• miap01

    Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus

    Mm detta illamåendet känner jag inte att jag vill ha i "onödan", så ett litet frö måste där bara vara!!

  • miap01
    Anceka m D skrev 2014-02-25 10:44:55 följande:

    Illamåendet är fortfarande bättre, men inte helt borta. Däremot har jag fått sonens virus och har nu ont i halsen och snuva. Blä. Och till råga på allt kunde jag inte ta bilen till jobbet i morse eftersom några j-la idioter brutit upp vårt tanklock och slangat bensin. Grr!!! Det gjordes ett försök på en annan plats för några veckor sen, då lyckades de inte helt. Nu var det hemma på parkeringen och det var helt uppbrutet. Vi har redan tid på verkstad men det blir ny polisanmälan, nu skadeanmälan till försäkringsbolaget och antagligen ny skadebesiktning på verkstaden också. Jag orkar inte just nu!!


    Skit med bilen, blir så jäkla irriterad på folk som inte kan skilja på ditt och mitt! Och de ställer till det mer än det är värt.

    Själv kräkte jag igår innan jag gick och la mig vid 9, och det har fortsatt hela natten och hela dagen. Vet i tusan vad det är. Mellan kräkningarna mår jag hyfsat. Men så fort jag går i mig något åker det upp igen, så idag har jag fått i mig en halv macka och dricka. Bläää. Hoppas det blir bättre till imorgon, vill ju veta nu om det döljer sig en böna där inne
  • miap01

    Vi kom iväg idag och såg en vinkande hoppande böna på 9+6 v. Andan gick ur mig helt och en lättnad spred sig genom kroppen.

    Jag mår fortfarande illa och läkaren skulle skriva ut lergigan till mig, får se om det hjälper.

    När vi var klara gick jag på toa för att lämna urinprov, och det hade kommit blod i trosskyddet. Tur att vi bara minuter innan sett bebben. Hoppas det inte kommer mer nu bara, har haft lite bruna flytningar innan, men detta var lite mer, men ändå inte mycket. Kan tänka mig att det var lite av ansträngningarna efter allt kränkande. Idag fyller min styvpappa år och han fick ett grattis för det och ett för att han skulle bli morfar igen :) alltså den första som fått en hint om detta!

    Nu ska vi köpa lunch och en köra hem och äta, efter det, vila!

  • miap01

    Nä vi gjorde vanligt ul, så det beror inte på det. Vet att jag bädden lite typ v 9 med dottern också. Men så länge det inte kommer mycket så är det lugnt :)

  • miap01
    Anceka m D skrev 2014-02-27 09:39:33 följande:

    Jag har ju också fått Lergigan utskrivet men inte behövt ta det än. Nu mår jag lite mer illa igen så vi får se om jag ger det en chans. Du får gärna berätta om du tycker att det hjälper mia!


    Jag har mått dåligt båda mina graviditeter, mådde dock lite bättre med dottern än med sonen. Har heller inte fört dagbok över det. Jag har inte heller tagit lergiganen, funderar på att prova, läste biverkningarna igår, och blev lite avskräckt. Vi får se, jag är iaf luggandes idag också, så de på jobb undrar nog vad det är för en märklig influensa jag bär på :/
  • miap01

    Min son är äldst och med honom mådde jag sämst. Min syster har två pågar och mådde illa hela graviditeten med dem, var nog inlagd ett tag också.

    Jag är nojig fortfarande, har fortfarande rosa flytningar och nu i em har jag mått bättre än tidigare. Hur stora är egentligen oddsen att det ska gå åt skogen nu? Läkaren sa inget om det i onsdags utan bara att än har jag ju inte passerat v 12, så jag tar inte ut någon seger än.

    Ringde gynmottagningen och hon som svarade trodde inte det var någon fara, men tyckte att jag kunde söka akut om jag var orolig IOM att jag haft mina mf. Men jag har aldrig haft mf efter jag sett hjärta slå, bläää gillar inte detta alls...

  • miap01

    Kan ju hoppas det är som man tagit i när man kräkts på tom mage.

    Men innan ikväll så hade set inte kommit mer rosa flytningar, hoppas det håller sig så.

    Ja oddsen borde ju vara högre, det är väl om det inte utvecklas någon moderkaka el om fostret inte klarar övergången som det går åt skogen. Vi får väl se åt vilket håll det Kutra åt nu efter helgen helt enkelt.

  • miap01

    Vi kollade ingenting sådant alls med navelsträng och moderkaka :/

    Men peppar peppar, har inte kommit något blod sedan igår em.

  • miap01
    Anceka m D skrev 2014-03-03 13:32:05 följande:

    Jag läste också idag och tyckte inte att det var så mycket biverkningar på Lergiganet så jag har faktiskt tagit en nu. Får återkomma och berätta om det hjälpte dock. smile1.gif


    Haha jag läste väl typ hjärtstillestånd och blev nojig :)

    Jag mår dock ganska bra nu, har inte kräkt eller mått jättelilla på ett par dagar. Visst är det också lite oroligt att må så bra, men just nu så passar jag på att njuta lite. Vill dock ha till ett ul innan kub, vet dock inte hur det ska gå till bara :/. Kub om 2,5 v, tiden segar sig fram...
Svar på tråden Gravida 30+ som kämpat & längtat länge efter plus