• marory

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Själv har jag gått in i vecka 15. Tyvärr har jag fortfarande mycket molnvärk/stickningar så oroar mig för missfall minst en gång om dagen, tyvärr :( min sambo lugnar mig alltid så tur att jag har honom. Men tråkigt att oroa sig vill ha ultraljud nu så allt är bra men en månad kvar :(, mitt generella illamående har gått över men har fått ett kraftigare morgonillamående som brukar släppa efter lunch så vet inte vilket som är värst :/ Jobbar nu också så är lite orolig för att jag lyfter för mycket,

    men positivt är att vi sagt till familj och mina två bästa vänner och de är jätteglada. De tycker inte alls det är konstigt och ser fram emot det vilket känns kul :) vi har tänkt gå ut med det efter RUL 1 sep så vi vet att allting verkligen är okej, dessutom har vi fått våran vagn (om än tidigt men den var ju så rabatterad) och jag är supernöjd har rullat omkring den med kissekatten i ;) den känns väldigt smidig och lyxig så vi är nöjda båda två.

    Min mage syns det typ ingenting på alls, kanske i någon vinkel om jag håller in tröjan eller så eller någon kväll när jag är svullen, men inget nämnvärt. vet inte m det är jag som är kroppsblind men min sambo ser ingen skillnad heller, Har till och med varit och badat med kompisar som inte misstänkt något alls. Antingen kommer jag bli liten eller så kommer jag explodera över en natt ;) men vi får se, vågen står minus 6 kilo

  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-07-28 21:16:16 följande:

    shit vad det har gått fort!


    måste vara hur roligt som helst att få berätta!
    Din mage kommer säkert explodera!!!! vad säger BM om -6 kg? :O pga kräkningarna? :/


    marory skrev 2014-07-28 19:21:17 följande:
    håller tummarna!! Hjärta

    Tack vännen Hjärta


    ja tiden flyger verkligen fram :) längtar till RUL :)
    hon har inte sagt något typ utan tycker det verkar normalt, men min BM verkar inte så engagerad så vet inte ritkigt. 

    i morgon har jag samtal med att få kejsarsnitt eller inte, är riktigt nervös men hoppas verkligen att läkaren lyssnar på mig och inte kommer tvinga mig till en vaginal förlossning :/
  • marory
    Em92 skrev 2014-07-30 20:31:30 följande:
    Åh vad kul! Vad fort tiden har gått! :) kul att ni berättat för de närmsta! Men har du gjort UL tidigare? Kommer inte ihåg? :)
    japp gjorde kub :) men har väldigt mycket stickningar och hugg i livmodern så blir lite orolig även om jag vet att det bara är växtvärk skulle det kännas bra att se den lille igen :)
  • marory
    Em92 skrev 2014-07-30 22:19:08 följande:
    Ja okej! För då är det inte så stor chans till missfall efter V 12 så du kan nog va lugn! :) har oxå haft stickningar och huggningar så jag är jätte rädd! Och jag har inte varit på UL än! :p

    Så du kan nog va lugn! :)

    Imorn ska min bästa vän på UL! Vi blev gravida samtidigt typ, en månad emellan och vi visste inte om det så vi är så skit glada och chockade! Trodde aldrig att jag skulle va gravid samtidigt som en bästa vän så det är kul! Kommer göra mycket ihop under graviditeten och mamma ledigheten :)
    måste verkligen vara jätteskönt att ha någon som går igenom samma sak, vi har inga kompisar som har barn och många utav våra kompisar är låångt ifrån den tanken och tycker att 22/23 är alldeles för ungt. ska bli kul att se vad de säger när vi släpper bomben :P
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-07-31 10:51:41 följande:
    Dom kommer nog bli superglada!

    Ingen av er tjejer som blött näsblod under grav? :)
    jag gjorde en del i början kanske runt v8 :)
  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-08-05 11:20:03 följande:
    Hhahaha ja man ser verkligen vad ens sambo/pojkvän gör för en i det läget ;)

    Igår kväll vid 23 så var jag så sjuuuuukt sugen på ostriskakor! Hade tyvärr inga så blev så ledsen!!!

    Fruktansvärda humörsvägningar, så ONDA bröst att mina tidigare ömma bröst vid pms är inget i jämförelse och då tyckte jag ju att det var jobbigt... sportbhn är på dygnet runt! Ska ta ett test sen eller imorgon tänkte jag om jag kan hålla mig så länge ^^ men är ju på bim-7 tror jag så kanske inte visar något :P
    förstår att du vill testa, men jag skulle försöka hålla i några dagar till iallfall till BIM-4, eftersom det endå är så liten chans att det visar något så tidigt så kanske du blir mer ledsen, vet ju själv hur det var när jag testade kunde knappt hålla mig och så blev det negativt tillochmed på bim dagen. så egentligen är det bara att vänta den där eviga väntan hela tiden, håller tummarna för att det tagit sig denna månad!   
  • marory

    Snart ligger jag på minus 8 kilo, vet inte hur normalt det är men hopas iaf att bebisen tar det den behöver, för snart har jag inget kvar att ge den :/ min sambo klagar på hur smal jag är :/ Jag har verkligen ingen mage alls börjar fundera på om det faktiskt finns något där inne? Flört

    Var på marknad igår och stötte på en bekant som ska ha barn, hon var i vecka 13 och var redan nu större än mig!, och en lite närmare bekant får barn 8 veckor  tidigare och hon är ungefär i min storlek (längd/vikt) men har fått en fin bebismage och på henne syntes det tydligt i vecka 17, det hjälper ju inte att alla nu utbrister "men det syns ju ingenting!" 

    nu har vi gått ut med det officiellt också! gjorde det med en söt liten bild men det var en hel del som inte fattade men jag tyckte det var självklart? ;) 



  • marory
    Sandravanilj skrev 2014-08-07 11:40:31 följande:

    Igår fick jag som en lätt rosa nyans på pappret när jag torkade mig, men var så yttepyttelite att det knappt var något och sen dess har det inte synts något... kan det varit en nidis? :)


    ja jag tror absolut inte att det är kört eftersom det är ganska många dagar kvar till BIM, dessutom kan det ju bero på typ sköra slemhinnor också eftersom du hade blött näsblod kan de andra slemhinnorna vara sköra också :)
  • marory
    vonlarsson skrev 2014-08-08 18:50:37 följande:

    Hej! Jag är född 1992 och har barnlängtan så jag spricker. Jag och min sambo hade tänkt börja försöka i början av sommaren, men jag sjukskrevs på  grund av ångestproblematik och vi bestämde oss därför för att skjuta på det. Nu mår jag fantastiskt mycket bättre och vi har bestämt oss för att strunta i avbrutet samlag under ÄL och se om det blir ett plus i höst!

    Den senaste månaden har det varit så varmt att vi knappt orkat sexa, men under någon vecka blev det en hel del. Under veckan som jag i efterhand räknat ut borde varit min fertila vecka om jag går efter "standardcykeln" jag brukar ha (senast var mensen två veckor sen!). Jag hoppas alltså att det kanske tog sig redan då ;) Höll alltså inte ens koll på cykeln pga inte en tanke på sex i värmen!

    Ska läsa igenom tråden sedan, den är så lång att jag ville skriva först. Är så himla glad för att det äntligen verkar bli bebisverkstad! :D


    Välkommen! :)
  • marory
    AgnesEmilia skrev 2014-08-12 17:07:09 följande:

    Nu har jag å killen varit på inskrivning och UL!! Allt såg ut som det skulle och vi såg ett hjärta picka på fint, även om allt nu känns som en dröm då jag trodde jag skulle svimma! Haha jag var såååå nervös innan att jag var tvungen att torka av handsvetten en gång i minuten ;) dock blev vi tillbakaflyttade 4 dagar så är inte i vecka 11 som jag hade räknat ut utan i vecka 10 och går in i 11 på fredag :) men det var normalt sa dom då jag hade slutat med piller ganska nyligen och ÄL förmodligen inte var helt regelbunden :)

    Trodde inte vi skulle göra KUB men när barnmorskan frågade så var min kille stensäker på att vi skulle haha! Så blir KUB om tre veckor! Om allt ser bra ut då så kommer vi våga berätta för päronen!


    vad skönt att allting är bra!Hjärta,
    jag blev också bakåtflyttad när vi hade UL, 2 dagar.

    så fruktansvärt för de andra föräldrarna, jag skulle blivit helt förkrossad, vill inte ens tänka på det :(
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn