Inlägg från: MirandaMay |Visa alla inlägg
  • MirandaMay

    dags för syskon!

    Nika10 skrev 2014-05-06 10:01:20 följande:
    Åh! Hejja er, bara att ligga nu då! :)

    Jag kommer nog testa innan, kanske nästa måndag - tisdag. Gubben vill testa så snart det går. Det är ju inte lättare när även han är helt sprallig! Hehe! Åh!



    Ja vi ska ju försöka oss på en sån här "tjejmetod" då vi har tre söner. Då ska man inte ha sex på äl-dagen vilket känns helt knäppt! Vacklar i det och vill ha sex ändå för att verkligen optimera chansen för plus men detta blir vårt sista barn och jag kommer nog ångra mig efteråt om jag inte iaf försökte tjejbaka. Fast främst vill vi ha ett till barn oavsett kön självklart. :)

    Det är verkligen svårare att hålla sig lugn när man är två som hoppas, men hellre det än att ha en oengagerad man. :)

    Min man krävde övertalning till den här gången och så först att han gick med på det för min skull, men igår sms:ade han mig från jobbet att han är supertaggad över att vi försöker igen. Blev så glad! :)
  • MirandaMay
    Nika10 skrev 2014-05-06 10:45:35 följande:
    Oj visste inte att man kunde "göra" tjejer eller killar på det viset! ;) men lycka till med tjejen. Förstår att ni vill ha en liten flicka!
    Min lilla är så go, hon vill ha flätor i håret och helst klänningar, varje dag!

    Ja helt klart en engagerad man, absolut! Va härligt att du fick en sånt bra sms! Dom behöver väl lite tid på sig ibland! :)

    Äsch det kan man nog inte Men det finns vissa helt ovetenskapliga teorier om att man kan hjälpa till att öka oddsen litegrann för ett visst kön. 

    Jo det är väl så att min man behövde lite tid på sig. Så har det varit inför alla barnen. Nu sa han dock "kan vi vara överens nu när vi sätter igång att detta är sista barnet. Håll inte öppet sinne inför en femma utan ställ in dig nu på att detta är sista gången! Du får inte tänka att du kör en övertalning i taget! Det här är sista!"

    Haha. Så det kanske blir så. Nån gång måste jag ju stoppa också, tror inte mitt bebissug nånsin kommer gå över.

    Tror du ni kommer skaffa fler efter denna?

  • MirandaMay
    limpa skrev 2014-05-05 12:18:19 följande:
    Hej! Jag hänger gärna med här. Vi jobbar på ett syskon till vår flicka som fyller 2 i sommar.
    När har du bim Limpa?
  • MirandaMay

    BIM-lista:

    Erli - BIM mellan 4-10 maj, oskyddat 7 mån, aktivt försökt 2 mån. En son född september-13  


    MandisBIM 17 maj, första försöket andra barnet. Har en son född 2012


    Nika10 - BIM 14 maj, första försöket, dotter född september -11.


    MirandaMay - Bim 20/5, första försöket. Har tre barn 08, 09, 13.  

    angeni
     - Tror Bim är 25 Maj och det är första försök efter missfall men fortsätta försök sedan april-13. Två barn tidigare april-09 och juli-10

    lindgrenmaria91
     - BIM 1/6 , första försöket, andra barnet, dottern är född april-13

    Evig kärlek - vet ej bim, börjar försöka aktivt juni/juli. Har en son född december-13

  • MirandaMay
    Nika10 skrev 2014-05-06 11:22:47 följande:
    Jo men jag håller tummarna för en liten flicka ! Glad

    Ja, jag vill ha en trea sedan, eller tom en fyra! gubben är nog med på en trea oxå, än så länge iaf. hehe
    Tack Vore fantastiskt kul faktiskt. 

    Vad mysigt att ni vill ha fler. Det är underbart med många barn tycker jag!
  • MirandaMay
    limpa skrev 2014-05-06 11:35:12 följande:
    Jag har BIM den15:e. Vi jobbade väldigt aktivt kring ÄL, så jag håller tummarna :) Det är första ordentliga försöket efter ett missfall i slutet av februari.

    Vad roligt att det är så många med flera barn. Jag är 38, så vi hinner nog inte med så många. Men jag hoppas att det blir en liten kotte till!!
    Okej, ska lägga till dig! Och håller tummarna med dig för ett plus snart! Ledsen för ditt mf. Kram
    lindgrenmaria91 skrev 2014-05-06 12:12:35 följande:
    haha min sambo tror på den där "tjejmetoden" , att om man ligger innan ÄL men inte på själva äl-dagen så blir det en tjej just för att tjejspermier överlever längre än killspermier. Jag själv vet inte vad jag ska tro om den teorin men vi har en tjej och enligt han så låg vi innan ÄL men inte på ÄL haha
    Precis, och vi har hat sex exakt på äl-dagen med våra barn och alla tre är pojkar. Haha. Ja, hoppas kan man ju!
    Erli skrev 2014-05-06 12:25:20 följande:
    Å vi försöker också på en liten tjej. Men självklart blir vi lika glada för en kille till.
    Har ätit tranbär, magnesium/kalcium, mer typ vegetariskt och mjölkprodukter för att ändra pH. Men vi körde på under äl ändå, är ju rädd att det inte ska ta sig alls annars..
    Men vi får väl se :)
    Vad kul! Jag äter också cal/mag och tranbär. Och min man har slutat med kaffe. Och jag tar ph-kalk för att bättra på mitt ph i kroppen. Jag är också rädd att det inte ska ta sig. Har inte fått min ägglossning än... tick tack. Om jag inte får den ikväll vet jag inte om vi ska ha sex igen... kanske väntar och kör på o+12 istället då om den är försenad. Vill ju inte chansa och ha sex och sen kommer ägglossningen en timme senare. Kommer dock inte ge det så många försök om det inte tar sig. Nästa gång blir det sex alla dagar tror jag. Viktigast är ju som sagt ett barn. Men håller tummarna för att vi båda får varsin liten tjej!
    angeni skrev 2014-05-06 13:47:37 följande:
    Bim är ju 25 maj om man ska räkna första dagen för blödning efter missfallet 21/4. Men har de senaste dagarna sedan lördags haft mensvärk som vägrar ge upp och försvinna eller inte börjar jag blöda heller. Brösten ilar då och då. Ägglossningstest gjorde jag igår morse men det var blankt så något håller min kropp på med. Kanske är det så att kroppen försöker ställa sig in på att mensen ska komma tidigare, vilket inte vore helt fel så man kan börja räkna ut ägglossning :)
    Förstår om kroppen blir lite i otakt efter ett mf, hoppas hoppas du får mens snart!  




  • MirandaMay

    BIM-lista:

    Erli - BIM mellan 4-10 maj, oskyddat 7 mån, aktivt försökt 2 mån. En son född september-13 
     
    Nika10 - BIM 14 maj, första försöket, dotter född september -11.

    Limpa - Bim 15/5


    Mandis - BIM 17 maj, första försöket andra barnet. Har en son född 2012


    MirandaMay - Bim 20/5, första försöket. Har tre barn 08, 09, 13.  

    angeni
     - Tror Bim är 25 Maj och det är första försök efter missfall men fortsätta försök sedan april-13. Två barn tidigare april-09 och juli-10

    lindgrenmaria91
     - BIM 1/6 , första försöket, andra barnet, dottern är född april-13

    Evig kärlek - vet ej bim, börjar försöka aktivt juni/juli. Har en son född december-13

  • MirandaMay
    Erli skrev 2014-05-06 18:09:10 följande:
    Faaaan också :( har fått min mens :(



    Neej!! Fan då! :(:(:( du får ta två veckor nu och bara njuta av sånt man inte får som gravid och sen ta nya tag! Kram
  • MirandaMay
    Trolla skrev 2014-05-06 22:34:42 följande:
    Haha tack!! Skönt att se att fler vågar vara öppna med att de önskar ett särskilt kön förresten. Jag hoppades som en dåre på en flicka sist, vilket vi ju också fick. Den här gången känner jag inte mer eller mindre för det ena eller andra. Blir jätteglad för en pojk (vill ju ha en av varje) men vill samtidigt att lillan ska få en syster :) Det får bli tre ungar helt enkelt! ;) Jag har BIM ca 25 /5 tror jag. Första försöket med nr två.



    Ja jag blir så irriterad på att det ska va sånt tabu och att man ska vara tyst och tacksam för att man ens kan få barn. Men folk har så mkt issues och skuld och skam som de ska lägga på sig själv och andra. Känslor är ju bara känslor. Varken farliga eller förbjudna. Jag är ju inget känslomässigt monster som kommer få mina söner att känna skuld att de borde varit flickor bara för att jag har en önskan om att uppleva en mor-dotter relation. Mina söner är exakt lika välkomna som en dotter. Att man ens behöver säga det till vissa är så tröttsamt. ;)

    Håller tummarna för att du får en tjej och en kille! Jag har ett syskon av varje själv och det är toppen!
  • MirandaMay

    Haha ja alltid ska nån tycka nåt. Jag blir också galen på folk som förutsätter att vi ska försöka igen för att vi bara har pojkar. Det får jag höra JÄMT! "Du måste ju prova en gång till så du får en dotter!" Vadfan?! Vad vet dom om mina drömmar och önskningar? Och om det blir en till kille kommer ALLA tro att vi blir jättebesvikna och tycka synd om oss som försökte så många gånger och bara fick killar. Jag har alltid velat ha fyra-fem barn oavsett kön. Hade velat det även om det var blandat pojkar och flickor. Man får bara skita i det helt enkelt. Men en kvinna som vikarierar på barnens förskola sa rätt ut "har du bara pojkar? Stackars dig!" för några veckor sen. Då är det svårt att inte gå igång.

Svar på tråden dags för syskon!