• Tizi

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Usch så trist! Hoppas det kommer igång snarast!! Det är fruktansvärt att gå över tiden och mår man dessutom dåligt så är det ju ännu värre! :(


    MadeleineH skrev 2014-05-02 10:52:15 följande:
    Usch nu är jag jätteledsen. Fick bara med mig fyra citodon från mitt läkarbesök där de skulle göra bedömning av induktion.

    Det här kommer aldrig hända.

  • Tizi

    Jag går in i v36 imorrn (35+0) och mår såå bra och jobbar på med mina 90%. Jag ska jobba fram till bf så jag försöker fixa o dona på kvällar och helger med förberedelser inför bebis ankomst.

    Jag kan verkligen inte fatta att jag kommer få en ny liten bebis inom bara några veckor!! Om två veckor är den fullgången :)

    Hela livet kommer ju förändras rejält!! De andra barnen är ju stora nu och klarar sig själva o sover på nätterna och snart är man tillbaka med att ständigt passa upp på en liten plutt och kanske får minus på sömnkontot igen.. Lite skrämmande faktiskt så bäst att njuta av sömn och "egentid" nu

    Bebis kommer tids nog men klart man längtar!!

  • Tizi

    Håller verkligen tummarna för att det är på gång för dig nu!! Det är din tur att föda nu ju!!


    MadeleineH skrev 2014-05-07 11:24:30 följande:
    Jag hade en massa sammandragningar igårkväll och "mensvärk" som håller i sig. Hoppas den gör något nu!  

  • Tizi

    Så skoj att det händer lite här! Ser fram emot bebisbesked snart då!! :) heja heja!

  • Tizi

    Stort grattis till era bebisar lupin och madeleine!! Härligt!!

  • Tizi

    Haha Gud vilken lust jag fick att prova det där, får jag nog gör när jag kommer hem! [quote=73248528][quote-nick]Anna J01 skrev 2014-05-16 08:24:49 följande:[/quote-nick][/quote]

  • Tizi

    Jag har blivit helt galet trött den senaste veckan. Går in i vecka 38 på onsdag och då räknas bebben som fullgången, tjohoo!!

    Får erkänna att jag börjar längta efter "ledigt" nu.. direkt när jag kommer hem från jobbet får jag lägga mig och sova en stund för jag är så trött så det känns som jag inte gör annat än att jobba o sova typ.. :)

  • Tizi

    Vad roligt att höra!! Grattis !


    konami skrev 2014-05-20 15:41:51 följande:
    Hej en liten uppdatering. Var på vul efter lunch . Mitt hjärta slog dubbla lag tills jag fick se ett pickande hjärta som pickade på så finnt så :) jag är supper glad:) jag fick hänga med till förlosningen :) vilken känsla jag fick :) hihi men jag var ju bara där för att min bm som är med i utredningen hade en som skulle föda :) hörde skrik av smärta så min bm sa hoppas du inte blir skrämd nu :) just nu känns det som jag svävar på moln :) jag har fått sätt vårat lilla knyte och barnens lilla syster eller lille bror :) någon v till sen ska vi tala om det för dem :) Bf 3 januari ;) åh nu längtar jag till nästa besök :) och hoppas nu på att bebbisen vill stanna kvar :)

  • Tizi

    Jag har bf 10 juni så v 37+2 nu. Jag tror dock att jag går över tiden denna gång för jag har inga känningar alls. Bebben ligger förvisso med huvudet ner men är rörlig och har huvudet lite på sidan av bäckenet så inget tryck ner som kan hjälpa till. Men ut kommer den ju nångång iaf Högst 4 veckor kvar för sen blir nog jag igångsatt. Nedräkningen har börjat!

    Idag ska jag och barnen till fotografen och ta gravidbilder, ska bli kul!

  • Tizi

    Wow vad spännande! Då kommer bebis när som nudå :)

    Fick en liten hissnande känsla när jag läste detta för jag har ju bara 16 dagar till bf men min förlossning känns sååå långt borta och jag har verkligen inte tid att föda innan juni typ, haha! :) Dom små liven bestämmer verkligen själva när dom vill ut! Stort lycka till!!


    Danni 83 skrev 2014-05-25 16:28:04 följande:
    Ja!! Men det går så segt. Har en -minutsvärkar nu men de kommer med så långa mellanrum, ungefär en halvtimme emellan. Har legat och vilat sen kl 13 nu, ska snart äta middag. Verkar bli en lång process detta, med andra sonen gick vattnet kl 22, värkar kl 23 och han var ute kl 5. Nu gick vattnet kl 7 och fortfarande inte etablerat.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3