• Tizi

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Jag är oxå nyfiken hur det går för Danni!!

    Idag har jag pratat med min chef angående hur länge till jag ska jobba. Jag är beräknad till 10:e och mitt vik går ut den 30:e så jag hinner ju inte jobba klart. Har haft lite ångest över att prata med chefen om det eftersom jag inte sagt exakt datum när jag slutar då jag vill jobba fram tills bebis kommer. Det kan ju bli när som helst nu lixom och mina kollegor vill väl veta att det löser sig med vikarie. För chefen var det iaf inga problem alls att inte ha ett specifikt slutdatum utan jag säger bara till när jag inte orkar mer/när bebis föds så fixar det sig med vikarie sista tiden! Såå skönt!

  • Tizi

    Åh stort grattis Danni!! Blir ju helt tårögd här


    Danni 83 skrev 2014-05-27 00:15:19 följande:
    Hej!! Kl 10.59 kom vår tredje grabb till världen. Det var en seg start med lutealfas på 26 timmar men kroppen var nog inte beredd på förlossning heller. Var ju bara i v 36+2. När vi kom in till förlossningen var jag öppen 2 ynka cm och då hade vi jobbar hemma i 21-22 timmar med yoga, promenad, vila, TENS osv. Men när de undersök tappen så tog det bara 3 timmar så var jag i full gång med värkar och 3 timmar till så var han född. 2950 gram och 48 cm. Deb finaste lilla bebis såklart, som sina bröder . Jag klarade mig på lustgasen och slapp bristningar så nu landar vi på BB, får igång amningen och myser. Storebröderna har varit här med mormor och hälsat på och vi mår alla jättebra. Tack för alla lyckönskningar!! Stor lycka till till er, jag kommer vara här och hejja på och uppdatera med info om vår nya. Som troligtvis blir en Samuel

  • Tizi

    Usch vad trist! Hoppas det bara är eb vanlig blödning man kan få och inget farligt. Vet hur det känns då jag blödde massor i min förra graviditet från v6 till v21. Det var fruktansvärt jobbigt att ta till sig graviditeten men det slutade med att lillan kom ut 12 dagar efter bf!


    konami skrev 2014-05-29 09:37:34 följande:
    Just nu har det slutat blöda. Men jag ska kollas på måndag. Men sitta och våndas är ju jätte jobbigt :/ jag har alla mina symtom kvar vilket är skönt. Men hade ju gärna fått kolla innan helgen men fick prata med en tjurig bm och tyckte att det inte var nån brådska men efter som jag har skrivit ett kontrakt på att om nått händer så ska jag in om det är ett ev mf eftersom de vill undersöka embryot m.m. Men tyvärr är min Gyn läkare på semster annars hade jag kommit in direkt .

  • Tizi

    Det är verkligen fantastiskt roligt efter så mycket kämpande av er!!


    Gweny skrev 2014-06-01 10:26:59 följande:
    Smyger in till er, ser att några har fått sina små, Grattis!

    själv fick vi äntligen ett plus i förrgår efter lång tids kämpande. fick gravid 3+, tror jag är i v.6  (haft så långa och oregelbundna cykler) så ska ringa min gyn imorgon.  



    Nu är alltså Juni månad äntligen här och jag har 9 dagar till bf idag, spännande! Jag funderar, fantiserar och försöker förbereda mig så gott det går inför förlossningen o bebislivet igen, var ju 5 år sen sist. Hade jag fått välja så skulle jag nog vilja gå över några dagar och föda helgen 13-15 juni men det kan man ju dessvärre inte påverka så mycket

    Hoppad allt är bra med er andra!
  • Tizi

    Fy vad läskigt!! Värsta mardrömmen.. Tur det gick bra!


    Anna J01 skrev 2014-06-01 16:11:50 följande:
    Igår tog jag årets första dopp. Med alla kläder, stövlar och telefon..

    Vi va hemma hos min pappa som bor vid vattnet och vi satt nere vid bryggan allihopa. Helt plötsligt märker jag att Eira (som snart blir 4) är borta.

    Jag springer direkt längst ut på bryggan och där ligger hon sprattlandes i vattnet ca 1 dm under ytan. Jag hoppade i direkt och fick upp henne på några sekunder och som tur va fick hon inte ens en kallsup.

    Men fy vad läskigt!!! Det hade ju lika gärna tagit flera minuter till.

    Kunde inte sova igår kväll utan låg bara och kramade på henne i flera timmar typ. Nu har vi alla fått lite mer respekt för vatten.

  • Tizi

    Ja det är ju supernära nu. Första barnet kom v38+6 och andra barnet v41+4 så det blir verkligen spännande att se när denna lilla trean vill titta ut


    Gweny skrev 2014-06-01 16:44:57 följande:
    Anna>> uch vad otäckt, tur det gick bra! Vet en gång när jag satt brevid min pojke och bara vände blicken bort i några sekunder, så låg han plötsligt under vattnet, min dotter var med och ropa till och drog upp honom, tills jag hann reagera. Var ändå bara högst några få sek, men var fruktansvärt otäckt. Tacksam för min dotters snabba reaktion.

    Tizi>> Verkligen nedräkning nu! gick du över med din första?

  • Tizi

    Härligt konami att allt såg bra ut med bebisen!!

    Vilka söta små juveler ni fått madeleine och danni!!

    Själv sitter jag i solstolen på altanen nu efter jobbet med en bebis som buffar på inne i magen

  • Tizi
    Numberthree skrev 2014-06-02 23:06:06 följande:
    Tack Danni 83!! ????

    Hur långt gångna är alla här nu?



    Jag är i v38+6 idag så en vecka kvar till bf
  • Tizi
    Gweny skrev 2014-06-03 10:04:24 följande:
    Äntligen ringde min gynekolog nyss. Hon gratulerade mig och sa att jag som längst kan ha kommit till v.8. Jag frågade om möjlighet till VUL. Hon sa att det är fullbokat till Augusti, men jag har ju luncher...hmm kan du imorgon vid 9? Då har jag egentligen rast, men detta går ju fort.   Gissa att jag sa ja!! Såå snällt av henne, hoppas nu allt ser normalt ut, håll tummarna för mig tjejer!!



    Åh så skoj! Det bör ju synas något nu iallafall om du gått 6-7 veckor! Lycka till!
  • Tizi

    Hoppas det gått bra idag gweny!!

    Jag har vart hos bm idag 39+0 och känner mig för första ggn lite uppgiven.

    Förlossningen känns såå låångt borta...

    Bebisen var vääldigt rörlig och bm menade även på att den inte verkade vara så stor. Jahopp, favorit i repris då sa jag och berättade om min oro att det ska bli som sist. Dottern var oxå jätterörlig och liten och därmed hjälper ju inget tryck ner till att starta förlossningen. Krävdes en hinnsvepning och massa övertid sist med förkalkad moderkaka o inget fostervatten kvar innan pytteliten dotter kom. Vill inte ha det så igen!

    Min bm är jättebra o förstående och gjorde ett försök till hinnsvepning, men hon kom inte åt ordentligt men har förhoppningsvis retat lite iaf. Det var jättemjukt men fortf ca 2 cm kvar av inre livmodermunnen, vad nu det innebär? Hon skulle även ringa spec. mvc och se om jag kan få komma dit på tul. Nu väntar jag på att hon ska höra av sig.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3