• marory

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Em92 skrev 2014-09-06 08:19:10 följande:
    Jaha okej! Vi vill gärna veta så vi kan köpa kläder och nappflaskor och allt innan bebis kommer! För jag vill ha rosa och lila "lock/kork" på nappflaskor om det blir en tjej och blå och grön om det blir kille! :) hihi så vill veta innan! :D vill ha MAMs nappflaskor! Har hört dom är bra och så! :)
    Ja och jag känner det som att man får lite mer kontakt när det faktiskt är en hon/han istället för den, jag säger han hela tiden nu hehe :) skulle det vara så att det blir en hon i slutändan i alla fall är ju det en småsak :)

    sen tycker jag personligen att det varit svårt att hitta "neutrala" bebiskläder, mycket är redan nu tjejigt eller killigt, och visst vill vår 4 åriga pojk ha på sig kjol sen så får han det, men jag tänker inte tvinga honom att ha på sig rosa för att "bryta normen", 
  • marory
    kasovi skrev 2014-09-06 10:28:10 följande:

    Jag borde väntat med testet iallafall...

    BIM +1 och tokblankt :(


    ja det borde inte betyda någonting egentligen, jag tog test på BIM + 1 och fick negativt väntade sedan en vecka och fick ett plus! trots att graviditeten är så långt gången som när ägget fästes så inte senare ÄL som man annars också kan ha, så beror nog på hur mkt hcg man producerar, 
    sen kan det bero på vilka test du använder? 
    Exempelvis syns det inte alls när jag använder RFSUS test, det får jag negativt på även om det är positivt :)
  • marory
    banan123 skrev 2014-09-06 11:55:37 följande:

    Min mobil spelar ett fnatt så kan inte queta. Men jag undrar varför har man gravid kudde när man sover? eller asså var gör det ont om man inte har den? är det avlastning för höfterna och magen? har inte behövt någon sover som en stock så har ingen aning haha :)


    jag sover jättedåligt och kan endast ligga på sidan, måste byta sida varannan timme med ungefär så det inte blir för jobibgt, kan inte alls ligga på rygg värken när jag sover eller bara ligger på soffan :) Men jag har kört ett täcke under magen än så länge och det hjälper väldigt mycket :) Bara skönt om du slipper ha en sådan kudde :)
  • marory
    Em92 skrev 2014-09-06 23:53:51 följande:
    Ja precis! Va på affären idag och utbudet av neutrala kläder var riktigt dåligt och jag va på massa affärer. Så då vill man verkligen veta kön! Håller helt med dig! När får ni veta kön? :)
    Vi vet :) Det blir en liten pojke :)
  • marory
    kasovi skrev 2014-09-07 18:59:19 följande:
    Bim+3 idag! Tänkte vänta till senare i veckan som kommer med att testa igen. Ska köra på Cb istället för apotekets som jag använde sist :)
    tror de är bäst, speciellt de digitala då behöver man inte tolka några streck alls :) bara plus eller minus
  • marory
    Malin1992 skrev 2014-09-11 12:53:23 följande:

    Jag har börjat få "mensvärk" idag o e i vecka 16 o lite ont till o från på höger sida. Ngt som jag behöver oroa mej för lr inte?


    jag hade det konstant från ÄL till vecka 18-19, varje dag, kunde knapt gå ibland och låg dubbelvikt, nu har det varit lugnt ett par veckor men började känna av det igen igår så börjar bli van, vecka 21 i morgon, så tror absolut inte du behöver oroa dig :)
  • marory
    Jenniferb skrev 2014-09-18 14:49:49 följande:

    Hej alla! Finns det någon här som kan lugna mig? Jag går hemma och är sjukskriven nu pga foglossning, är i v16 nu. Har ju mitt första UL om tre veckor, i v19, och jag börjar bli såååå orolig! Antagligen för att illamåendet har slutat och jag inte direkt har några "symtom" förutom foglossningen då, och ömma bröst... Det känns som att när vi väl får komma på UL så kommer det vara tomt där inne. Jättelöjligt kanske, men jag är jätteorolig! Eller om den lille där inne inte lever, eller om det är något fel? Det finns ju inget ni kan göra, jag vet... Min sambo mest skrattar åt mig och tycker att jag behöver ju inte oroa mig, för han ser på magen att det är något där inne och med tanke på foglossningen borde det inte vara någon fara tycker han.


    Det är säkert ingen fara! Du behöver inte vara orolig, har du gjort kub? mitt illamående avtog runt v.17 någongång och efter det var det mest foglossning och ligamentsmärtor kvar, så måde 100 gånger bättre precis innan RUL, min moderkaka ligger i framvägg också så hade inte känt några tydliga rörelser innan UL, jag har knappt någon mage heller så egentligen inga tydliga tecken på graviditet, men visst finns det något därinne endå :) även om det är oroande när symptomen försvinner om man mått väldigt dåligt är det meningen, man ska inte gå runt och må dåligt i 40 veckor :)
  • marory

    Hej alla gamla och nya!

    Hur går det för er? Själv går jag in i vecka 23 och har åkt på en jobbig förkyldning, dessutom foglossningen från hell så det blir mest att ta det lugnt för min del, tråkigt men men.

    Har nu även fått bekräftat att jag kommer få kejsarsnitt, även om det inte känns så lungnande eftersom om jag föder för tidigt så kommer jag inte få kejsarsnitt (innan vecka 37). Så jag måste fortsätta att förbereda mig på en vanlig förlossning vilket känns blää rent ut sagt. Men jag förstår att man inte kan snitta om man skulle komma in i vecka 32 liksom men men, hoppas han håller sig där inne så länge så jag kommer över gränsen i alla fall,

    Annars är det en riktig liten buse som lever livet där inne, sparkar och har sig i tid och otid, riktigt mysigt, ibland kan man tillochmed se sparkarna utanpå magen  :)

  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-09-18 20:46:34 följande:
    Gud vad tiden går fort!!! Jobbigt med förkylning, är inne på min andra vecka med dunderförkylning men jag slipper iaf foglossning!

    Fick mens i söndags så idag började jag käka bidrottninggéle så förhoppningsvis tar det sig nu! Blir 8e försöket nu!!
    frustrerande :( men skönt att det endå fungerar som det ska, håller tummarna för att gélen ska funka har hört att det ska göra det faktiskt, och tänk om det tar sig nästa månad blir det lagom att berätta vid jul, så då kan ni göra riktigt roliga saker med att annonsera med typ julklappar :)
    och krya på dig med förkyldningen! 
  • marory

    Sitter och kollar babyskydd rena djungeln...ingen aning om vad vi ska ha, tycker alla är ganska dyra oxå men vill inte köpa något "billigt" heller. Vill ha bra kvalité helt enkelt, men vill man att den ska kunna fästas på vagnen? Och hur viktigt är det att ha bas egentligen, mkt svårare än vagn hahaSkrikandes

Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn