Inlägg från: Numberthree |Visa alla inlägg
  • Numberthree

    gravida från gruppen planering till nr 3

    konami skrev 2014-06-11 22:12:07 följande:

    I går gick jag in i v 12 alltså är v 11+1 och jag är så glad snart har man passerat de kritiska veckorna :) hur går det för er andra?


    Veckorna seeeegar sig fram :( är i v 7 bara, känns som hundra år sen jag plussade!
  • Numberthree

    Va på första samtalet på Mvc idag, så himla mysigt tycker jag. Får min gamla bm även denna gång trots att hon gått i pension!! Hon är inne då å då så vi ska boka upp de flesta gångerna med henne.

    Men är det fler än jag som känner sig deppig?! Kanske bara är oron som gör det och saknaden av energi.

  • Numberthree

    Konami: fy va läskigt och va roligt att de sett så illa, att det ens är möjligt!! Kasst! Men å andra sidan blir jag knappt förvånad, tycker mycket i vården är under all kritik. Skönt att det gått bra trots allt <3

  • Numberthree

    Anna du är sååå fin!!!

    Måste fråga er andra; är ni känsliga vid sex nu när ni är gravida eller är det bara jag?! Vårt sex är bättre än typ någonsin och allt känns så mycket mer, underbart!!

  • Numberthree
    Tizi skrev 2014-06-23 06:00:42 följande:

    Hej på er! Nu är äntligen min lilla tjej född på bf+13!! Började få regelbundna sd igår från ca 21.00 som sen ökade i styrka och sen efter en halvtimme på förlossningen 00.16 var hon ute, snabbt o bra! 3460g o 51 cm lång.


    Stort grattis!!!! Härligt att allt gått bra!!!
  • Numberthree
    angeni skrev 2014-06-24 08:19:54 följande:

    Tack så mycket :) känns skönt att vara tillbaka men är ju så nojig över minsta lilla. Varje gång jag är på toa så är jag livrädd och torka mig. Kommer det vara blod på pappret? Hmm måste försöka slappna av... Är lika nojig med gravsymptomen är de kvar??

    V 4+4 idag tror jag. När ringer man bm?


    Jag är nu i v9 och fortfarande nojjig som bara den.
  • Numberthree

    Konami; härligt att det såg bra ut!! Kul att ungarna blev glada, vår minsta bröt ihop totalt och börja gråta. Haha verkar som hon accepterat det mer å mer nu.

  • Numberthree
    angeni skrev 2014-07-03 09:54:48 följande:

    Så söta små! Man blir ju förälskad direkt!

    Var på inskrivningen idag och då konstaterar barnmorskan att det blir snitt denna gången med... Vill inte! Men ska prata med eleven om att prova vaginalt men i värsta fall så får jag stå ut med snitt en gång till. Fördelen är ju att träffa bebis lite tidigare ;)

    Bf 28 februari enligt henne och 5+6 idag :)


    Varför vill du inte snitt? Vi ska ha planerat snitt denna gången precis som förra, men det beror på att vi inte vet vad som hände vid första dotterns förlossning, alla vägrar säg vad som hände så jag vågar inte ge mig på en vanligt förlossning igen.
  • Numberthree
    Nawifa skrev 2014-07-03 17:00:54 följande:

    Jag har gjort två vaginala förlossningar och ett väldigt akut kejsarsnitt i min journal står det urakut. Jag vet inte hur ni som upplevt både och tycker men jag tyckte verkligen att dagarna efter snittet var hemska. Trotts höga doser morfin hade jag fruktansvärda smärtor och det tog mig fyra dygn att orka vara nere på neonatalavdelningen mer än 10 minuter. Nu förlorade jag mycket blod också, men gör alla snitt såhär ont efteråt? Jag trodde nämligen innan att snitt var den enkla vägen och vaginalt var det svåra. Nu tycker jag helt tvärtom för egen del. Sen har mina vaginala förlossningar varit ganska enkla med väldigt lite smärta efteråt. En alvedon hjälpte då.


    Jag snittades kl 8. 8.22 var hon ute och 17.30 var jag uppe och gick. Det gjorde ont som fan att vända sig men jag klarade mig med vanliga värktabletter.
  • Numberthree
    Makane skrev 2014-07-22 10:07:05 följande:

    Hej på er! Åååh vilka fantastiska bebisar ni fått! Stort grattis till er. Och lycka till ni som går och väntar på förlossning!

    Efter paus från både familjeliv och försöken är jag tillbaka här. Inte så att vi skyddat oss, men helt slutat med tester och knappt tänkt på ägglossning. Och precis som när vi gjorde likadant i vintras så har jag blivit gravid. Hoppas det får gå bättre denna gången bara!!


    Hihi precis som för oss!! grattis!!!!!
  • Numberthree
    Makane skrev 2014-07-24 08:30:23 följande:

    Tack angeni och numberthree! När är ni beräknade?

    Stort grattis Kevinsmamma09 till er lille Elliott!


    Jag är beräknad till 1 feb enligt tidigt ul men enligt sista mens 25 jan.
  • Numberthree

    Ååååååå grattis till alla fina småttingar!! Blir ju sjuk av längtan efter vår skruttis ... Bara 185 dagar kvar till bf, haha!!

  • Numberthree

    Jag har också gjort kub, är 31 nu och gjorde även med minsta tjejen som är 5 år nu. Vi gjorde det för att vi har ett barn med cp sen förlossningen och inte känner att vi kan ha två barn med funktionsnedsättning.

Svar på tråden gravida från gruppen planering till nr 3