Inlägg från: Anonym (herregud) |Visa alla inlägg
  • Anonym (herregud)

    jag hill få men får aldrig någon avsugning

    Men herregud hur gammal är du egentligen? Vill hon inte så vill hon inte. Jag har aldrig gett min kille oralsex heller, vi har varit tillsammans i 5 år. Att jag inte gett honom oralsex beror på att jag inte gillar det. Jag sa det dem första gångerna vi började ha sex att jag inte gillar oralsex och det har inte varit några som helst problem. Han tycker ju inte mindre om mig för att jag inte suger av honom, men då är han också en mogen kille.

  • Anonym (herregud)
    yalle skrev 2014-08-15 21:00:35 följande:

    Jag skrev att jag,respekterar att hon inte,vill. Vilket gör att jag inte tjatar eller försöker få henne att göra det. Jag tycker inte mindre om henne för att,hon inte vill suga. Men det betyder inte att jag inte vill bli avsugen. Så då kan jag istället fråga dig om det är så att du läse. Något mer än rubriken. Mitt,förslag till dig är att läsa hela inlägget. Där står klart och tydligt att jag,respekterar det och inte försöker få henne att göra det. Jag ser mig mogen eftersom att jag är okej med,att hon inte vill men som jag skrev nyss så betyder inte det att jag inte vill få en,avsugning.

    Om din kille gillar avsugning så,garanterar jag dig att han vill,att du,suger av honom, men respekterar att du inte vill precis som jag respekterar min tjej.


    Så vad är då meningen med ditt inlägg? Att du ska få ett "ok" att söka oralsex utanför förhållandet eller?
Svar på tråden jag hill få men får aldrig någon avsugning