• Nawifa

    gravida från gruppen planering till nr 3

    konami skrev 2014-01-11 18:23:41 följande:

    Vi har haft enmaljunga vang till barnen så en vang och en dubbelvang som vi köpt på blocket på grund av att det skiljer 20 månader på barnen och en brio sulky. Vill så gärna ha en buggaboo med men vi bor i skogen och tror faktisgt inte den fungerar här :/ vill lixom ha en smidig vang.


    Har ni varit och kännt på en bugaboo Buffalo? Hade jag bott i skogen så hade det definitivt blivit en sån, det är en smidig terrängvagn, mer fjädring och anpassad för terräng men lika snygg som cameleon. Min man ville ha buffalon hellre men vi bor i ett villa område och har cykelvägar vart vi än går med hunden så cameleon passar bättre här :)
  • Nawifa

    Måste säga att ni har jätte fina magar allihop! Helt fantastiskt vackert med gravida kvinnor!!

  • Nawifa

    Jag har också gått upp runt 30 kilo med båda barnen, hittills i vecka 26 har jag gått upp sex kilo, men vet så väl att 20 kilo på 14 veckor går rätt fort, det tog mig två år att komma i form efter sonen. Men nu kommer jag träna och äta rätt snabbt efter förlossningen så kroppen kommer i form.

  • Nawifa

    Oj Madeleine! Vad du håller igång. Själv är jag helt slut bara av att jobba heltid och vara ensam med barn och hund, sambon jobbar på annan ort ett tag nu och Gud vad man märker allt han gör här hemma när han väl är borta! Tröttheten börjar komma igen, säkert järnvärdena spm dippar nu i vecka 27, måste verkligen ta tag i det där med järntabletter men blir dödsförstoppad och får inte magen att funka så trist!! Saker börjar komma på plats här hemma, vagn, spjälsäng, lakan, små kläder!! Det är då mysigt!! Denna graviditet är ändå den bästa jag haft hittills, inga krämpor mer än trötthet så ska nog inte klaga :)

  • Nawifa
    Emelie 1987 skrev 2014-02-13 11:32:41 följande:

    BF imorgon dårå. smile1.gif


    Blivande trebarnsmamma <3
    Vad underbart att vara så nära! Här känns det som en evighet tills dess! Har iallafall nedräkning till mammaledighet nu! 9 veckor kvar att jobba sen går jag hem!!
  • Nawifa

    Blir galen på mig själv! Hade bestämt mig för att inte äta lika mycket denna graviditet som de förra, men jag är hungrig hela tiden, vill ha en sån graviditet där man inte är så hysteriskt hungrig hela tiden. Vet också att det jag stoppar i mig avgör bebis storlek och vill inte föda en jätte bebis på 5 kilo.. Fler dom känner likadant? Alla man pratar med verkar haft extrem mättnadskänsla som gravida och fött barn på 3 kilo.

  • Nawifa
    Anna J01 skrev 2014-02-18 16:02:21 följande:

    Haha jag svullar som en galning när jag är gravid!! Har gått upp mycket men barnen vägde "bara" 2,9 (v.38+4) och 3,7 (bf+6)


    Mina båda är födda 15 dagar innan BF och första vägde 3,6 och andra 3,8. Tror alla i omgivningen skräms lite också som säger guuud forsätter du växa sådär så blir det en redig bebis! Sonen hade stort huvudomfång och fastnade under förlossningen, vill inte gärna klämma ut ett ännu större huvud :P men ut kommer den ju såklart på ett eller annat sätt :)
  • Nawifa

    Maria222: jag har hört att vissa kan känna bebisen redan ifrån vecka 14. För mig dröjde det till vecka 18 men det beror tydligen lite på hur allt där inne ligger :) egentligen gör det mig inget att få en fyra kilos bebis, dom är runda och Goa och skönt att dem har lite att ta av ifall om den skulle bli sjuk, är mest rädd för huvudomfånget och sen säkert lite känslig av allas kommentarer. Jag äter mycket hallon nu, nästan som godis jag vet inte om det är bra eller dåligt men det är säkert inte det mest onyttigaste. Någon annan som här cravings här? :)

  • Nawifa

    Grattis Emelie vad mysigt att äntligen ha henne här :) hoppas ni mår bra och kan njuta massor nu!

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3