• Fröet

    Väntar sommar/höstbebis i Malmötrakten

    Jensa85 skrev 2014-01-13 19:44:14 följande:
    Just det, ni har berättat:) Inte vi :( i vilken v berättade ni? Jag vill så gärna dela med mig men v 5 är för tidigt.. :/ Vi ska på inskrivning på tors- ska fråga allt då men tror inte kub ingår! Inte hört det... Du fick tidigt vul va? Tack! Det samma! Man brukar väl må bättre efter hand i veckan du är i . Läste det häromdagen! Hur ofta går du hos bm? Vad kul! Hoppas det går vägen! Jag jobbar som säljare.. Och du? Var i Malmö bor ni?

    Oj, ledsen jag inte skrivit på länge. Vi berättade för de flesta direkt när vi fick veta allt eftersom vi träffade dom :) Hur gick inskrivningen? Blir det något kub? Jag sa när jag bokade inskrivning att jag inte visste längden så då fick jag tidigt vul som knappt visade något så jag fick ett nytt. Sen var vi på vul på akuten pga smärtor och mycket blödning men allt var bra. Jag har oroat mig så så bm gav oss ett nu på fredag, är i 12+4 idag :) Jag jobbar som operatör och bor i Limhamn, var i Malmö bor ni?
  • Fröet
    SmR skrev 2014-01-20 20:28:28 följande:
    Hej. Här är jag gravid med första barnet v 5. Bor på Näset så inte så långt från Malmö :) Väntas runt Slutet på september <3 Grattis till alla Nygravida

    Hej och välkommen :) Roligt med fler här! Har du några symptom än?
  • Fröet
    SmR skrev 2014-01-21 07:37:55 följande:
    I veckan som var mådde jag sjukt illa, kräkte dock inte:) Har kommit på Tt äter jag något var 3:e timme håller jag illamåendet borta. Brösten har börjat ömma, så fort jag ätigt så mullrar magen :p har aldrig gjort det innan! Själv då?

    Jag har kommit så långt att mina symtom är borta. Jag har problem med förstoppning och fogarna men annars har jag mått bra ett par veckor, är i v.12+4.
  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-21 08:12:44 följande:
    [quote=72292561][quote-nick]Fröet skrev 2014-01-21 03:46:22 följande:[/quote-nick] Oj, ledsen jag inte skrivit på länge. Vi berättade för de flesta direkt när vi fick veta allt eftersom vi träffade dom :) Hur gick inskrivningen? Blir det något kub? Jag sa när jag bokade inskrivning att jag inte visste längden så då fick jag tidigt vul som knappt visade något så jag fick ett nytt. Sen var vi på vul på akuten pga smärtor och mycket blödning men allt var bra. Jag har oroat mig så så bm gav oss ett nu på fredag, är i 12+4 idag :) Jag jobbar som operatör och bor i Limhamn, var i Malmö bor ni?[/quote. Ingen fara! Var rädd att något var fel hos dig :( men skönt att det inte är så! Vi var inne på sjukan igår och fick göra tidigt vul pga bruna flytningar.. Men inget Missfall. Var så rädd!! Blödde pga hormonerna eller vad de sa. Ska tillbaka nästa tors igen. Men det fanns gulsäck och liten grodd så jag hoppas innerligt det går vägen :) man kunde dock inte höra hjärtat redan. Inskrivningen sker på tis.. Första gången var hälsosamtal.. Jag börjar dock få slut på ursäkter till att gå från jobb. Vet ditt!? Jag vill ju berätta men IOM missfalls risk osv får jag nog vänta :( Jag jobbar i Limhamn men bor i åkarp :?

    Visst ja, det visste jag ju egentligen :) men kul att du jobbar i Limhamn, de är ju inte så stort :) Jag fick berätta på jobb redan i vecka 6-7 tror jag det var, mådde så illa och de höll på att skicka hem mig. Skönt att höra att er lill* fortfarande är kvar, känns tryggt när man får uppföljning. Man kollar gärna så många gånger som man får, iaf jag. Känns alltid lugnare efter. Jag är hyper nervös inför fredag när vi ska få se.
  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-22 08:31:28 följande:



    Ja precis :)
    Jag känner också så nu - mina ursäkter börjar ta slut. I veckan ska jag skriva in mig hos bm på tis sen återbesök vul tors...
    Usch mådde du illa länge?
    Jag har hört att i v 8 kan det dra igång *hua*
    Var ska du göra ditt på fredag?


