• Pusheen

    Utredning Hösten 2014, följas åt?

    Jag inväntar min tid för att spola min äggledare. Har tid den 2 okt men jag misstänker att jag måste flytta tiden.. Är det någon mer här som har lite varierande dagar på menscykeln? Svårt att boka in tider när man inte kan vara säker på när mensen kommer. Svårt byta tider med när de är fullbokade hela tiden :(

    Min kille var och lämnade spermaprov igår. Har inte fått svar på några av de tester som togs vid första besöket och i förra veckan..

    Bläää.. Måste acceptera att detta kommer ta tid. Svårt!

  • Pusheen
    Kimsan82 skrev 2014-09-10 17:55:47 följande:

    Hej!

    Här händer det inte heller mycket.. Jag ska ju göra en kontraströntgen av äggledarna och den undersökningen görs tydligen bara en förmiddag i veckan och ska ske mellan dag 6 och 12 i cykeln..inte kan man förboka heller utan man ringer första menstruation dagen och om man har TUR så får man en tid!! Om det råkar va fullt redan får man snällt vänta till nästa månad :-/ Bra system,verkligen..Suck! Min mens skulle kommit i söndags men nej då ska kroppen dumma sig och jag väntar fortfarande

    Förlåt mitt gnäll .. Hoppas verkligen det rullar på snabbare för er andra??

    Vad gör ni andra hela dagarna? Själv jobbar jag som förskollärare


    Åh men exakt samma dilemma som här då! Det är den undersökningen jag också försöker få till!

    Kan ju tycka att jag också skulle ringa när mensen har kommit för att kunna boka tätt dag men då finns det ju risk att tiderna tar slut :(

    Alltså hur är era mensar? Kanske låter dumt men jag är osäker på när jag ska börja räkna dagarna.. Det är ju skit om det blir fel nu när man är under utredning. Jag får bara lite bruna flytningar första dagarna och sen efter kanske fyra dagar så börjar det blöda ordentligt.. Samma sak när den ska ta slut så sammanlagt om man ska räkna alla dagar så har jag i så fall mens i typ tio dagar..

    Det är ju så dags att skaffa sig lite koll på ens cykel och på kliniken förväntas man ha full koll..

    Jag jobbar som maskinförare :)
  • Pusheen

    Vad skönt att du fick tid! :) Jag tänker också åka dit själv. Det får gå.

    Jag ska också testa att ringa dem när jag får min mens så det blir rätt dag.. Bara jag vet vilken dag jag ska börja räkna :/

    Jag har inte ätit primolut utan får min mens varje månad.

  • Pusheen

    Skönt att det såg bra ut och så hoppas vi att resten av proverna också gör det! Jag har inte fått svar på några av mina tester.. Det är ju med blandade känslor man väntar.

    Känner mig ändå något mer avslappnad nu att man ska få hjälp så småningom.. :)

  • Pusheen

    Ja precis. Man vill att de ska hitta något fast ändå inte men sen vill man det ändå, något lagom stort fel.. :)

    Det är bara att hålla tummarna hårt hårt! :)

  • Pusheen

    Grattis FrökenFredriksson!!! Håller tummarna för att allt går bra nu.

    Själv är jag lite nere just nu då min mens också verkar till att strula nu när jag väl fått tid för spolning. Skulle dit torsdag nästa vecka men det verkar som att jag har ägglossning nu istället när min mens borde kommit. Fan med. Fick en ny tid den 9:e, funkar det inte då så får jag vänta ytterligare en cykel :(

  • Pusheen

    Huua, jag ska (äntligen) spola och undersöka min ena och enda äggledare imorgon samtidigt som vi borde få svar på våra tester vi gjort.. Blodprov och mannens spermaprov. Nervöst!

  • Pusheen

    Nu har jag spolat min äggledare och fy fan vad ont det gjorde! Aj aj, men nu är det gjort! Allt såg bra ut som tur är. Sambons tester såg också bra ut. Hon tyckte det såg ut som att jag ägglossar dåligt så jag fick en tid nu på fredag då jag ska få pergotime utskrivet. Bara att vänta och hoppas på att det kan hjälpa oss.

  • Pusheen

    Så ja, då ska jag in på Apoteket och köpa pergotime. Ska träffa dem igen om en månad och då ska jag få en remiss till rmc så får vi se vad som krävs ifall vi inte lyckats bli gravida tills dess. Så himla skönt att vara igång på allvar!

  • Pusheen
    Jessie881 skrev 2014-10-26 17:49:47 följande:

    Hej!

    Jag såg att du hade gjort en spolning, och att du hade tyckt att det gjorde ont. <exakt hur gick det till när de gjorde det på dig och vad var det som gjorde ont? Jag ska ev. göra en och har läst om det men det skulle vara intressant och höra hur det går till från en som har varit med om det!

    Tacksamt för svar =)!


    Ursäkta sent svar! Hmm ja du.. Vad gjorde de. Kommer knappt ihåg ;)

    De satte in en kateter i livmoderhalsen sen blåste de typ upp som en liten ballong runt där så att vätskan inte rinner ut det hållet, kändes som krafrig mengsvärk. Sen sprutar de in koksaltlösning i katetern en kändes sju ml åt gången. Det var det som gjorde mest ont på mig. De kollar med ultraljud samtidigt.
Svar på tråden Utredning Hösten 2014, följas åt?