Inlägg från: Blåblomman |Visa alla inlägg
  • Blåblomman

    Utredning Hösten 2014, följas åt?

    Bergamott83 skrev 2014-12-09 11:28:26 följande:

    Hur kommer det sig att ni får spolas det får inte jag utan vi hoppar direkt på ivf


    Det verkar vara väldigt olika från landsting till landsting vilket är underligt kan man tycka. Kanske de ansåg att det inte har någon betydelse? Vid ivf behövs ju ingen fri passage utan då befruktas ju ägget ute och sätts sedan in igen.
  • Blåblomman
    Pusheen skrev 2014-12-21 09:51:23 följande:

    Jaha, var på julfest i torsdags och där var det ett par som gjorde ett uttalande inför alla i högtalarna att de väntade barn. Alla hurrade och applåderade så klart. Jag är jätteglad för deras skull men det kändes som en kalldusch i den goda stämningen som var och jag ville bara åka hem.. Fan vad bitter jag känner mig men några av er kanske känner igen er.. :(


    Känner verkligen igen den det du skriver. Var på julfest igår och där var det en kvinna som skulle ha barn i början av februari. Då tänkte jag per automatik att: så stor skulle jag också ha varit nu om vi inte hade fått missfall i somras. Kändes tufft. Och inte blev jag så särskilt upplyft av prinsessan Madeleine nyheter.. Kunde bara tänka att: jaha, de lyckas bli gravida, få sitt första barn och bli gravida igen, på den tiden vi har försökt gång på gång.. Sånt känns i hjärtat.
  • Blåblomman
    Pusheen skrev 2014-12-21 10:24:03 följande:

    Exakt :( Under tiden man själv kämpar så får man se både den ena och den andra få både ett och två barn.. Är det konstigt att man tar illa vid sig?


    Nej jag tror det är helt naturligt att känna så. Och inte hjälper det att få höra "din tid kommer".
  • Blåblomman


    Kunde inte hålla mig längee. Är på bim-3 idag. Men visst ser man ett svagt streck?? Ska köpa ett digitalt test idag och testa imorgon och hoppas på att jag kan ge sambon världens bästa julklapp.
  • Blåblomman

    Jag testade med digitalt i morse men det vart negativt. Vet inte vad jag ska tro nu. Inga symptom, men det hade jag inte direkt förra gången heller. Så nu är det väl bara att invänta mensen på fredag.

  • Blåblomman

    Testade igen i morse. Tyvärr blev det inget streck alls idag så jag räknar nog med mens idag eller imorgon. Verkar inte som att det ska lyckas. Nu får vi invänta svar från remissen istället.

  • Blåblomman
    Pusheen skrev 2014-12-27 00:32:52 följande:

    Blåblomman, vad tråkigt :(

    Jag väntar också svar på remissen. Undrar varför det dröjer så länge :(

    Jag har en kur kvar av pergotime så det underlättar lite känslomässigt att ha ngt att hoppas på i väntan på en tid..


    Ingen mens än, men känns lite svagt som mensvärk ibland. Olik alla andra gånger så vet inte vad som sker just nu. Här skulme det ta 4-6 veckor innan vi får svar, så någon gång i jan-feb.
  • Blåblomman
    LaDivina skrev 2014-12-27 09:22:12 följande:

    Hej!

    Hoppas det är OK att jag hoppar in här!

    Vi ska börja utredning i februari, har Ni behövt ta ledigt från jobbet mycket för att gå på undersökningar/provtagningar etc?


    Välkommen hit!

    Jag tror jag var borta vid fyra tillfällen, var ca en timme varje gång. Har varit rak och ärlig med min chef vad vi går igenom just pga att man har en del läkarbesök och fler lär det bli. Chefen hade full förståelse.
Svar på tråden Utredning Hösten 2014, följas åt?