• lupin84

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Angeni- nej vad tråkigt. Håller tummarna att de snart är er tur!

  • lupin84

    Här vankas de kalas i dagarna tre, idag barnkalas med 11 barn. (Blivande 3 åring, fyller på onsdag). Så bebis får gärna vänta till helgen.

  • lupin84

    Barnvakt till barnen vid fl/ bb blir mamma. Väskorna är packade för barnen.... Nu närmar det sig...v 39 nu...

  • lupin84
    Anna J01 skrev 2014-04-24 11:21:38 följande:
    Skönt när man har familj i närheten som kan ställa upp. Man har ju hört om de som har riktigt meckigt att få ihop det.
    Barnens farmor brukar alltid vara barnvakt åt oss. Blir nog så nu med. Tar en dryg timme för dom men det finns ändå ingen som är direkt närmre förutom min syster men hon har 3 små barn + en bonus så det är bara i absoluta nödfall hon är barnvakt
    Men vi (eller jag) funderar på om jag kanske ska stanna själv på bb så mannen kan åka hem med barnen. Beror ju lite på hur fullt det är och vilket rum man får.. Vi har alltid fått eget rum med dubbelsäng. Är det nån av er som fått dela rum med andra på bb?
    Känns jättekonstigt.. Jag skulle må jättedåligt om man var tvungen till det.
    Med första barnet fick vi ett dubbelrum men vi var själva där. Var en tjej där då vi kom in efter fl men hon åkte hem den dagen... 
    Med andra barnet delade vi rum med en annan familj hela vistelsen. Mannen har inte fått stanna någon av gångerna... 
    Nu har dem renoverat på EVA och BB så de ska finnas fler enkelrum och mer möjlighet för mannen att ev stanna över.. 
    Theo 2009 Tim 2011 bebis maj 2014
  • lupin84

    Pojknamn har vi inget på g, men om det blir en flicka så är de Tilde eller Tilda :)

  • lupin84
    konami skrev 2014-05-02 17:50:41 följande:
    Hej alla blivna och nya 3 barns mammor. Grattis till er som fått era små stöttingar :) hoppas ni mår bra iallafall :). Jag är jätte glad att jag ska bli moster igen. Bf är i dag . Och mina barn längtar efter en bebis till vår familj som de kan få gosa med. Min stora pojk på 5 år har frågat när jag ska få en bebis i magen. Han orkar inte dela en bebis med sina kusiner det blir så jobbigt. Men vi har en hemlighet jag hade tänkt att inte skriva om det men jag måste få göra det ändå. Jag är så kluven jag och min man fick ett fint plus annandag påsk och dagen efter ringde jag kkm efter som min Gyn läkare sa att jag skulle pågrund av att få flera vul fick en tid direkt men trodde inte att de skulle kolla på en gång. han kunde se en början av en grav. Blev lite osäker men fick en tid i onsdags och då fick jag det värst jag varit med om han såg att inget förändrats och sa då att de var ett utomhavandeskap och blev i stort sätt bara lämnad var så jävla ledsen så jag kunde knappt köra hem. I går åkte jag in akut pågrund av rygg smärta och blev undersökt av en underbar läkare hon tog sig tid och undersökte mig och sedan ett vul på de där hon såg en graviditet jag blev helt paff den sat i livmodern och exakt där den skulle och blev fram flyttad 1 dag är i v 5+2 . Hon sa det är tidigt men hon trodde de skulle gå vägen. Jag är lite kluven men ska tillbax på måndag för blodprover och hoppas på att få se bebisen .

    Håller tummar o tår för er!
  • lupin84

    En heldag i djurparken måste väl ha någon effekt för att få ut bebisen... hoppas det...!:)

  • lupin84

    Veckans mvc besök avklarat v 39+5. Bebisen är väl fixerad... blodtrycket är gränsfall 145/ 95. Hjärtljud 124, järnvärde 152... så nu kan väl bebisen komma! Vi är redo.


    MadeleineH skrev 2014-05-06 08:33:22 följande:
    40+4... Mår fortfarande jättedåligt men får ingen hjälp. Pratade precis med förlossningen på min barnmorskas inrådan. Men jag får inte komma in. Fick bara med mig orden "det är tuffa puckar att vara gravid" och "du kanske är förkyld?" när jag berättade om min yrsel, svåra huvudvärk och bortdomningar i ansikte, armar och ben. Står jag upp i en minut så tuppar jag av. Skönt att läsa om att ni fixar och funderar på bebisen. Jag mår så dåligt att jag nästan glömmer bort att jag är gravid, jag är bara sjuk. Jag måste försöka hitta fokus igen.

    Lider med dig, för att må så dåligt. Styrkekramar! ♥♥
Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3