• babylove78

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    snobben00 skrev 2014-04-07 11:10:05 följande:
    Hur mår du? {#emotions_dlg.flower}
    Så där. Blöder fortfarande. Fattar inte hur man kan blöda så länge 17 dagar nu. Inga stora blödningar, mindre än mens och mensvärk i mellan åt. Vet inte hur det blir vid missfall och stimulerat? Kanske blött mer om jag inte tog medicinerna? Så förvirrad. Kommer jag blöda ännu mer när jag slutat? Kommer det bli ännu värre? Tar det som missfall nu. Orkar inte testa mig igen, blir inte klok på det ändå. 
    Jobbigt vänta tills nästa måndag så hoppas denna veckan går fort. 
  • babylove78

    Från att fått ett super starkt plus förra veckan, testade jag svagt plus imorse. Suck inte länge jag fick vara glad för pluset. Blöder än. 16 dagar nu. Gå till jobbet spela käck och glad.

  • babylove78
    snobben00 skrev 2014-04-08 14:22:47 följande:

    Nej, usch vad tråkigt! Skickar en varm kram till dig. Jag vet att det är svårt att tänka positivt nu men jag vet att du kommer lyckas till slut! Jag gick igenom ett missfall i somras och det fanns inte i min värld att det skulle sluta så. Var helt förkrossad men blev också driven av att fortsätta kämpa då min kropp faktiskt bevisat att den kan bli gravid. Kram
    TackHjärta  Nä man kan inte tänka sig att man själv kunde få missfall.
    Verkar avta blödningarna äntligen efter 17 dagar. Så svårt att gå och vara glad på jobbet nu.Idag sa en kund- "Du är sjuk rätt ofta va? Fy det kändes hemskt att höra. Jag är aldrig borta från jobbet annars och mina kunder är vana vid det. Kan man inte bara få bli sjukskriven. Till och med funderar på att gå ner i tid en period. Men det känns lite konstigt man e ju inte "sjuk" . Vi som gör ivf borde få mer stöd.
    Stor kram till dig med.
  • babylove78

    Ja tack snobben! Jätte fint och väldigt bra beskrivet av hur det kan vara. Har känt senaste tiden ifrågasatt att jag mått dåligt av denna ivf karusell bla av min sambo och min pappa. Fick tips av min pappa att jag kanske
    kunde ta till lyckopiller. Fy han uttryckte sig klantigt och jag vet att han inte menar illa.
    Men en del verkar inte förstå att man mår dåligt i mellan åt. Att man behöver gråta. Och att det är ok!
    Sånt stör mig så mycket. Folk verkar bara tro att man glömmer efter varje behandling. Och man går vidare som ingenting.

    Så glad för dig att du lyckades bli gravid! Och det skall gå hela vägen nu.
    Så spännande Gravid{#emotions_dlg.flower} Kram

  • babylove78

    Konstaterat missfall. Var hos läkaren idag.
    Vågar man ta det sista ägget? 5 försök. Har inga hopp direkt.

  • babylove78

    Tack fina ni! Blev väldigt rörd av era fina ord. Tack för stödet! Vi har bokat in en semester till Grekland nästa månad. Känns bra. Får se om vi tar sista ägget( sjätte ägget ) efter det eller väntar på landstinget.

  • babylove78

    Hej, vi kommer börja med nytt ivf efter sommaren hos landstinget. Vi kommer få två ägg tillbaka, embryon. Vi är vana vid blastocyster men hoppas att något embryo fastnar. Fick höra att tvillingrisken är 25%. Vi kommer avstå från vågat sjätte blastocyst som vi har kvar. Känns som vi har dålig tur med dom trots guld ägg. Bättre börja om, vila över sommaren. Grekland resa bokad i maj kram alla

  • babylove78

    Heidi82 hej! AHA syror? Jobbar med AHA inom hudvård. Måste missat. Missat även med glue! Berätta gärna mer

  • babylove78

    Haha jaha jo men det vet jag ju vad det är! Måste vara rejält trött här i sova intressant med glue det skall jag fråga min läkare om när vi sätter igång i augusti! Är det vanligt?

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare