40 Frukost 1: en liten skål fil med kalorisnål hallonsylt
09.00 Frukost 2 på jobbwt: en bit korv/skinka med några gurkskivor och en klick majonnäs.
11.30 Lunch: Tex köttfärssås med en riven morot och en klick creme fraiche.
14.30 Mellanmål: Några matskedar naturell kvarg med ett par teskedar kalorisnål hallonsylt.
20.00 Kvällsmat: Tex en omelett
23.00 Läggdags.
Äter jag för mkt/lite, för Ofta, fel mat etc? Tips tack! :)