• Nawifa

    gravida från gruppen planering till nr 3

    Sabina1982 skrev 2013-09-25 11:20:12 följande:

    Hej flickor! Hur går d för er?

    Själva har jag inte orkat vara så aktiv d senaste för jag är såååå trött o somnar runt 19 varje kväll!

    Gick in i v 10 idag.

    Illamående till & från, molvärk (växtvärk) i magen typ dagligen & äter som en häst :D

    Inskrivning & ul på måndag & jag hoppas vi åter igen hittar ett starkt hjärta som slår & att allt är som d ska vara.


    Här går det fint, som jag skrev innan så lite småblödningar har jag men var på vul igår och fick se hjärtat ticka på vårt pyre :) skönt att du också får kolla lite extra! Man behöver bekräftelsen!
  • Nawifa
    lupin84 skrev 2013-09-28 20:43:21 följande:

    Jag hoppar gärna med här =) 

    Bf 14 maj!
    Inga större symtom, mår som vanligt... så var de även då jag väntade mina gossar.. . 


    Theo 2009 Tim 2011 bebis maj 2014
    Jag har BF 15 Maj så då ligger vi ganska lika :) grattis allihop och välkomna hit!!
  • Nawifa
    vintertjej skrev 2013-09-30 13:46:03 följande:

    Hej, nu hittade jag äntligen tråden :) v 6+6 nu, jag har fått lov att berätta, mår så himla illa, kräks konstant, barnen började ju bli rejält oroliga, så vi valde att säga som det var trots att det är tidigt. Chefen vet eftersom att jag måste sjukskriva mig och bästa vännerna. 
    Någon frågade om mirakel kurer, men sonen fungerade akupunktur, vet dock inte om jag vågar prova det än, är ju så tidigt i graviditeten, postfen och sånt somnar jag av, så ingen ide där inte...
    träna?? jo då, när jag får behålla så pass mycket att jag slutar vara helt skakig i kroppen. :/
     


    Välkommen hit! Jag kräks också fram till 14 på dagarna sen lugnar det sig, detta sker bara när jag jobbar så barnen slipper se det tack och lov jag jobbar natt tider börjar 03.30 så vissa kollegor vet nu eftersom dem annars tror att jag är kräksjuk. Idag fick jag akupunktur av BM världens gulligaste BM! Hoppas det hjälper. Träningen får stå åt sidan här med men vi har skaffat hund så promenader kommer det att bli :)
  • Nawifa
    Maria222 skrev 2013-09-30 19:04:25 följande:

    Idag har jag haft lite brunaktiga flytningar, känns inte alls bra... Jag brukar få det innan mens och har BIM imorgon även fast jag fick gravid på digitalt i förrgår. Känner mig rädd för tidigt missfall, det skulle vara hemskt just nu. visst har några av er här inne haft bruna flytningar och kan ge min lite lugnande ord?


    Jag har blödningar varje dag, det var bruna flytningar i början. Jag blöder ifrån ett litet kärl en bit ifrån fostret, ring Gyn och be om ett vul för att kolla vart det blöder ifrån det är ganska vanligt med tidiga blödningar runt bim
  • Nawifa
    MadeleineH skrev 2013-10-03 17:03:20 följande:

    Jag går in i 10+0 imorgon. 25% på vägen! smile1.gif


    HÄr är det 8+0 idag! Tiden går sååå långsamt nu :) vill börja få den riktiga magen! Passera vecka 20 och inhandla små saker. Längtar tills vi kan beställa vagnen! Men maj känns så långt iväg :)
  • Nawifa
    Maria222 skrev 2013-10-16 12:13:01 följande:

    Hej! Hur går det för er alla? :)
    v. 7 för mig nu!
    Jag bokade inskrivningssamtal på Mvc idag, fick tid nästa vecka. Känns roligt och som att det händer nåt då :)
    Ska på cellprovstagning imorgon också, lite nervöst.. Någon av er som tagit det under pågående graviditet?


    Längesen jag var här! Jag är opererad för cellförändringar så jag lämnar ofta cellprov, det gick bra som gravid men jag blödde ovanligt mycket efter, i morgon påbörjar jag vecka 11 känns galet att snart är man 12 veckor påväg och ska berätta på jobb, för barnen och familjen, även om min närmsta syster och pappa redan vet :)
  • Nawifa

    Jag är också dåligt på att vara aktiv här inne. Har ni berättat på era jobb? Jag är så nervös över detta. Samtidigt som jag bara vill släppa ut magen och njuta.. Men vi är ca 40 anställda på min enhet, sjuksköterskor sjukgymnaster mm, känns som att det lär bli många klappar på magen och tankar kring hur stor man är, har en stackars kollega som är gravid i vecka 19 och alla tycker och tänker så mycket om henne att jag faktiskt tycker Syndom henne.

  • Nawifa
    Sabina1982 skrev 2013-11-01 11:08:41 följande:

    Hallå tjejer! Hur går d för er?

    För mig går d bra va jag vet. Dock har jag mycket cellförändringar sa min läkare förra v & började faktiskt prata cancer med mig, känns sådär kul :( väntar nu på svar från alla prover.

    Men bebis mår bra & kub testet gick kanon.

    Igår fick jag hem en angelsound doppler o d va underbart att höra bebis hjärta! Nu när man är i dom sk spökveckorna innan man känner rörelse. V 15 igår så d går framåt iaf :)

    Hur går d för er?

    Ul bild från kubtestet :) phpppundu88307.jpg


    Urs vet precis hur det är med cellförändringar! Jag opererade bort mina i februari detta år, läkaren sa då att om jag inte hade gjort detta test och kommit tre år senare så hade jag haft cancer. Men dem sa också att om jag varit gravid så skulle den kunnat vänta i 9 månader med att avlägsna den eftersom dem utvecklas långsamt. Hoppas det inte är allt för allvarligt väntan på provsvar är hemsk
  • Nawifa

    Vi hoppas på att få veta könet i december på rutin ul! Vi visste första barnets kön, andra blev en överraskning, tredje vill vi veta. Jag har dock en stark känsla av att detta är en flicka, vet inte varför men jag kommer bli förvånad om det visar sig vara en pojke. Men självklart lika lycklig oavsett, det är bara den där känslan som är så stark av att det är en tjej. Om det blir en tjej kommer hon få heta Minelle, om vi får en pojke så blir det troligtvis en Elio :)

  • Nawifa

    Hej tjejer! Vad roligt att tråden är igång nu :) jag är i vecka 14 nu och har berättat på jobbet och för närmaste kollegorna. En liten bula har kikat fram och byxorna är för spända nu! Jag börjar bli bred över höfter och lår och vill komma igång med någon bra träning igen nu när kräkningarna gett sig. Får se vad jag kommer på. 19 december ska jag gör rutin ul! Herregud så jag längtar dit!! Hoppas allt sitter där det ska och att den lever och mår bra där inne ??

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3