    Jag går på Citykliniken, Singelgatan.
    Mitt illamående kom nästa direkt jag fick veta jag var gravid i v.5 sen försvann det i v.9 så jag slapp ha det så värst länge men jobbigt är det ändå :P

  • Fröet
    Jensa85 skrev 2014-01-23 09:10:03 följande:

    Ja det förstår jag! Jag går in i v 7 idag så jag har allt framför mig känns det som.. Vi får se Får hålla tummarna för bra mående!

    Håller tummarna för att det snart försvinner då Glad
    BM sa dock att man ska se illamåendet som något positivt, för då är barnet kvar och mår troligtvis bra.

    Är hypernervös inför imorgon!!! Tur man har en morgontid så man bara stiger upp och sen iväg. Jag jobbar ju natt så de blir inte många timmars sömn men de är det värt.
  • Fröet

    Åhh jag är så lycklig!!! Jag kunde inte se hjärtat men vår groda sprattlade iaf och läkaren sa att där var hjärtaktivitet. Jag lämnade urinprov då jag redan haft 2 uvi under graviditeten men de visade inget, dock hann hon knappt peta på livmodertappen förrän de kom en blödning och enligt henne så är det tecken på infektion och därför får jag blödningar så ofta. Skickat på odling igen och hoppas på att slippa den här skiten :( Fortfarande ont i huvudet och illamåendet kommer när huvudvärken är som värst. Inatt när jag kom hem från jobb spydde jag och vi fick stanna på vägen hem för att de bara kom igen, känner mig inte sjuk. Läkaren tyckte att jag borde tala med min arbetsgivare om omplacering för hon tyckte inte man som gravid bör jobba merän fram till 22, men det är omöjligt för mig för de finns inga lediga dagpass..kändes löjligt.

  • Fröet
    SmR skrev 2014-01-26 19:08:03 följande:

    Vad kul att grodan sprattlade :)) Vad hade din bm för anledning till att man inte skulle jobba mer än till 22. Och hur ska man lyckas få andra arbetstider när man går på fast schema ?

    Ingen aning faktiskt, det lät skönt med tanke på att jag inte trivs på mitt jobb men jag har ingen möjlighet att ändra arbetstider och det känns inte som att varken jag eller grodan lider av att jag är uppe lite längre och sover lite längre ;)
    Jensa85 skrev 2014-01-27 11:11:27 följande:

    Så härligt!! :) Jag ska dit på tors igen och kolla. Då är jag i v 8. Men det är för att kolla läget IOM jag har bruna flytningar till och från. Ska bli kul att ev se hjärt aktiviteten! Hoppas på de och att allt är bra. Ska skrivas in imorgon. Mår kasst också.. Hängig, trött och yr. Tappat aptiten för mat överlag. Sover, sover, sover
    Hoppas du får se aktivitet på torsdag!! Skönt att få det kontrollerat, vi har ju varit på 4st men nu känns det som att jag är lugn med tanke på att hon sa att jag troligt blödde pga infektion, att vi fått se grodan röra sig samt att jag ju nu är i v.13+3 Skrattande inte långt kvar till RUL, har dock inte fått någon tid än Obestämd
    Jag har börjat äta jordgubbar för jag har så mycket huvudvärk så jag mår illa. Hoppas det hjälper.
    Håller tummarna för att ni slipper må dåligt så länge till tjejer!!
  • Fröet

    Måste bara berätta att vi var och tittade på barnvagn igår och det var inte meningen vi skulle köpa någon men så blev det, så nu har vi beställt en vagn och nu känns det mycket mer verkligt och inte så långt borta Hjärta

  • Fröet
    SmR skrev 2014-01-27 14:54:14 följande:

    Då är det som med hundvalpar ... Vi ska baravtitta innebär att man kommer hem med en alternativ bokar en. Vilket märke och midell blev det?

    Det blev en Emmaljunga edge med Duo S black chassi, Limited Edition så det var därför vi köpte den eftersom det inte fanns fler sen :)
Svar på tråden Väntar sommar/höstbebis i Malmötrakten