• snobben00

    IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare

    mocha8676 skrev 2014-07-08 16:25:54 följande:
    Hej!
    Jag var på VUL idag och såg ett slående hjärta! Allt såg bra ut och jag blev bakåt flyttad tre dagar, så är i 7+5 :) underbart!
    Fick ni något mer VUL innan RUL? (Ej KUB)
    Grattis!!!!Glad
    Jag gjorde ett VUL i v.10+0 också på sjukhuset där jag gjorde ivf:en pga av oro efter tidigare missfall. Redan då såg man att det var en bebis med armar och ben Hjärta mycket hade hänt sedan mitt VUL i 7+5
  • snobben00
    mocha8676 skrev 2014-07-09 08:39:23 följande:
    Okej, ja inte såg jag några armar och ben nu :) när är bf för dig då? Närmar sig nu antar jag!!
    BF 28 oktober så det närmare sig mer och mer... jag fick höra att missfallsrisken minskar redan i och med att man får se att hjärtat slår så nu håller vi tummarna.
  • snobben00

    Man går efter den dagen man fick embryot, vet att i en del landsting så kan man bli flyttad i tiden efter fostrets storlek men i Stockholmsområdet gör man tydligen inte det.

    Jag mår sådär, värmen tär nåt enormt nu när jag börjat bli tyngre och klumpigare. Går in i vecka 29 imorgon redan.
    Sover dåligt, vaknar 5-6 ggr/natt och får ont i svanken när jag sitter för länge plus ömma fötter när jag går för mycket, tror att värmen förstärker det mesta också...

    Lycka till med era kub-tester, vi gjorde det mest bara för att få se det lila pyret igen Solig  men vi fick låg risk, tror det var 1 på 7068 nånting. Lägsta man kan få är sannolikheten 1 på 20 000 och högsta 1 på 2.

    Minns att jag var jätterädd över att hjärtat skulle ha slutat slå eller nåt men allt såg fint ut och det är ju så fascinerande för i v.13 ser man redan ett tydligt bebisfoster och inte längre nån liten böna.

    Ska ni ta reda på kön framöver vid RUL?

  • snobben00
    mocha8676 skrev 2014-08-05 21:30:16 följande:
    Ja dennavärme alltså. Jag har mått så dåligt av den. Har inte städat på snart 2 månader...
    Jag vill verkligen se att hjärtat slår fortfarande, sen är jag lite orolig för kub resultatet. Hur lång tid pågick ultraljudet vid kub?
    Har RUL 23/9 och vill veta könet :) du ska få en pojke, eller hur var det?

    Ja, 98% säkert att det är en liten kille i magen, har hört att det tydligen är aningens vanligare vid IVF för att de spermierna är lite mer uthålliga... vet inte hur väl det stämmer.

    Vi skulle göra vårt kub på skärtorsdagen men han ville inte ligga rätt så hon kunde mäta nackspalten trots att hon knådade magen och jag fick hälla i mig iskallt vatten så vi fick komma tillbaka efter påsken igen för nytt försök och efter ca en 20-30 min så var det klart.
  • snobben00
    Danisen skrev 2014-08-06 10:30:41 följande:
    Ja, det gör det säkert smile1.gif . Bm säger att allt är Kanon fint.
    Tror inte du har något att oroa dig över så länge bebis mår fint Glad Den kommer när den kommer. Jag är ju beräknad 28 okt men tror inte att han kommer ut då... utan snarare nån dag senare
  • snobben00
    mocha8676 skrev 2014-08-06 08:16:37 följande:
    Okej! Hoppas den lilla ligger rätt för mig! Jobbigt att hela tiden fixa ledigt eller byta pass och så på jobbet. Vill försöka hålla graviditeten hemlig tills det syns :)

    Du är med i nån mer grupp va med dom andra som blivit gravida? Är det flest pojkar av dom som tagit reda på kön? :)
    Jag vet absolut hur du känner med att vilja hålla det hemligt så länge det går, jag lyckades bland kollegor men chefen fick veta tidigt pga  tidigare sjukskrivning vid ett missfall så jag har varit öppen sedan dess med vår ivf-resa gentemot chefen eftersom det var så mycket kontroller under hormonstimuleringen så det kom väl inte som en överraskning när jag väl berättade om graviditeten sen Skrattande

    Vet faktiskt inte bland övriga vad det blir för kön eftersom en del inte fått säkert besked vid RUL och en del vill ta det som en överraskning vid förlossningen.
    Hänger även i tråden "Gravid efter IVF i februari 2014 - BF oktober 2014"
    Du är välkommen även om vi kommit en bit längre Glad

    När hade du BF?
  • snobben00
    babylove78 skrev 2014-09-02 20:08:31 följande:
    Så härligt ni är gravida, svårt kalla mig gravid. Bara vecka 5 och orolig. Sista dagen med lutinus idag. Hittade sju st crinone hemma. Funderar på att ta dom. Skadar väl inte med lite extra progesteron? Hur hade ni gjort?
    Jag har för mig att jag fortsatte länge med extra progesteron (fram till v.9 tror jag) bara för att jag var orolig och det ska inte skada men som sagt förmodligen har din egen kropp redan tagit över produktionen.

  • snobben00
    babylove78 skrev 2014-09-14 17:19:36 följande:
    Mocha - Nej inget ont. Haft lite molvärk varit lite öm.Har vid denna vecka blivit rejält yr vid två tillfällen. Väldigt obehagligt. Har ömma bröst och trög mage. Inget illamående vilket oroar mig. Flytningarna men kommer då och då vid toabesök då e det lite rött och brunt. Har tid den 22e sep. Dom ville inte ge mig någon tidigare tid smile4.gif så får vänta och se. Har du fått någon förklaring till varför du fått lite brunt och rött? Hoppas det slutar för dig snart. ??Så jobbigt och oroligt.
    Jag hade inte heller något illamående nu med vår lilla kille i magen så det behöver inte betyda något alls.

    Min första graviditet hade jag jätteömma bröst (tyvärr blev det missfall sen) denna gång hade jag inte ömma bröst i början så det kan vara väldigt olika och en del blöder till och från pga att slemhinnorna blir mycket skörare när man är gravid. Jag blödde inget men däremot näsblod och blödande tandkött mer eller mindre dagligen.
    Försök att njuta (lättare sagt än gjort, jag vet) Jag var livrädd ända fram till KUB-testet i v.12

  • snobben00

    Stort grattis babylove och mocha! Gravid Äntligen er tur! Allt kämpande lönar sig till slut!

    Visst är det fantastiskt med ultraljud!!! Man blir såååå fascinerad!

    Själv har jag inte långt kvar nu... bf 28 okt och det är lite nervöst och läskigt eftersom det känns så stort med en förlossning och allt nytt efteråt. Det är ju något man aldrig varit med om.
    Önskar mig en så lindrig och bra förlossning som möjligt när vi äntligen ska få träffa vår efterlängtade och redan djupt älskade guldklimp!

Svar på tråden IVF januari 2014 - vi som kämpar vidare