Inlägg från: MirandaMay |Visa alla inlägg
  • MirandaMay

    dags för syskon!

    limpa skrev 2014-05-26 12:46:21 följande:
    Jag fick tid på måndag nästa vecka. Det var tydligen svårt med lediga tider. Dessutom sa sköterskan att det är bättre att avvakta några dagar, det kan vara ett missfall som är på gång men att embryot fortfarande lever... det är bättre att inte invaggas i någon falsk säkerhet. Men drygt att vänta på besked en hel vecka. Åååååh, jag vill inte vara med om det här igen!!!



    Nej men åh!! Tänker på dig och håller tummarna såå hårt för att allt går bra!
  • MirandaMay
    3oyo skrev 2014-05-31 13:33:55 följande:
    När skulle ni tycka vore lämpligt att brätta för blivande syskonen? De är 7 och snart 5.

    Jag skulle gärna vänta länge men i mitten av juli träffar vi min familj och då vill jag berätta för dem live. Sambons mamma fyller jämnt i sommar och det vore ju en kul present. Men frågan är om man kan säga till familjerna utan att barnen vet. Eller så kan kan man använda barnen när man berättar. Till exempel att ge dem båda en storasystertröja och se om de reagerar på att lillasyster har en storasystertröja. Men då måste ju barnen veta om det. Borde vara i v 10 i mitten av juli.

    Vad tror ni och har ni någon plan?



    Grattis till pluset!! med trean berättade vi för våra "vuxna" i familjen först och höll på det ett tag innan vi sa nåt till barnen. Det blev så väldigt lång väntan ändå för dem. vi kommer nog vänta ett tag denna gång med, fast det är svårt att hålla innan med så härliga nyheter!!
  • MirandaMay

    Hur är det med symptomen ni som väntar på mens? såå spännande!!

    Och limpa Hur har det gått med allt? Tänker på dig!

  • MirandaMay
    3oyo skrev 2014-06-01 19:28:58 följande:
    Ja vi gör nog så, berättar för våra föräldrar och till barnen efter v 13 så att det är fritt fram för dem att berätta när de vet.



    Haha ja mina barn berättade det för ALLA när de väl hade fått nyheten.
  • MirandaMay
    Jamilia skrev 2014-06-02 02:28:08 följande:

    Hej alla! Har inte läst hela tråden men ser att den är aktiv o i full gång! :) Jag har en dotter på 2år och nu börjar vi försöka med syskon t henne! Följ gärna åt nu här framöver!


    Välkommen!! Vad kul att du vill hänga på här!
  • MirandaMay
    lindgrenmaria91 skrev 2014-06-01 15:44:36 följande:



    Jag har Bim 8/6, har nu i två dagar typ haft mensvärks-liknande smärta, mer för varje dag. Vet inte om jag känner efter mera bara för att jag vill vara gravid, minns dessutom inte heller att jag brukar ha såhär "ont" en vecka innan mens. Är det positivt eller negativt att känna detta?:)
    Jag tror det är ett positivt tecken, växtvärk känns ju väldigt likt mensvärk! jag brukar inte ha mensvärk men däremot mycket värk när jag är gravid...
  • MirandaMay

    Hej allihopa!! Nu var det ett tag sen jag skrev, har råkat krossa glaset på min telefon så att skriva inlägg är inte så lätt, hehe.

    STOORT GRATTIS till er som fått plus, såå underbart!!

    Denna mån har jag använt äl test eftersom min kropp strulat så och idag fick även jag glad gubbe!

    JhjärtaK vad kul att vi fått glad gubbe nästan samtidigt! Ska bli spännande att följa dig mot bim!

  • MirandaMay
    Jamilia skrev 2014-06-08 11:03:33 följande:
    Haha, jag krossade oxå glaset på min mobil och den blev helt knäpp efter det! Tog en evighet att skriva, markören hoppade runt överallt och tryckte på olika saker hela tiden! Helt omöjligt att göra inlägg! Köpte ny så nu kan jag skriva som en tok!

    Skönt att din ÄL är igång!



    Haha ja du och jag har små mini skärsår på tummen av sprickorna. Måste fixa det!
  • MirandaMay
    JhjärtaK skrev 2014-06-08 20:48:50 följande:
    Ja vad kul! Har BIM på midsommarafton men tänkte nog börja testa redan nästa måndag eller tisdag om jag fått några symptom. Har plussat som tidigast på ÄL+8 vilket borde Annars kanske jag kan hålla mig



    Såå spännande!! Jag har Bim 24e och plussade också på typ äl +8 med förra barnet. Så jag kommer testa senast på midsommarafton så jag vet om jag ska skippa nubben eller inte. håller tummarna för att vi båda får varsitt midsommarplus!
Svar på tråden dags för syskon!