• Em92

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Sandravanilj skrev 2014-08-28 20:31:09 följande:

    Hoppas det blir + snart men har inga direkta förhoppningar... men det kommer snart hoppas jag!!! :)


    Klart det kommer snart! Snart finns det en bebis i magen på dig! All lycka till er!!!! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-08-29 06:57:49 följande:

    Tack så mycket :D har börjat slappna av mer och "tvingar" honom inte ha sex varje dag längre xD nu blir det varannan ungefär :)


    Åh vad bra att du känner dig mer avslappnad! Så skönt för dig! Haha så bra! Ja men varannan dag är ju perfekt! Vi hade sex måndag, torsdag, lördag, söndag och måndag om jag minns rätt! ÄL Stickan fick en glad gubbe på torsdagen eller fredagen! :) och den började att blinka redan sex dagar innan! Hade en sån med dubbel hormonindikator! :) Lycka till nu! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-08-29 15:24:27 följande:

    Håller tummarna för oss båda!!


    Oj menade inte att jag hade sex denna vecka utan menade hur jag gjorde när jag blev gravid! :) jag är ju gravid i vecka 14! :) berättade bara hur det va när jag blev gravid! Jag va lite otydlig! ;) men håller tummarna för dig! :)
  • Em92


    Japp vi har varit på UL. Här är vår ultraljudsbild från i måndags! Allt såg jätte bra ut så jag är så lättad nu! :) Du då CarolineSC? :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-08-30 12:05:58 följande:

    Veckorna flyter verkligen på! Fattar noll :) har ni tjejer bestämt vagn, spjälsäng och skötbord än? Dom "stora" grejerna liksom :D



    Spjälsäng ska vi oxå ha ikeas som man kan ta bort ena sidan på när barnet blir äldre, och vagn ska vi ha antingen en som heter Hornet eller Grander, har ni hört något dåligt om dom? Jag tycker dom är så fina asså! :) Svart ska vi ha! :)


    Skötbord blir nog något från IKEA! :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-08-31 11:05:03 följande:

    Åh vilken sötnos hihi! Vilken vecka var du i exakt vid ultraljudet? Haha tänkte hur mitt kommer se ut! Ska göra på torsdag i 12+6 :)

    Ja den verkar väldigt prisvärd faktiskt!! Hm näää, aldrig hört! Ska kolla in dom :)

    Haha jaa man ska inte underskatta ikea! Haha


    Jag va exakt i vecka 13 (12+2) :) åh vad spännande! De kommer nog se ungefär lika dana ut! :)
  • Em92
    CarolineSC skrev 2014-08-31 13:29:03 följande:

    Ååh va härligt!:)

    Jag var förra veckan och allt såg bra att då också, vilket kändes skönt så nu är det bara att vänta på nästa ultraljud i Oktober.. Förhoppningsvis går det fort :)


    Mys! Ja precis! Vårt nästa ultraljud är oxå i oktober! 15 oktober! :)
  • Em92
    CarolineSC skrev 2014-09-01 04:05:10 följande:

    Och vårt är den 8:e oktober :) Går du på US i Linköping på Ultraljud eller? Har ett svagt minne av att jag läste det? :)


    Ja jag går på UL på US i Linköping! Dudå? :)
  • Em92
    marory skrev 2014-09-01 21:04:13 följande:

    Här händer det mycket när man är borta någon dag eller två!

    roligt att allt såg bra ut på era ultraljud!

    själv har vi gjort vårtat RUL och allting såg jättebra ut! fick se hjärtats alla kammare och hjärnan och hon som gjorde det var jätteduktig, desutom ska vi delta i en studie så kommer få två extra ultraljud, fördelen med universitetsstad

    kan avslöja att det är en liten Vallentin som ligger på jäsning därinne!

    mindre kul är att jag har jobbiga sammandragningar så det känns som om han ska ploppa ut närsom   försöker vila så mycket som möjligt och hoppas på att tappen inte är påverkad, om det inte försvinner om ett par dagar tänkte jag ringa BM.

    vi har ju både köpt vagn, säng, skötbord plus lite andra möbler och en byrå, desutom har vi målat det i pastell gul, pastell blå pastell rosa och vitt så barnrummet håller på att inredas för fullt :) desutom köpte jag en lite dyr sänglampa i form av en uggla eftersom ugglor är temat, 700kr 


    Mys! Kul att få två extra UL! Va det i Linköping? Eller minns jag fel?

    Jobbigt med sammandragningar men hoppas det går över snart! :)
  • Em92
    Jenniferb skrev 2014-09-02 12:54:10 följande:

    Åh, va avis jag blir på alla er som fått göra UL redan! Har lite mer än en månad kvar till mitt RUL. Då är jag i v19, så seeeegt det går när man verkligen längtar till något... 


    Förstår att det är segt att vänta till vecka 19! Vad sent en del kommuner gör! Jag va i vecka 13 på första UL och vecka 20 kommer jag va i på andra UL :) men det kommer gå fort! :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn