• Pusheen

    Utredning Hösten 2014, följas åt?

    Oj vad fel det blev. Var supertrött när jag skrev. Somnade mellan orden! :)

    Har för mig att de sprutade upp EN ml åt gången. Inte sju :)

    Det var det som stundtals gjorde ont. Jag kanske tänkte att de gjorde det sju gånger eller vet jag inte var jag fick det ifrån ;)

  • Pusheen

    Kolan! Välkommen hit, jag könner igen mig sjukt mycket i det du skriver!

    Fick utomkvedshavandeskap och var i v10.. Opererades och min ena äggledare togs bort. Det var precis som för er en spontan graviditet. Detta är 14 månader sedan och sen dess har det inte blivit något. Ska äta pergotime första gången nästa cykel, får se om det kan hjälpa oss.

    Det enda som har lindrat för mig är att sysselsätta mig med annat men vissa dagar mår jag skit igen. Särskilt runt mens och ägglossning om man inte har fått till det.

  • Pusheen

    Ni som har gjort spolning, fick ni mer mensvärk vid mensen efter det?

    Jag har min mens nu och det är första efter spolningen och jag har så sjukt ont! Aldrig haft så här ont faktiskt. Kan knappt gå upprätt och förstår inte hur jag ska kunna jobba imorgon..

  • Pusheen

    Kul att du går i Malmö Kimsan82. Jag går i Lund just nu men om jag inte fått plus nu efter försök med pergotime så ska de skicka remiss till Malmö :) Känns bra att de är relativt snabba där.

  • Pusheen

    Håller med de två ovanstående. Vi hade blivit gravida en gång för ett och ett halvt år sedan när vi gjorde vår utredning på oss BÅDA. Tyvärr slutade det i utomkveds så det blev inget.

    Nu när vi skulle på utredning så blev jag ändå glad att de ville kolla upp min kille med. Kan ju hända mycket på vägen och tidigare graviditet hade kunnat vara en slump/lyckoträff. Nu såg allt bra ut för oss och jag är glad att vi båda kollades upp.

    Det är bara att betala och vara tacksam för att ni får hjälp!

  • Pusheen
    Decibel84 skrev 2014-11-10 17:48:41 följande:

    Imorgon gäller det, utredning, as nervös!!


    Lycka till imorgon! Skönt att äntligen få komma igång.
  • Pusheen

    Ja så olika, jag fick antibiotika och avhållsamhet i två dygn :) Spydde på vägen hem från spolningen så den antibiotikan fick ingen chans. Verkar som att jag har ägglossning på gång.. Första med pergotime.

  • Pusheen
    Kimsan82 skrev 2014-11-17 07:32:57 följande:

    Idag är det dags för insemination. Håll tummarna för att ägget finns kvar/vill lossa och att dom små simmarna är extra pigga idag

    kram och trevlig måndag


    Stort lycka till!! Jag har ätit pergotime denna cykeln.. Har ÄL nu i veckan tänk om.. Då kunde vi få samtidigt ;)

    Drömma kan man alltid göra, blir det inte som vi vill är det bara att kämpa vidare!

    Kram
  • Pusheen

    Skönt att vara igång nikki06! Hoppas att ni får en tid redan innan jul.

    Decibel84, vet hur det känns. Min sambo har också varit bortrest när det har varit som störst chans. Riktigt retfullt och jobbigt då jag tänker, jaha det var denna månaden det. Sen vetskapen om att han förmodligen är bortrest nästa med.. Inget kul alls!

  • Pusheen
    Decibel84 skrev 2014-11-27 17:38:41 följande:

    och av nån konstig anledning känns allt as jobbigt att det snart är nytt år.

    jaha..ingen bebis 2014:(


    Men eller hur! Håller med :( Snart går vi in i 2015.. Och om det mot förmodan skulle ta sig i början på året så blir det vinterbebis vilket jag helst inte vill ha om man får välja men blir givetvis glad när det än blir..
Svar på tråden Utredning Hösten 2014, följas åt?