• Em92

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    CarolineSC skrev 2014-07-12 18:21:51 följande:

    Då har vi det typ samtidigt då :)

    Ja verkligen, men känns nästan som att man räknar timmar ibland, så långsamt går det!! Men lite drygt en månad kvar nu! :)


    Kul! :) Ja jag räknar också hela tiden! Men som sagt en månad kvar till inskrivning så det går fort! :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-07-12 20:04:08 följande:

    Jag håller med!! Varje dag utan MF är en vinst liksom, så orkar man inte ha det varje dag! snabbt ska det gå! :)


    Ja och förmodligen går det nog snabbt! :D har ni alla gravida fortfarande graviditetssymtom?
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-07-12 21:46:27 följande:

    Jag har! Men inte samma som från början :) det drar mindre i magen nu men till och från, förut var det nästan hela tiden. Har fått en halv storlek större bröst, mår illa (mest på morgonen men kan va närsom), svullen om magen haha ser ut som om man hoppat flera veckor fram :) sen har jag humörväxling och ett jäkla luktsinne! Trodde jag skulle spy av lukten från köttfärs medan sambon sa att den luktade svagare än vanligt ! Haha men det var väl det :) hur är det med dig Em92? :)


    Okej! Jag har symtom till och från! Illamående som kan komma när som och samtidigt som illamåendet lite molverk. Sen lite ömma bröst och humörsvängningar! Men det kommer och går så va lite rädd att något va fel så är glad att jag mår illa nu! :)

    Just det! 2 gånger har jag haft ont i tarmarna och super gasig! Har haft som magknip som gör ganska ont och fått ligga mer men antar det är tarmarna som flyttar sig och blir gasiga! Någon mer med tarmsymtom? :)
  • Em92
    EmmyLee skrev 2014-07-13 10:24:59 följande:

    Jag har också haft tarm problem! Idag hade jag som kraftigt mens värk och gaser samt illamående va rädd att jag höll på att få missfall men nu är de över :)


    Ja precis så som du beskriver har jag fått två ggr! Så det är väl normalt! :)

    BTW berättade nyss för min tvillingsyster att jag är gravid!!!!! :D bara hon får veta innan vecka 13! :)
  • Em92
    EmmyLee skrev 2014-07-13 22:30:26 följande:

    Min sambos föräldrar vet bara, svärmor hon frågade ut mig när jag tackade nej till ett glas vin och öl haha! Hon är en lurig kvinna :) tittade mig in i ögonen och sa "är du gravid?" kunde inte sluta le ;)


    Haha okej! Ja, svårt att hålla masken när någon frågar liksom så hoppas ingen frågar mig nu innan vecka 13! :)
  • Em92
    AgnesEmilia skrev 2014-07-23 09:31:07 följande:

    Hej hörni! :D

    Hur går det för alla? :)

    Jag tänkte fråga er som ska ha i mars, har ni fått "mage" ännu? :)


    Hej! :) Det går bra , märker lite putigare mage nertill fast hela magen är även jätte uppsvälld! Ser redan gravid ut även om det är tarmarna som spökar! :p

    Hur går det för dig då? :)
  • Em92
    EmmyLee skrev 2014-07-24 16:58:46 följande:

    min chef ringde mig nu och förhörde mig varför jag var sjuk, jag stod fast med magsjuka men då vräkte hon ut sig "de är inte så att du är gravid? Jag hade en vän som spydde hela tiden när hon var gravid." jag sa bara "de är inget jag vet om iaf" då ville hon att jag skulle kolla upp detta, dumma chefer.. Lika bra att berätta när hon ringer tillbaka på måndag! Säga ops jag va visst gravid lovar inget planerat.. Gah!


    Orka hon förhör dig! Man får väl va sjuk? Vart jobbar du? :)
  • Em92
    marory skrev 2014-07-30 17:15:14 följande:

    ja tiden flyger verkligen fram :) längtar till RUL :)

    hon har inte sagt något typ utan tycker det verkar normalt, men min BM verkar inte så engagerad så vet inte ritkigt. 

    i morgon har jag samtal med att få kejsarsnitt eller inte, är riktigt nervös men hoppas verkligen att läkaren lyssnar på mig och inte kommer tvinga mig till en vaginal förlossning :/


    Åh vad kul! Vad fort tiden har gått! :) kul att ni berättat för de närmsta! Men har du gjort UL tidigare? Kommer inte ihåg? :)
  • Em92
    marory skrev 2014-07-30 20:45:11 följande:

    japp gjorde kub :) men har väldigt mycket stickningar och hugg i livmodern så blir lite orolig även om jag vet att det bara är växtvärk skulle det kännas bra att se den lille igen :)


    Ja okej! För då är det inte så stor chans till missfall efter V 12 så du kan nog va lugn! :) har oxå haft stickningar och huggningar så jag är jätte rädd! Och jag har inte varit på UL än! :p

    Så du kan nog va lugn! :)

    Imorn ska min bästa vän på UL! Vi blev gravida samtidigt typ, en månad emellan och vi visste inte om det så vi är så skit glada och chockade! Trodde aldrig att jag skulle va gravid samtidigt som en bästa vän så det är kul! Kommer göra mycket ihop under graviditeten och mamma ledigheten :)
  • Em92
    Sandravanilj skrev 2014-07-31 10:51:41 följande:

    Dom kommer nog bli superglada!

    Ingen av er tjejer som blött näsblod under grav? :)


    Jo jag har blött näsblod två gånger för typ 1,5-2 veckor sen alltså i vecka 8 runt där, trodde jag slagit i näsan i sömnen för jag vaknade av näsblod men då är det alltså vanligt med näsblod under graviditet! :)
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn