• Em92

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Sandravanilj skrev 2014-08-01 15:55:41 följande:

    Vilken vecka var du i då? :)

    Jag har ju inte +:at än men har snutit blod dom två senaste dagarna och jag blöder aldrig från näsan :) men vet inte än som sagt :)


    Hmm tror jag va i vecka 7-8 någonstans där! :) ja det kan ju va grav tecken! När har du BIM? :)
  • Em92
    HelloMamii skrev 2014-08-05 15:36:57 följande:

    Hoppar in här! Född 92. Har ett barn från förut. (1,5) o försöker med sambon skaffa ett syskon! ÄL idag, så nu håller vi tummarna!! :) Hur går det för er andra? 


    Välkommen! :) Jag är i vecka 10 och har inskrivning nästa vecka på måndag! :) 2 veckor efter är det UL! Längtar som bara den! :) Låt tiden gå fort! :)

    Då får vi hoppas det tar sig för er då! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-08-06 08:09:21 följande:

    Hahah :D får sova med sportbh och ta en alvedon innan läggdags för annars går det inte sova xD

    Ja och sambon, om någon, borde ju veta hur dom brukar kännas ;)

    Håller tummarna för oss!

    Har ni försökt länge? :)


    Håller tummarna! :)
  • Em92
    marory skrev 2014-08-07 10:42:10 följande:

    Snart ligger jag på minus 8 kilo, vet inte hur normalt det är men hopas iaf att bebisen tar det den behöver, för snart har jag inget kvar att ge den :/ min sambo klagar på hur smal jag är :/ Jag har verkligen ingen mage alls börjar fundera på om det faktiskt finns något där inne?

    Var på marknad igår och stötte på en bekant som ska ha barn, hon var i vecka 13 och var redan nu större än mig!, och en lite närmare bekant får barn 8 veckor  tidigare och hon är ungefär i min storlek (längd/vikt) men har fått en fin bebismage och på henne syntes det tydligt i vecka 17, det hjälper ju inte att alla nu utbrister "men det syns ju ingenting!" 

    nu har vi gått ut med det officiellt också! gjorde det med en söt liten bild men det var en hel del som inte fattade men jag tyckte det var självklart? ;) 


    Men åh vilket gulligt sätt att berätta på! :)
  • Em92
    vonlarsson skrev 2014-08-08 18:50:37 följande:

    Hej! Jag är född 1992 och har barnlängtan så jag spricker. Jag och min sambo hade tänkt börja försöka i början av sommaren, men jag sjukskrevs på  grund av ångestproblematik och vi bestämde oss därför för att skjuta på det. Nu mår jag fantastiskt mycket bättre och vi har bestämt oss för att strunta i avbrutet samlag under ÄL och se om det blir ett plus i höst!

    Den senaste månaden har det varit så varmt att vi knappt orkat sexa, men under någon vecka blev det en hel del. Under veckan som jag i efterhand räknat ut borde varit min fertila vecka om jag går efter "standardcykeln" jag brukar ha (senast var mensen två veckor sen!). Jag hoppas alltså att det kanske tog sig redan då ;) Höll alltså inte ens koll på cykeln pga inte en tanke på sex i värmen!

    Ska läsa igenom tråden sedan, den är så lång att jag ville skriva först. Är så himla glad för att det äntligen verkar bli bebisverkstad! :D


    Välkommen! :) Lycka till! :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-08-12 17:07:09 följande:

    Nu har jag å killen varit på inskrivning och UL!! Allt såg ut som det skulle och vi såg ett hjärta picka på fint, även om allt nu känns som en dröm då jag trodde jag skulle svimma! Haha jag var såååå nervös innan att jag var tvungen att torka av handsvetten en gång i minuten ;) dock blev vi tillbakaflyttade 4 dagar så är inte i vecka 11 som jag hade räknat ut utan i vecka 10 och går in i 11 på fredag :) men det var normalt sa dom då jag hade slutat med piller ganska nyligen och ÄL förmodligen inte var helt regelbunden :)

    Trodde inte vi skulle göra KUB men när barnmorskan frågade så var min kille stensäker på att vi skulle haha! Så blir KUB om tre veckor! Om allt ser bra ut då så kommer vi våga berätta för päronen!


    Åh vad mysigt! Jag va på inskrivning i måndags och om 1,5 vecka ska jag på UL! :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-08-13 07:29:51 följande:

    Tror det kanske kan vara kört :( fick en blödning inatt... kom bara på pappret men nu så har det kommit lite mer i trosskyddet :( tror att kroppen spelat mig ännu ett spratt....


    Har det kommit mer? Blödningar kan vara normalt när man är gravid!
  • Em92

    Mina favvo namn är:

    1. Lowa

    2. Nowa

    3. Stella

    1. Leon

    2. Milton

    3. Wilgot

    Som ni märker gillar jag lite ovanligare namn! :)

    Och sambon håller med! :)

  • Em92
    Em92 skrev 2014-08-13 22:02:11 följande:

    Mina favvo namn är:

    1. Lowa

    2. Nowa

    3. Stella

    1. Leon

    2. Milton

    3. Wilgot

    Som ni märker gillar jag lite ovanligare namn! :)

    Och sambon håller med! :)


    Oj vilka mellanslag det blev från mobilen :O

    Men ja vi ska ta reda på kön! :)
  • Em92

    Vet att man i Linköping får veta kön i alla fall då jag vet flera som gjort det! :D så hoppas! :)

    Däremot i Norrköping måste man betala för att se kön, i Linköping är det gratis! :)

Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn