• babylove78

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    Hej äntligen gravid efter min sjätte insättning.

    Fick lite brunt i söndags, fick fullständig panik när jag fick lite på pappret. Inget mer har kommit sen dess.

    Svårt när man haft missfall att inte oroa sig. Känner inga symtom nu förutom lite svullna ömma bröst. Är i vecka 5( 4+5) . Runt bim hade jag mycket symtom sen försvann det.

    Kan inte glädjas tänker bara på att nåt har dött. Har fått två embryon. Suck känns som alla har tusen symtom. Sista dagen med lutunis idag rädd att missfall sätter igång när jag slutat med dom. Nån mer som känt så här?

  • babylove78

    Hej äntligen gravid efter min sjätte insättning.

    Fick lite brunt i söndags, fick fullständig panik när jag fick lite på pappret. Inget mer har kommit sen dess.

    Svårt när man haft missfall att inte oroa sig. Känner inga symtom nu förutom lite svullna ömma bröst. Är i vecka 5( 4+5) . Runt bim hade jag mycket symtom sen försvann det.

    Kan inte glädjas tänker bara på att nåt har dött. Har fått två embryon. Suck känns som alla har tusen symtom. Sista dagen med lutunis idag rädd att missfall sätter igång när jag slutat med dom. Nån mer som känt så här?

  • babylove78

    Så härligt ni är gravida, svårt kalla mig gravid. Bara vecka 5 och orolig. Sista dagen med lutinus idag. Hittade sju st crinone hemma. Funderar på att ta dom. Skadar väl inte med lite extra progesteron? Hur hade ni gjort?

  • babylove78

    Inne på vecka sju nu( 6:2) lite rött 2 ggr och bruna flytningar med flera dagars uppehåll i mellan åt ingenting. Inte så jag har varje dag men det räcker för att skrämma upp mig rejält. Endast i samband vid toabesök. Så tröttsamt vänta på ul inte veta något. Hoppas på att nåt av mitt embryo stannat kvar att man hade missfall sist gör inte saken bättre. Vill verkligen inte gå igenom den skiten igen. Detta är det lägsta jag kommit. Suck. Hoppas ni andra har det bra.

  • babylove78

    Mocha - Nej inget ont. Haft lite molvärk varit lite öm.Har vid denna vecka blivit rejält yr vid två tillfällen. Väldigt obehagligt. Har ömma bröst och trög mage. Inget illamående vilket oroar mig. Flytningarna men kommer då och då vid toabesök då e det lite rött och brunt. Har tid den 22e sep. Dom ville inte ge mig någon tidigare tid så får vänta och se. Har du fått någon förklaring till varför du fått lite brunt och rött? Hoppas det slutar för dig snart. ??Så jobbigt och oroligt.

  • babylove78

    Så härligt att höra mocha! Håller tummarna du slipper, du har kommit långt redan.

    Måste vara overkligt att få se sin lilla första gången

    Vi ivfare är riktiga kämpar och bara vi kan förstå hur svår denna resa kan vara. Väntan olidlig.

    Skönt att inte

  • babylove78

    Tack snobben för stödet. Har ju två embryon så hoppas att en är kvar. Tröttsamt. Om det är missfall så är det väldigt trögt att det inte kommer igång! Hoppas inte. Kram

  • babylove78

    Varit på första ultraljudet idag! Gick in med darriga ben Och fick se ett foster med tickande hjärta. Allt såg fint ut och var normalt. Chockad blödningarna betyder inget sa läkaren. Äntligen min tur! Går in i vecka 9 imorgon totalt sex insättningar puh vilket svårt år! Nu kan man börja andas ut äntligen. Har nog inte fattat det än kram på er

  • babylove78

    Underbart mocha!!!! Hon måste ha varit ursöt

    Mina små blödningar verkar ha slutat bokade ett till ultraljud privat i veckan för att jag blev så orolig. Allt så fint ut och jag fick höra på hjärtat! Är det inte fantastiskt bara i vecka 10!!! Han tyckte sig se ett "blåmärke" eller en blodsamling nedan för livmodern inte där den lilla ligger är utan utanför. Lite svårt att förklara, kan hända att det kommer därifrån? Hursomhelst känner mig lugnare och börjar faktiskt få svårt att dölja magen är väl en hel del svullo mage men inte lätt. Redan haft två kunder som frågat. Bytt bh storlek tre storlekar! Hjälp så tidigt trodde jag inte man kunde få så mycket förändringar.

    Så glad efter sån svår kamp att det äntligen blev min tur. Sluta inte kämpa ni där ute ?? kram

  • babylove78

    Mocha : betalade 600kr. Lite trist men värt det

    Åh stort lycka till snobben! Oj vad tiden går fort! Spännande

    Bara i v 10 men åh vad tiden går långsamt!!!

    Så svårt dölja magen redan svullnad mest men vill inte visa upp den så tidigt.

  • babylove78

    Så spännande snobben. Långt du kommit!

    Tycker tiden går så långsamt nu. V11.

    Vi har varit på inskrivning och träffat barnmorskan. Kändes så där med barnmorskan. Tänker ge henne en till chans eftersom det bara var ett möte. Men hon kändes oengagerad på nåt sätt. Tråkigt när det är första och man har haft sån svår kamp att bli gravid. Lite ångest över detta. Brukar inte vara kinkig med folk. Hur hade ni gjort?

    Kanske inte så många gånger man träffar henne. Kanske skall stå ut?

    Kram

  • babylove78

    Får väl se helt enkelt på måndag. Risken finns ju man får någon annan som är virrig som din var.

    Är så kluven. Känner mig mest emot kub. Mycket pga att vi kämpat så otroligt för att bli gravida. Första testet får man bara en riskfaktor - rädd för att det komma göra mig nervig och ge mig stress. Sen går man vidare ev då tills nästa test vilket finnas en liten risk för missfall! Det testet klarar jag absolut inte att ta pga allt man varit med om och för jag haft missfall . Livrädd. Vågar inte även om det e jätte lite risk. Jätte svårt om vad som är rätt. Jag har alltid känt att jag aldrig skulle kunna göra abort väldigt starkt.

    Svårt svårt som sagt.

  • babylove78

    Grattis snobben ! Härligt!!!!

    Härligt mocha! Krya på sig mocha! Inte kul. Kämpat med flera förkylningar det sista året. Man blir hängig.

    Jag är i vecka 25. En liten pojke som sparkar på och bökar omkring

    Fått ischias så det är lite kämpigt. Gravid täppa och snorig ständigt men annars allt fint )) kul höra från er. Kram

  • babylove78

    Hej snobben

    Inne på vecka 35 nu. Kan inte fatta att jag kommit så långt. Sjukskriven från jobbet pga av ischias, sammandragningar mkt pga min arbetsställning och mkt spring och stress. Skönt vara hemma man behöver även hämta sig efter alla ivf behandlingarna. Börjar känna igen mig själv igen och ser fram emot min lilla plutt hur mår ni alla ? Kram

  • babylove78

    Så härligt att höra snobben! Tänk att vi lyckades till slut! Ni gör helt rätt om ni känner er redo för det att börja igen. Funderar också på syskon försök. Vi har sju ägg kvar. Undrar om man får föra in två ägg på syskonförsök ? Eftersom vi också gjorde så många försök? Har ni hört något om det? Synd det kostar så mycket. Kommer ni göra det privat? stor kram

  • babylove78

    Här kommer en uppdatering från mig försöker liva upp tråden lite

    20 maj föddes vår älskade son efter 6 försök med ivf. Allt har gått jätte bra och det är så underbart att vara mamma. Han är sju veckor nu och sötaste pojken på denna jord! Tog sin tid att få honom. Mycket tårar, dåligt immunförsvar, överstimulering, stress. Inga fel hittade på någon av oss. Gick in i väggen och förlorade mig själv ett tag. Men ändå är jag så glad vi inte gav upp! Kan fortfarande inte förstå att jag är mamma

    Funderar redan på ett syskonförsök. Är 37 år och känner att jag inte har all tid i världen att vänta. Lika bra att försöka ta det tätt. Funderar på om man kan göra ett nytt försök när han fyller ett år.
    Försöker få ordning på livspusslet med jobb och familj och då känner jag att det passar bäst att satsa snart igen.

    Grattis snobben! Underbart! Glad du slapp kämpa så många försök som sist. Hur långt efter din förlossning kunde du göra ett nytt försök? Försökt hitta information på nätet men hittar inte så mycket.
    Berätta gärna mer om du har tid?
    Hur mycket fick ni betala? Vilka bestämmelser har dom? Osv.

    Tänker på er alla som jag varit i kontakt med. Ge inte upp. Stor kram

  • babylove78

    Tack snobben :) så spännande för dig!
    Hur många månaders skillnad blir det mellan barnen?
    Jätte glad för din skull . Tack för info! Kram

  • babylove78

    Wow så många härliga nyheter! Inte loggat in här på evigheter. Hör kommer en till glad nyhet.

    Är gravid efter syskonförsök gick på första försöket med ett ägg. Fryst.

    Är i vecka 17 nu

    Vår första fick vi på 6e försöket! Vi är så tacksamma!

    Ge aldrig upp. Kram alla

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare