• Fool

    Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg

    Mikael007 skrev 2013-10-03 17:39:28 följande:
    Återkommer senare, men nu ska jag iväg till min pojke och byta blommor och tända ett kvällsljus på hans grav och sitta och prata inom mig själv med han.. När ens barn dör, då finns det aldrig något mer som kan såra en..
    Oj , beklagar sorgen.... och ja DET måste vara det absolut värsta man kan drabbas av i livet... beundrar dom som klarar det , vetefan om jag skulle klara en sån grej själv.
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-03 19:57:57 följande:
    Men lägg ner nu
    Varför ens kommentera om ni tror att allt är en lögn
    Kanske för att din story förändras snabbar än man hinner blinka ?
    Eller så kan det vara svårt för många att förstå hur någon kan vara så..... speciell  Drömmer
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-03 21:03:05 följande:


    Jaja ni får tro vad ni vill
    men nästa gång kanske ni ska lyssna och inte bara döma
    Jag tar konsekvenserna av mitt handlande och jag står för vad jag har gjort
    Men fortfarande så handlar detta nu om min dotter
    Mmm men som flera ink jag själv skrev i början på denna tråd så är det ju ganska självklart att barnen blir drabbade av sina föräldrars handlinar  , men det var ju något du då förnekade och fortfarande gör.... hade du gett fan i att vara otrogen så kanske detta inte hade behövt hända ?
  • Fool
    Med Lem skrev 2013-10-03 21:30:56 följande:
    Är detta den snabbast växande tråden på FL?

    I Känsliga rummet -> Relationsproblem finns en tråd "Bizarrt läge..." om ett relationssammanbrott som är nästan i samma klass, men jag tror att nyfiken82 har producerat en av de mest provocerande trådarna nånsin..

    And the 2012 award goes tooooooo......
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-03 21:20:48 följande:
    Ja jag vet att ni skrev det!Men trodde aldrig han skulle sjunka så jävla lågt!
    Han har inte ens kläder med till henne!
    Inte ens hennes älskade snutte är med!Nej den ligger här hemma i sängen!
    Alltså allvarligt jag skulle fan kunna mörda för henne nu alltså!!   

    Nja nu tolkar du det lite snett igen... det som sägs är att hans reaktion är en konsekvens av DINA handlingar... hade du inte varit otrogen så hade han inte reagerat såhär och då hade ert barn heller inte behövt drabbas av det hon nu gör.... låter som om du är lite i chock TS , du verkar inte riktifgt vara kapabel att inse att detta är något DU ställt till med , ingen annan... typ alla försvarsmekanismer verkar ha slagit in samtidigt.
  • Fool
    Med Lem skrev 2013-10-03 21:36:12 följande:
    13, oturligt (he he) nog!
    Vaaaa är det 2013 redan ??? Skrattande
  • Fool
    nyfiken82 skrev 2013-10-03 21:44:05 följande:
    Chock??NEJ!!!JAG ska bara ha tillbaka MITT barn!
    Och han jävlas med helt fel person och det ska han fan få veta! 
    ERT barn... inte DITT.... och nä du har ingen som helst skulld i det som nu sker eller hur ?
  • Fool
    Anonym (Vidrigt) skrev 2013-10-03 22:16:20 följande:
    Ditt ex är nog ingen dålig far i någon annans ögon än dina, och hur din hjärna bearbeta information det har du klart och tydligt visat flera gånger här.

    Detta är bara början på konsekvenserna Ts. Nu vet säkert hans släkt, sen vet era vänner, arbetskamrater. Sånt sprider sig. Speciellt när det till och med finns folk här som vet vem ni är.

    Det som började som en härlig hemlighet blir snart till världens skam då det enda du kommer möta hädanefter är dömande ögon.

    Så be oss sluta döma är bara början...
    Barnets pappa var tom en fantastisk bra pappa enligt TS själv... iaf så länge han höll ställnigarna hemma medans TS var ute på äventyr... sen han tog av sig ringen och sa bye bye till TS är han helt plötsligt världens sämsta pappa... tänk vad fort man kan ändra sig Skrattande
  • Fool
    Anonym (a) skrev 2013-10-03 22:27:15 följande:

    Jo det är ju så att barnet behöver bägge föräldrarna, det är ju därför det är synd om barnet tycker jag, att inte vuxna människor kan bete sig moget och lägga sina egna känslor bredvid och tänka på barnet istället
    Ganska svårt i just detta fall då TS inte verkar vara kapabel att ta något ansvar... i så fall blir det ett ensidigt ansvarstagande , vilket är ganska svårt att upprätthålla. Men visst tycker man synd om barnet som hamnar ikläm.... vilket barn tyvärr ofta gör i sånna här dramer... kanske ännu en anledning att tänka lite längre än könsorganet när man funderar på att vara otrogen... det får ju tyvärr ganska dystra konsekvenser , något som iof påpekades för TS i början av tråden men något hon skrattade åt.
  • Fool

    Hmmm undrar om man borde varna alla TS gelikar på VM tråden om att det inte gick så bra för en av deras medlemmar.... bara i all välmening såklart ... men vid närmare eftertanke så... nä

Svar på tråden Gift i 2 månader och jag har gjort mitt första sne steg