• Em92

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Sandravanilj skrev 2014-08-17 20:58:08 följande:

    Jo men precis:) nu är det bara att börja på en ny kula!


    Precis! Får hoppas du kommer få ditt plus snart! :)
  • Em92
    marory skrev 2014-08-18 18:52:43 följande:

    vi var och köpte lite kläder häromdagen blev dock lite irriterad eftersom de hela tiden frågade om det skulle vara en present, även om det inte va en pik mot att vi ser unga ut tog jag det som det så till slut utbrast jag efter typ 3 affären "det är bara jag osm inte blivit tillräckligt tjock än" haha! expediten skrattade gott iaf 


    Vad kul att köpa bebiskläder! :D och vad kul att du till sist sa till! ;) haha :)
  • Em92
    Luajsa skrev 2014-08-20 11:22:19 följande:

    9 dgar sedan ägglossning och tänker ta ett test sen, flera symptom men vi får se ! :D


    Håller tummarna! :)
  • Em92
    Luajsa skrev 2014-08-21 11:00:31 följande:

    Det var neg , men ska tests på söndag igen eftersom jag nog testa lite för tidigt. Men får jag fråga er en sak? Jag är ju som sagt äg+10 idag och i måndags fick jag " mens " fast det var ovanligt mkt bruna klumpar, "trådar" men nu har den slutat och det hugger sådant i äggstocken men ibland båda. Kan drt vara en nidblödning? Lr vanliga mensen? Jag har aldrig haft såna hugg lr smärta förut.


    6 dagar efter ÄL fick jag en liten liten nidblödning och sen längre in i graviditeten har jag fått hugg! Så det kan mycket väl va nidblödning! :) vi får hålla tummarna! :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-08-21 16:12:25 följande:

    Ååh måste bara skriva av mig! Jag började på högskolan i tisdags och nu är nollningen i full rullning... Känns så jäkla jobbigt att bortförklara sig hela tiden! Ska man berätta för de i nya klassen direkt för att få tyst på allt tjat eller ska man vänta? Man kan ju följa med utan att dricka med känns ju lite konstigt plus det att lukten av sprit är jobbig och tröttheten är olidlig! :p känner ju bara för att vara hemma :(


    Vilken jobbig situation. Du ska ju verkligen inte gå ut med dom om du hellre är hemma! Känn efter hur du vill göra och känner du att du hellre vill vara hemma så kom på bortförklaringar eller säg sanningen! Lycka till! :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-08-21 20:12:20 följande:

    Jo ja! Nej kan ju inte göra något som känns fel :( får se hur jag gör! Tack :) har ni berättat för nära å kära än förresten? :)


    Precis! Nej har bara berättat för min tvillingsyster, bästa vän & bästa kusin! På måndag ska vi på UL! Så efter det ska vi åka hem till våra familjer och berätta! Nervöst, är så rädd för att det ingen bebis ska finnas i magen! :( usch! :( ni då? :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-08-22 12:46:24 följande:

    Ja okej :) åh vad spännande!! Det är säkert någon liten där!! Men var också rädd som fan! Men är rädd nu med inför nästa UL om den kommer leva osv! Berättar om 2 veckor, håller på med kub så det ultraljudet är om två veckor :) vecka 14 lär ju vara säkert att berätta i :)


    Ja precis! Jag är ju i vecka 13 så borde ju va okej att berätta då efter UL på måndag! :)

    Men du har alltså redan varit på UL och sett bebisen? Då behöver du nog inte va orolig för att barnet inte lever eftersom du redan sett barnet! :D jag ska göra KUB test på måndag oxå! :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-08-23 19:39:15 följande:

    Jo precis!! :) ja, la ut en bild här efteråt var i v 10 då (men trodde 11 när jag åkte dit)! ja men tror också att bebben lever men tanken kommer ju! Är säkert bra med din med :) ja okej! Spännande!


    Okej! Ja såklart det finns en liten oro! Men bara att hålla tummarna! :) längtar till måndag! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-08-25 16:11:11 följande:

    Får man bli ledsen när ännu en kompis blir oplanerat gravid pga missat p-piller? :( efter ett ligg med en kompis och ska bli ensam mamma? :(


    Klart du får bli ledsen! Som sagt väldigt svårt att sluta stressa eller oroa sig som alla säger! Det går ju bara inte! Man bli nästan mer stressad när folk runt en säger att man inte ska stressa! Lycka till! Det blir nog snart er tur! <3 styrkekramar! <3
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-08-26 06:30:58 följande:

    Ja man blir ju ännu mer stressad när folk pratar om att "folk stressar så att bli gravida, slappnar dom av och inte tänker på det så kommer det på direkten" yeah sure!

    Min farfar som är 76 år sa till min sambo för några veckorsen när min kusin på 1 år sprang förbi "skulle ju vara kul att få barnbarnsbarn innan man dör!" Det var typ 2 veckor efter missfallet och då vill man bara ställa sig upp och skrika "VAD TROR DU INTE VI FÖRSÖKER MED MEN DET GÅR INTE SÅ BRA?!!"

    jag har börjat tappa hoppet lite och just nu är jag så less :/ men det går väll över! Äl på lördag tror jag...


    Eller hur! Håller med dig helt! Jaså sa han! Men ge inte upp! Hoppet är det sista som

    lämnar oss! Ni kommer få ert plus snart! Jag håller alla tummar och tår jag har för er skull! Hoppas hoppas! Det ordnar sig alltid till slut! :)<3
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn