• Jenniferb

    Vi födda -92 och som vill ha barn

    Hej! 
    Jag hoppar in här, har snabbläst lite i tråden och önskar er alla lycka till som fortfarande väntar på plus! Och GRATTIS till er om har plussat

    Jag och min sambo, båda födda -92, väntar nu med spänning på att kunna ta test. BIM är runt 1/7 (alltså BIM-5 nu), lite svårt att säga då jag för inte så längesen har tagit ur min hormonspiral och inte fått riktigt regelbunden mens än. 
    Nu tänkte jag dela med mig av mina symtom:
    - några dagar efter äl fick jag några ganska kraftiga stick/hugg i livmodertrakten under ca 5 min
    - ömma bröst och bröstvårtor
    - tydligare ådror på brösten, och nu även i vårtgårdarna
    - molvärk, som påminner om mensvärk men ändå inte... svårt att förklara! Har även fått svårt att stå upp en längre tid i samma ställning, pga väldigt ont i svanken
    - trött!!!
    - kissar som en hel häst, får gå upp varje natt/morgon mellan kl 3-4
    - konstigt torr (och äcklig...) i munnen, vissa saker smakar inte som det brukar

    Har tidigare haft liknande symtom, men då har mensen kommit som ett brev på posten tyvärr dock är det någonting som känns annorlunda den här gången. MEN det är väl bara att vänta och se antar jag! Hoppas sååå på ett plus!

  • Jenniferb

    Idag tog jag ett grav.test, en sticka av den billiga varianten. Efter ca tre minuter kom ett liiitet liiitet streck! Ska testa om någon dag igen då det var så svagt, men vad tror ni?

  • Jenniferb
    marory skrev 2014-07-02 11:13:13 följande:

    Grattis!  Det är absolut ett tydligt plus, garanterat! inte ens otydligt. Köp ett digitalt så behöver du inte tolka strecket själv, när skulle du ha BIM? :)


    Tänkte att jag skulle göra det! Enklare att läsa än tolka streck som sagt. Törs inte riktigt tro det än, lär ta flera test ändå

    Nu i dagarna har jag BIM, har inte riktigt regelbunden mens då jag ganska nyligen tagit ur min spiral.
  • Jenniferb
    Em92 skrev 2014-07-02 15:52:57 följande:

    Grattis! :D Jag plussade för 5 dagar sedan! :) nu verkar det vara många som blir gravida! :) kul! :)


    Tack, hoppas det stämmer nu bara. Visar det positivt på fler tester kanske jag tror det tillslut rädd att det ska vara för bra för att vara sant! Men ja, ser ut att bli många vårbebisar nästa år, jättekul!!
  • Jenniferb
    Em92 skrev 2014-07-02 16:42:47 följande:

    Ja men du är nog gravid! Jag kunde inte heller tro att det va sant! :) roligt med många vårbebisar! :)


    Och det var jag! Plussade starkare idag, på två test. Kan inte tro det!!! Hihi :)

  • Jenniferb
    Em92 skrev 2014-07-03 06:51:43 följande:
    Åh grattis! Då skiljer det inte mycket mellan oss! Kul! Nej visst kan man inte tro att det är sant! Helt obeskrivligt! :) Men stort grattis! :) Nu är det bara att hoppas dom vill stanna kvar! :)
    Tack så mycket! Ja, jättekul verkligen! Håller tummarna för att allt ska gå bra för oss alla som har plussat!  
  • Jenniferb
    bubbelsoda skrev 2014-07-03 21:50:13 följande:

    Hallå där! :) hur många är vi 92:or med BF i mars?


    Enligt gravidappen har jag BF 8-9 mars! :)
  • Jenniferb

    Godmorgon alla! Tänkte bara höra om lite råd här... Jag mådde småilla hela dagen igår, och inatt vid ett vaknade jag första gången av att jag fick springa på toaletten och kräkas, kom tillbaka till sängen och la mig ner varpå jag fick springa iväg igen. Gick ännu en gång till sängen och la mig och fick springa iväg en tredje gång. Har spytt som en tok!

    Är det pga graviditeten tror ni? Mår fruktansvärt illa när jag lägger mig ner, sitter jag upp går det någorlunda... Nån mer som haft samma besvär? Finns det nåt som kan lindra detta?

  • Jenniferb
    Em92 skrev 2014-07-04 08:03:18 följande:
    Skulle tro att det är pga av graviditeten! Jag har illamående som kommer och går så får se om jag oxå kommer börja spy! Annars kan du ju rådfråga barnmorskan! :) Hoppas det blir bättre! :)
    Ja, antagligen är det så. Usch, vilken hemsk natt! Men jag upprepade för mig själv "Det är värt det, det är värt det..." bara för att orka mig genom det
    Ska springa in på apoteket idag och rådfråga lite, hoppas dom har nåt som kan lindra
  • Jenniferb
    marory skrev 2014-07-04 11:12:38 följande:
    Jag vet verkligen vad du pratar om, går in i vecka tolv och har inte kunna äta sen vecka 7, Har gått ner över tre kilo men äntligen börjar det vända, genom illamåendet vet man att man lever Flört 
    Men fy! Man känner verkligen att man lever, ja
    Nu har jag varit på apoteket och fått Postafen åksjuketabletter, var tydligen effektivt om man mådde väldigt illa och inte blivit inskriven hos BM än Hoppas nu att det lindrar... Men som sagt, det är ju värt det i slutändan!
Svar på tråden Vi födda -92 och som vill ha barn